Cine poata sa imi dea cel mai bun site de meteo?
am un mp3 si am primit la el un mic cd (pe cutie scrie: flash mp3 player MP-47)cd acela trebuie instalat sau altceva un link cu un videoclip as dori sau bag direct usb si pun ce trebuie pe el, as...? (mai mult)
O cunoaste cineva de aici pe administratora scoli eugen lovinescu numita carmen?
Am citit dintr-o carte 20 de pagini, iar apoi am inceput sa vad mai mic si inceata.nu stiu ce sa fac de azi vad asa si nu-mi trece de loc.Va rog sa ma ajutati.
Mi s-a intamplat ceva foarte ciudat cu boxele:)). dintr-o data nu mai merg...cand le sting si le aprind iar se aude. dar la calculator nimic...si cand bag usb-ul nu merge.de ce?:(((
Am si eu o intreabre. daca daca dau intinzatorul de la trial jos si scurtez lantul are ceva?
Cine are un cont pe clopotel.ro cu multi clopotei pe care nu il mai foloseste? Dati-mi numele si parola pe mesaj privat si scrieti ca raspuns la intrebare ca mi-ati trimis pe privat! Funda! pls!...? (mai mult)
De curand m-am imprietenit cu cineva pe mess ce as putea discuta el? plzz raspundeti dau funda
am so eu o intrebare unde as putea gasi un Ipod nano 2GB in ce magazine (BUCURESTI) multumesc!
Am citit o carte numita Sobieski si Romanii si nu am inteles nimic.Mai exact despre ce era vorba?
TPU am auzit pe cineva ca Lady Gaga a spus la tv ca o sa moara si avea bube pe fata, si era cheala si canta la pian, este adevarat, cine imi da video Funda. Urgenttt!
In Canberra, Australia acum este iarna?
NU imi mai merg boxele la calculator si as vrea sa aud muzica fara ele cum pot sa fac asta? Dau funda Urgent
Buna lume mai stiti ca cand eram mici erau cartile alea cu eu-gy-oh.se mai gasesc carti din alea. unde? fundita
Unde preferati sa mergeti in vacanta? :>
Heii:x ce inseamna lot ca numar? fnd.:x
am o problema pe facebook.acum cateva saptamani am blocat o prietena pentru ca ma stresa cu comm-uri.sh acum nu merge sa mai vad profilu ei...stie cineva cum pot sa o scot de la utilizatori blocati? funda+? (mai mult)
La monopoly ce sa intampla cand sunt ipotecate niste propietati dau funda
Imi poate traduce si mie fraza asta :)) : Stop rubbing it in am citit pe google translate ca rubbing inseamna ceva frecare =))
Am nevoie de un ip static(ramane intotdeauna acelasi)ca sa emit pe radio, noi suntem mai multi dj, dar toti il avem dinamic(se schimba):|
Dupa parerea voastra, care sunt cele mai proaste vedete din Romania?
Referitor la maniacii de anime! Sebastian Michaelis din anime-ul Kuroshitsuji, a avut vreodata sentimente de dragoste fata de o femeie( in anime, manga?)?
Ziceti-mi si mie niste intamplari amuzante la care sa mori de ras! funda pentru cea mai amuzanta!
Ceva statusuri amuzante :). Fundoi la cele mai multe:* restul vot:P
URGENT! Cat inseamna in lei vechi preturile astea: 82.00 lei si 124.00 lei
Cine stie in cat incepem anul asta scoala? Am auzit ca se incepe in 1 sept. dar altii zic ca in 12 altii in 15 si altii in 17? si nu stiu? Funda care stie:)
Ce credeti despre Demi Lovato? Mie mi se pare ca s-a schimbat fata de cum arata in Sonny si steluta... si vocea ei mi se pare altfel. A suferit mult si a avut multe probleme. Voua cum vi se pare acum fata? (mai mult)
Eu si familia mea tocmai ne-am mutat intr-o casa noua. Eu am o surioara mai micuta care are 8 anisori. Ea nu are idei cum isi poate decora camera. Dar e u am 16 ani si eu nu cred ca ei nu ii va placea :[....? (mai mult)
Deci, daca am pus de exemplu o emisiune pe Facebook preferata de mine, pot sa o mai sterg? Sper ca ati inteles ce vreau sa spun;)).
De ce atunci cand vreau sa fac pe youtube un video pe tot ecranul imi apare alb? PS:cand dau full screen imi apare alb.
Dati-mi si mie niste site-uri de avatare cool dau funda
As vrea sa imi dati blogurile voastre si/sau cele care va plac! Uitati blogul meu: http://gbubu-blog.blogspot.com/
Help, TPU! Vine ziua mea si nu stiu ce sa le cer parintilor mei! Nu vreau sa nu le cer nimic! Nu vreau chestii gen haine, bijuterii, pantofi, articole sportive, mancare, telefoane, animale, jurnale,...? (mai mult)
Ca sa faci carnet la caine costa? dau funda :D
Ce cadou ai putea sa-i iei unui baiat de 12 ani? Fara jucarii, sau desene sau ma rog...
Mi'am intsalat power point 2007. si cand dau dublu click pe el imi apare o fereastra si imi zice sa pun ceva. CE trebuie sa pun? sau ce trebuie sa fac?
Salutare, scuze categoria, am auyit acum ctv zile am auzit o melodie, stiu ca numele formatiei incepea cu p...(nu stiu sigur) fundalu la melodie era ceva pe albastru, cred ca era ceva rock, nu stiu? (mai mult)
Hey! Imi place foarte mult sa citesc in timpul meu liber, iar cand am auzit ca Jurnalele Vampirilor vor fi oferite la revista Bravo am vrut sa le iau. Insa nu am apucat decat prima carte, iar pe a...? (mai mult)
Ce site. uri cu accesorii pentru cerceii, lantisoare si lucruri de.astea stii? as vreau unele de la care ati comandat si ati fost multumiti.
Buna TPU. Ce telefoane cu tastatura qwerty ieftine stiti? Si la abonamnt si cu cartele. Care ar fi mai ieftine si mai bune? FUNDA :x :*
Umm... ce cadou ai putea sa-i iei unui copil de 12 ani? Fara jucarii, sau desene sau ma rog...
La monopoly ce sunt cu cartonasele title deed si ce se intampla atunci cand le intorci cu fata in jos... dau funda.
Pentru voi ce inseamna cuvantul "iubire".
Se apropie ziua de nastere a surorii mele care face 18 ani si nu stiu sigur c cadou sa ii fac:* ajutati-ma va rog dau funda:P:p
As avea o intrebare! Se aproprie ziua mea, dar habar n-am ce sa le cer parintilor mei sa-mi ia! am stat mult sa ma gandesc, dar nu-mi vine nimic in minte! Nu vreau chestii gen telefoane, animale,...? (mai mult)
FUNDA DACA MERGE! Am windows7 si mai de mult am schimbat start orbul original cu un altul.si acum cand vreau sa il schimb inapoi cu wiondows7 orb changer imi dispar toate iconitele de pe ecran ca si cum...? (mai mult)
La monopoly ce se intampla cand un jucator intoarce cartonasul title deed cu fata in jos dau funda +vot
Ce cauta dan balan la Istanbul? l'am vazut la aeroport in Istanbul. danteluta.
Cum se instaleaza placa audio. Se afla pe un CD de la PC?
Re TPU :X am si eu o mica problemuta : de curand mi-am dat jos dupa net gta IV si dupa ce m-am kinuit 3 zile sa il fac sa mearga surprizaa... cand intru se misca ca mama floarea. de la masina aia (bmw parca)? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!