Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Am nevoie de mai mult ajutor in legatura cu wordpress, subdomenii si webhost. Cine se pricepe sa-mi dea add pe mess la ID: boby_xtrem2000 Dau funda pentru primul ajutor primit!
Cine stie niste teste in afara de cele de pe Clopotel.ro? dau funda :X
Site in care poti incarca fisiere dar sa nu se stearga niciodata, totul gratis, stie careva?
E adevarat ca daca am spart o oglinda am ghinion 7 ani? funda
Buna TPU :X am nevoie de ajutorul vostru... vreau sa imi cumpar un telefon si nu stiu de care:((:( mie imi place si cu touch screen dar si fara touch screen si nu stiu ce marca e mai buna:(( Ajutati-ma? (mai mult)
Dati'mi si mie va rog COMENZI Amx pentru gradul soldat la cs va rog din sulfet :X funda
TPU:) Vreau sa stiu daca sunt prize la acceleratul Bucuresti Nord-Cluj Napoca (cel care pleaca din Bucuresti la 16:45). Multumesc anticipat. Fundita;;)
Cum aflu daca un baiat ma place? Am banuieli.
Cum fac ca id meu sa apara altfel in lista prietenilor? de ex : id - yxyxy2001 si sa apara in lista lor ~~! #@#$ Marius!~@! #`.
Care este sportul vostru favorit? Si de ce va place?
cine vrea 2 catei brac-german puri, fata e maro iar baiatul maro cu pete albe...revin mai tarziu cu detalii complete cum ar fi varsta si sa stiti ca au toate vaccinurile facute si au si certificate? (mai mult)
Hei TPU, nu o sa va vina sa credeti, sau poate da, am un verosor mult mai mic care are o minte deschisa, ia intrat in cap ca daca te masturbezi atunci cand ai ciclu ramai gravida.Este foarte incapatanat,...? (mai mult)
Cine urmareste serialul "Iubiri secrete" dupa prima tv?:*:*:*
Sunt singura acasa si nu e nici un copil cu care pot sa fac ceva. ce sa fac? ( in afara de televizor, calculator, citit) si sunt inchisa in casa
Va rog ajutatim as vrea sa construiesc un robot dintr-o masina teleghidata va datim un site sau macar spuneti voi cum sal contruiesc.PLS ajutati-ma.
Salu TPU! am trecut definitiv pe un sistem de operare open source(gratuit) m-am saturat de windows :| si am creat si un forum pentru utilizatorii de sisteme de operare open source unde putem schimba informatii,...? (mai mult)
Spuneti'mi si mie niste muzica mai noua ca nu stiu ce sa mai ascult. Merci!
Nu merge sa bag pe cineva la vecin (barn buddy ) dc?
Am nevoie de niste idei. Am parul pana deasupra umerilor si e tuns bob asimetric. Cum as putea sa-l coafez sau sa-l tund?
Exista vreun site unde pot gasi rezultatele la evaluarea nationala. dar ale altor persoane
Imi poate da cineva un site cu rezultatele de la testarea 2011...plsss.urgent dau fundita
Buna TPU :). imi puteti da cele mai frumoase melodii de dragoste :). nu conteaza in ce limba sunt :). cele mai sentimentale primesc fundita:X!
Deci...cum sa incep...Am cumparat acum 5 zile un iepuras Webkinz si vreau sa fie fetita. Inca nu l-am logat pe internet, pentru ca nu stiu ce nume sa-i pun! Va rog help me! M-am gandit la numele? (mai mult)
Unde sa imi fac petrecerea de 11 ani? Caut o locatie cu teren de fotbal si lucruri pe care sa le poata face si fetele(eu sunt fata). Ma puteti ajuta?
Ce mai faci... ce mai zici?
Seriale de genu Game of thrones, Robin Hood, spartacus?
Cu se sterge o intrebare pe TPU?
Cei care sunt din tetcani-neamt -cand este vara impreuna? sunt curioasa daca a fost si daca sunteti animatori ce tema va fi?
Hey, stiti cateva parcuri acvatice in Bucuresti sau in Brasov care sa fie si acoperite/? Adica daca ploua sa poti sta sa te balacesti si inauntru:). Am auzit multe despre Paradisul Acvatic din Brasov si...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum se numeste acel tip de hartie cu care poti sa faci imprimeuri pe tricouri si daca se gaseste in magazine? Gen http://www.giftland.ro/images/tricou-alb-subli.jpg
Am si eu o intrebare despre site-ul taaz.com:) de fiecare data cand vreau sa incarc o poza merge putin, dupa care se blocheaza. sau se incarca chiar atat de greu? nu tin decat acea aplicatie si tot se...? (mai mult)
Ce sa fac cand ma plictisesc pe net spuneti-mi ceva distractiv de facut pe net! Funda pentru cele mai multe sugestii!
Cum imi pot convinge parintii sa ma lase mai mult pe calculator?
Care sunt lucrurile pe care le pot pune in bagaje daca plec in Irlanda?
Are careva lg optimus Me? Ce parere aveti despre el? Si cel mai important cat tine bateria la utilizare medie?(va rog daca stiti voi sau de la altcineva care-l are ca de pe net pot citi si singura) funda...? (mai mult)
Hey, TPU, am si eu o curiozitate: semnifica ceva faptul ca de foarte multe ori in vis nu disting clar lucrurile din jurul meu? Funda
Unde veti merge vara asta?
Deci sa spunem ca am un hack anume cd-hack si sa am toti playerii ca si cand am wall.Se poate modifica poza? sa nu mai arate nimic pentru ca sunt admin pe un sv si fac poze iar playerii imi zic ca "ba ala...? (mai mult)
Este o melodia pe catoon network dintr-o reclama cu Sani Brigis dar o da cate o data si imi place melodia puteti sa-mi dati un link sau cum se numeste multumesc anticipat
am 13 ani si vreau ca in vara aceasta sa ma ocup cu ceva, nu sa stau toata ziua in casa... Faza e ca abia in septebrie fac 14 si nu stiu daca as putea sa ma "angajez" undeva, adica sa impart pliante,? (mai mult)
Nu radeti de mine, un amic m'a rugat sa postez pe site partea a 2-a aclipului facfut de ei de pe You Tube. Sincer, nici macar nu il prea stiu pe baiatu' ala in Mov. ce sa mai zic de ala in rosu' caruia...? (mai mult)
Buna TPU :P. am o problema mai delicata; ; ). o prietena buna s-a indragostit de un baiat dragut. si am vorbit amandoi multa vreme si sau inteles foarte bine. iar ea s-a indragostit de el si e primul baiatt...? (mai mult)
De ce la noi in tara inca nu au venit noi papusi Lalaloopsy? Exista 4 modele si lipsesc 4...
Cine imi da un cont pe ferma vesela?
Cine este din Calarasi, sa imi raspunda la aceasta intrebare: De unde pot sa iau iaurturile "Danone Disney"?
De unde pot sa imi cumpar Hamster? Dau funda(^_^)
Cand se afiseaza rezultatele la evaluarea nationala? La ce ora?
Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un telefon nou? dar un animalut(o pisicuta sau un catelus)... funda la cel ce ma ajutat cel mai mult si a carui idee merge;)
As vrea si eu niste sugestii de a ma distra la bunica mea cu verisoara mea! cat mai multe! 2 funde:>
Cum imi pot sterge conturile de pe hi5 si facebook fundita care imi explica
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti