BUNA... ce parere aveti despre faza aceasta:))? Am o prietena, care ea are o bunica si ea mi-a spus ca bunica ei cand era la scoala a spus ca i-a dat un 2 la sport pentru. ca ii era frica sa se dea peste? (mai mult)
Heii:d. Vine Halloweenul, si nu stiu ce sa ma fac.Am o peruca roz scurta :]] si una emo cu negru, verde rosu si galben. M'am gandit la o vrajitoare :]], dar nu stiu cum sa-mi fac rochia, sau palaria....? (mai mult)
Ashi vrea sa stiu si eu daca vau crescut aripi dupa ce ati baut Red Bull? Mie nu! XD
Stie careva secrete de lv inalt la jocurile lady popular si mai ales metin2? In metin 2, secrete de genul...sansa la fierar creste cand apresi atunci cand nu zice, , clientii navalesc pe usa, , (asta? (mai mult)
Cum pot ajunge vedeta in Romania? Raspuns: http://goanimate.com/movie/0ClaSHOjwnJQ/1
Ce parere aveti despre acest video? http://annitu.blogspot.com/2010/10/guma-de-mestecat.html
Haideti sa compunem o poezie amuzanta...scrieti fiecare cate 2 versuri! incep eu...Intr-o zi de primavara Stateam singura pe scara...
Descrieti scoala anului 2300.
Spuneti-mi ceva farse de 1 aprilie pentru mami si profesori:X fundiiiitzs``la cele mai fainee
Nu e amuzant, dar...sunt unii care chiar sunt duri pe internet. http://i.imgur.com/DC2At.png
Ce nume shuper de hi5 stiti da de fete! Dau fundita la alea tari!
Lady popular-ce sa fac daca nu mi se vede domnisoara, doar vreo 2-3 poze din galerie se vad(din 6-7) si imi pare Xul ala enervant in coltul stanga sus? De ce?
Animekage VS Animezup.Care va pplace mai mult? Eu am cont pe Animezup :)
Completeaza propozitia :Ohh! Nu! Am uitat... [cel mai amuzant raspuns primeste funda hai ca si asa ma plictisesc;))].
Un scurt test grila : 1. Ajungi acasa dupa o zi de lucru obositoare si gasesti masina vecinului pe locul de parcare platit de tine. Ce faci? -Bat la usa si ii cer sa-si mute masina. -Sun la usa ca un...? (mai mult)
Pisicile pot trage flatulente?
Ce sa fac daca la webkinz nu gasesc nici parola, si nici vreun cod? va rog ajutati-ma, am 8 animalute pe contul ala!
O capra un lup si-o varza. E cum fac ei sa treaca teferi un pod? pe rand ca daca ei trec o data lupu manca oaia si oaia varza asa ca cum faceti sa treaca toti teferi?
Problema sta in felul urmator:Mi s-au inecat corabile incercand sa le salvez pe ale altora.Cui ar trebui sa cer despagubiri?:-?
Cine are cont pe metin 2 dark revolution?
Ce e uda dar uscata fundita
Ok deci chestia asta m-a dat gata... uitati aici cel mai lung cuvant din lume! http://www.sarahmcculloch.com/luminaryuprise/longest-word.html
Ce e uda dar uccata fundita
Stiti bancul cu prostii care zic nu si idiotii care zic da :))?
La profilu de pe hi5 cum pot pune la fundal o imagine cu mine? Am incercat sa imi fac unul si s-a intamplat asa: 1. am mers la creaza un aspect cu tine, am ales pozele si tot ce cerea, am salvat dar...? (mai mult)
Stiti bancul cu prostul care zice nu?
Sunteti pasionati de counter strike? Eu da. Haidem sa discutam online despre acest shooter la http://www.cs-gothic.ro/forum/ - portal counter-strike, tutoriale servere cs si multe altele, va astept :)
La ce banc ati ras cu lacrimi?
Buna cum sa fac sa cresc mai repede lvl la burn buddy? plantez am animale:o oaie, 1 porc si un aine un baiat are level 50 (deocamdata)si creste in fiecare zi lvl cand el a inceput sa joace eu...? (mai mult)
Cine stie niste bancuri de-alea de razi cu lacrimi?:)) Incep eu: In fata portii Raiului vin trei oameni. Cand iese Sf. Petru le spune: - Imi pare rau fiilor dar in Rai nu mai este loc decat pentru...? (mai mult)
Deci... vreau si eu sa stiu care mai e metoda de furat cu caine la barn buddy? :) cei care joaca stiu despre ce e vorba :P --- sau alte coduri : d bani, d credite mai stiti? :) :-* :)
De ce fuge o blonda in jurul dusului? :)))
De ce uda blonda computerul?
Cum prinzi un iepure? Te...(raspundeti voi ):P app fundita;)
Care sunt cele mai tari imagini de dimensiunea 128x160?
Ce jocuri tip bloc breaker 2 stiti?
Cum se numeste transpiratia de rrom?
Care e cea mai mica nota a ta? :)) si la ce materie... (din anul asta scolar)
Ce spune un spermatozoid care fuge dupa un ovul?
Http://www.youtube.com/watch?v=XyzN2AHcKek&feature=topvideos ce parere aveti?=))
Cum ti un prost in suspans?
Vreau sa rad asa ca va propun ceva:hai sa creem o poveste fara safarsit. Fiecare dintre noi are voie sa foloseasca maxim 7 cuvinte. incep eu: A fost odata ca niciodata un print si o
Ce s-a intamplat cu littletweety si elexgagica? nu mai vad intrebari puse la misto...hmm. oare le-au reinviat neuronii?
IARASI am chef de ras=)) imi spuneti ceva bancuri sau ceva intamplari amuzante:))?
Intrebare cu fundita: Stiti cumva teste din acelea care le dau prietenilor si primesc raspunsurile pe emailul meu? Va rog :).
Ce faze amuzante s-au intamplat pe la voi la scoala?
Ce bancuri noi mai stiti :)? Vreau sa vin cu ceva nou in clasa, prea monotoni suntem noi ca liceeni :-?
Imi da-ti sh mie plz subtitrarea in romana de la casper meet wendy?
De cateva zile ma uit intruna la ora 23 fics, 23 fics... ce inseamna?;;)
Eram de vreo 14 ani cind a venit la noi o vecina de vreo peste 25 de ani sa scoata apa din fintina. Avea un capotel deasupra genunchiului si foarte voiasa de felul ei s-a aplecat sa scoata apa, timp in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!