Da-ti si voi exemple, va rog, de cuvinte sau propozitii care citite invers sa insemne acelasi lucru
Porumbeii... ce pasari echilibrate! Credeti ca este usor sa faci dragoste pe un cablu telefonic?
Sa vedeti domnilor ca userul April a avut dreptate.La o postare anterioara am specificat de o anumita dezertare despre care harcioaga nu stia dar a aflat.Bro a specificat si el de un anumit facalet care...? (mai mult)
Acu aproximativ 10 ani am vazut un film cu un tip care (nu stiu din ce cauza)se trezeste a doua zi cu corp de femeie, e o comedie.Imi aduc aminte doar faza cand se trezeste, se duce la baie si cand se...? (mai mult)
Ce credeti ca v-ar spune o vrajitoare despre viitorul vostru? sa fie ceva realist
Eram in banca, citeam si ghici cine se aseaza in fata mea? profa de mate. Ma gandesc eu Cum sa ma bag in seama fara sa tipe la mine si-mi vine-n cap prenumele ei:Elena o caut pe FaceBook, Ii recunosc...? (mai mult)
49 de motive pentru care e bine sa fii barbat 1.- Iti pastrezi buna dispozitie toata luna. 2.- Mecanicii nu te fac p***t. 3.- Nu cari peste tot o geanta plina de rahaturi. 4.- Nu esti furat la coafor. 5.-...? (mai mult)
Cum a fost prima intalnire cu primul iubit?:D;;)
Un joc: Eu incep cu nr 1. Fiecare "jucator" continua cu un nr urmator si tot asa pana la 10! Cel care raspunde 10 spune REGE! Cand cineva este rege jucatorul urmator incepe de la inceput cu nr 1! ATENTIE:...? (mai mult)
E cineva prezent?
Cum pot afla daca pisica mea este un agent secret (ca Perry ornitorincul) cateodata dispare prin casa (ore bune) apoi apare dintr-o data.
Imi puteti da un link in care pot descarca gifuri mai tari?
Ce-ai face daca ai descoperi ca te inseala pana si amantul?:))
Daca uleiul de masline e facut din masline, uleiul de bebelusi din ce e facut?:))
LUCEAFARUL (Varianta EBA) "A fost odata ca-n povesti A fost ca niciodata Din rude mari marinaresti O prea bazata fata. Nu era una la parinti Nici mandra-n toate cele Dar avea buze peste...? (mai mult)
Luceafarul (parodie) "A fost odata ca-n povesti, A fost precum o boala, Prin mandrul nostru Bucuresti, O criza mondiala. Si era una mare-n draci, Si mandra intre toate. Te temi de ea si totusi...? (mai mult)
Scrisoarea a III-a - parodie Iată vine-un Jeep pe stradă, cu un girofar pe el, Baiazid stătea în dreapta şi rosti către şofer: "Sper ca Mircea să ajungă, să nu-ntârzie din nou. Ia vezi...? (mai mult)
Vreau si eu niste teste amuzante.:D :*
Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=4TfQ8lVSolU Eu m-am uitat de mai multe ori, si nu m-am plictisit inca =))
Cine castiga campionatul romaniei la fotbal? :P
Care este cel mai amuzant lucru pe care i l-ati spus unui profesor?
Salamul asta cu ce merge? http://www.youtube.com/watch?v=uV6GMfL4WKk
Spuneti-mi si mie porecle de fete;))! vreau si eu una:))
O intrebare pentru femei.La batrinete o sa va pune-ti pe capul sotului si taca, taca, taca, taca tot timpul? Va spun din cauza ca daca este asa am sa caut sa dezertez. Vad multe cupluri in virsta la...? (mai mult)
Cineva zicea ca in 2012 va veni un potop dar noi din Transilvania nu vom muri ca suntem protejati de Carpati... e adevarat oare?:))
Porumbeii. ce pasari echilibrate! Credeti ca este usor sa faci dragoste pe un cablu telefonic? :))
Www.trilulilu.ro/vevuta/73f273e98bd27e Sper sa va placa.
Pai vreau sa va spun ca doar ce am urmarit un meci de fotbal.Si fiind la munca nu am avut incotro.La asta a trebuit sa ma uit, ca sa nu ma plictisesc am fost atenta la meci.Numai ca am ramas cu o mare...? (mai mult)
Care e cel mai amuzant lucru pe care l-ati patit sau vazut la scoala? Cea mai amuzanta intamplare primeste fundita :p ca sunt cam nervoasa, si vreau sa rad putin poate imi trece
Stiti care e dilema caprei? raspunsul corect primeste funda
Ioiiiiiiii http://www.youtube.com/watch?v=nWT8nOj1ptY&feature=related:)) nu mai pot de ras.
Daca prinzi un chef, de ce il prinzi? Cum stii ca te place?
Buna! De unde pot salva si eu molodii din alvin si veveritele? As vrea un site dar sa mearga fara sa imi ceara sa fac cont. Multumesc
Apropo de, cat de cosmopolit a devenit Munchen-ul : Doi batrani la un colt de strada in Westpark stateau de vorba. Pe langa ei trecea foarte multa lume. La un moment dat unul dintre ei se opreste brusc...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma credeti ca am baut doua pahare de vin naturel mai vechi de 8 anisori si imi anunt retragerea strategica in pat.Sinteti in stare sa intelegeti?
Ma imprumuta cineva si pe mine cu o vila, o masina, vreo 10.000 de euro, un catel, o pisica si ceva mobila?
Stie cineva unde pot urmari sau downloada filmul Get Him To The Greek.pls
Cine vrea sa se joace de-a mama si de-a tata?;))
Cel mai popular banc din Anglia: o femeie intra cu copilu in brate in autobuz si soferu' ii zice: " doamna nu aveti voie cu animale in mijloacele de transport!". femeia, nervoasa ca i-o jignit copilu'...? (mai mult)
Foarte tareeeee, frate! Am ras ca nebunul =)) http://www.youtube.com/watch?v=FvqmrFPpLqo&feature=player_embedded
, , ...Si întreaga mea avere, o las moștenire aceluia dintre voi al cărui armăsar va ajunge ultimul in cursa de la Taif la Jidda.", mai spuse șeicul și se stinse. De doua zile stateau in sa,? (mai mult)
Felicitări! Ip-ul tău a fost înregistrat o dată cu citirea întrebării. Un asasin plătit e pe drum, şi-n scurt timp vei deceda. Dacă ţi-ai făcut planuri pentru. aceste ultime clipe din viaţă,...? (mai mult)
Daca azi ai muri maine ce-ai face?
Ghicitoare:2amici se intalnesc pe strada si isi strang mana prieteneste, unuia dintre ei ii cade mana :) De ce?;;)
Avem un coleg cu uşoare disfuncţii neurologice, şi când e beat, e comă de ilar, aşa că l-am luat cu noi la o bere, să întreţină atmosfera. După ce am încheiat o seară de succes, ne-am...? (mai mult)
SaluT! la metin 2 cand faci la G2 (cu o piatra galbena stiti) imi cere sa scriu ceva intr-un spatiu. Ce sa scriu?(dau fundita)Apropo metinul e in chineza.
Ion si Marie erau casatoriti de multa vreme, dar intersat era ca nimeni nu ia auzit vreodata sa se certe.La un moment dat Marie i spune lui Ion :mai Ioane de atita timp sintem laolalta si noi nu ne-am...? (mai mult)
Vreau si eu sa imi explice cineva cum poate mai bine care-i treaba cu flacara violet:|traiesc in Romania dar am ratat asta :)) chiar sunt curioasa:|vad ca si emisiuni se fac cu tematica...violet:))? (mai mult)
Daca as fii un produs dintr-un sexshop, m-ai cumpara sau ai trece pe langa mine fara sa ma bagi in seama?:D
Mai, mai, mai uitati-va pe otv unde Dan Senzationescu a adus cea mai buna clarvazatoare din Europa sa clarifice dubla crima de la Siret.Mai, mai omul asta ma uimeste.Nu stiu ce sa cred. Oare el crede...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!