Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Ajutor. :(( Ieri m-am luat in gura cu unii pe tema cu "eutanasierea cainilor" eu am inceput primul, dar nu m-am luat de familia lor dar unu din iei a zis "sa imi moara familia"si ceva care nu zic.Deci...? (mai mult)
Hey TPU:) pe 19 iulie am primul zbor cu avionul catre londra cu compania wizz air la aeroportul baneasa. As vrea si eu sa stiu ce trebuie sa fac in aeroport, adica unde se face check-in, unde primesc...? (mai mult)
Stie cineva un site sau are cineva fundaluri cu sclipici sau altfel de fundaluri dragute pentru revistele de pe sunphoto? Va rog, ajutati-ma!
Buna. Vr sa imi fac si eu un oracol dar nu stiu ce intrebari sa pun. Pe ce caiet sa scriu intrebarile (mare sau mic)? Ideii?
Buna Vreau sa-mi fac o revista ca Popcorn, Bravo, CoolGirl, etc. Dar nu stiu ce nume sa ii dau Cel mai bun nume pe care-l voi folosi va primi fundita iar celelalte vor primi vot
De ce nu pot sa dau fundita? Inainte puteam acum nu mai merge!
Probleme cu parola de la id de mesenger cand scriu id si parola zice ca parola nu este buna la 2 id nu imi merge pe care le-am folosit cel mai mult dar la unul la care ma loghez 1 data pe saptamana imi...? (mai mult)
Ajutor TPU! Vreau neaparat sa stiu un lucru : De la ce varsta am voie sa stau (la masina) in fata, langa sofer?
Hey TPU:-* Intrebare pentru cei ce se uita la tenelovela Aurora;;) Cine imi poate explica si mie despre ce este vorba.:) caci nu prea am inteles prea multe...:))
O prietea vrea sa cumpere de la cineva un iPhone 4 la 50 de lei credeti ca e ceva in neinregula cu acel telefon?
TPU! De ce nu-mi pot face cont pe IMVU?
Dece nu pot deschide mesajele pe facebook... ce se intampla?
Buna TPU.Imi dati si mie niste poze tari pentru profil? Cea mai buna primeste funda
care este diferenta la motocosele sthil ca una are 4-mix si cealalta are 2 -mix. sunt performantele mai mari la cea cu 4 mix? va rog frumos explicati-mi si mie
Ce va place cel mai mult cand vine vacanta?
Sall! am o intrebare.La meciul Romania-Argentina, as vrea sa ma duc, am gasit de unde sa i-au bilete tot, si as vrea sa stiu daca va veni sigur Messi. Funda pentru cel care ma lamureste.
Ce ore faci in clasa a9-a12 la mate info? si despre ce va fi vorba in acele ore?
Cei de a8... unde ati intrat la liceu, ce profil?:)
Buna vreau si eu sa stiu dc nu imi merge jocul:"Fashion designer"de pe facebook...va rog ajutati-ma cu o solutie pls:o3 funda>:D
Imi spuneti va rog cum sa slabesc caci toata lume isi bate joc de mine si ma enerveaza.Multumesc.Promit funda.La revedere.
Sall vreau sa imi fac cu chat xat dar nu stiu cum sa ma bag admin p el ajutoor
Tweety nume de feminin sau masculin?
E pe aici cineva de la "Colegiul economic Emanuil Gojdu" Hunedoara?
Ziceti-mi si mie niste metinuri private cu legendare la magazin si tot felul sa cresti bine si banii la fel
Deci, am trecut clasa a-9a la liceu. Eu am intrat la o clasă de matematica-informatică dar eu nu vreau acolo! Vreau să mă transfer la o clasa de filologie ( in acelaşi liceu ). Este...? (mai mult)
[FUNDA GARANTAT!]Deci, am 1 singur joc in pc(Counter strike 1.6(carbon v1.1(acum l-am luat))si fac 1 runda se misk naspa(n-am lag se misk prost el or pcu)si vreau sa mi se miste mai bine(nu vreau nici...? (mai mult)
Nu vreau sa scriu în mai multe întrebări ceea ce am nevoie... Deci : 1.Niște status`uri noi; 2. a) texte de pus pe hi5 la "About Me"; b) texte de pus pe hi5 la "Citat preferat" 3. Niște melodii? (mai mult)
Voi ce faceti la party-uri in genere? Beti, fumati sau doar dansati?
Hei am un skate firefly sa stiu si eu credeti cai bun e cu 300ron ?
Are cineva un ID de Messenger pe care nu-l mai foloseste? P. S.:Am nevoie decat de ID, nu si de parola.
Ce parere aveti despre busty, femeia cu sani de fier? Oai mie parca mie mila de ea dar nu stiu de ce. si e atat de frumoasa la 51 de ani. Bravo ei, castiga bani din cea ce face:) Astpt rasp voastre
Cum v-ati petrece timpul ramas daca cineva ar spune ca peste 2 saptamani la ora... vom murii cu totii? dar sa fie sigur ca murim nu vrajeli.
Cat costa un bilet dus-intors de la Bucuresti la Constanta timp 3 zile?
Cineva din Constanta. Cum pot sa ajung la Cityplex Tomis? De la gara. Multumesc. Ofer funda(dar nu stiu de ce nu mi-a mers sa dau zilele acestea, insa voi incerca).
Are cineva bani vechi romanesti de vanzare? preferibil bancnote.mersi
Salut As vrea sa stiu si eu cine imi poate zice niste firme de calculatoare din cluj sau targu mures care preiau sisteme PC sau componente. Mersi
Oceanul informatiilor mediatice poate schimba fiinta umana, prin blocarea cautarilor mai profunde ( si poate si mai lente?)
Are cineva canon a800?
Buna, TPU. Mi-am creat o pagina pe Facebook.Stiti ca este la alte pagini mai populare ca Shakira, Usher etc. in partea cu fotografia mai in jos este "Perete", "Informatii", "Fotografii", "Evenimente";...? (mai mult)
Am şi eu o întrebare pentru voi, în legătură cu transferul la liceu. Deci, eu am trecut clasa a-9a şi am intrat la matematica-informatica dar mie nu îmi convine, şi vreau...? (mai mult)
All ce as putea face in vacanta? Sa ies cu prietenii nu pot pentru ca nu prea ii am :|. Deci, cateva sugestii?
FUNDA! Spuneti-mi cateva jocuri de carti, in afara de: septica, chems, cruce, 21, cuc, buda. Explicati-mi si cum se joaca [cele spuse de voi]. Multumesc anticipat:).
Sporturi de vara pls. Fundoi
Vreau niste statusuri triste.Ms :D ( Funda )
Hey.Imi dati si mie poze(link) pentru. tags pe facebook.:)[fundita] sper ca intelegeti ce vreau sa spun:))
Ce parere aveti despre ce a ajuns Facebook? nu vi se pare ca e prea exagerat? pur si simplu disperare curata, si problema e ca nu doar copii de 13 16 ani...is multe persoane adulte care sunt disperate.? (mai mult)
Niste jocuri cu carti de joc nu stiti? in afara de cruce killer, septica, kems, 21, ai picat in buda. Jocuri pe care le jucati si voi poate... funda la cele mai multe si mai faine. da nu pentru copii? (mai mult)
Am o intrebare pentru telefonul Allview q1 g3t...Cum fac sa pot viziona video-uri de pe youtube? Cu browser-ul lui imi da eroare conexiune (tin sa precizez ca am internet de la orange) Cu bolt? (mai mult)
Nu am trapcode la after effect cs3 ce fac? se instaleaza si daca da de unde descarc? Fara virusi va rog Multumesc!
Hey Everybody, Sun Is Up, maine e o zi ff tare pentru ca merg la Water Park.bine e pentru a 2 oara, dar prima data nu a fost asa `trebuie` pentru ca a fost cam frig si am stat decat o ora, si am intrat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!