TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
TheLovelyGhost
în 22 Iulie 2016 | TheLovelyGhost întreabă:

Stie cineva la ce se refera cand scrie la bagajul de cala la wizz air H+I+L=158, se refera la total? Dupa ce masor toate laturile?

1
Răspunde Raportează
Andonis_Bertaru_1999
în 21 Iulie 2016 | Andonis_Bertaru_1999 întreabă:

Am 15 ani, am achizitonat bilet de avion fara insotitor dar, pe procura mea este specificat faptul ca, calatoresc insotit.( Pe site wizz air este adresat faptul ca, copii cu varste care depasesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ashley345
în 21 Iulie 2016 | Ashley345 întreabă:

In Cateva zile voi ajunge in Bucuresti, mai exact in obor, cu treaba. Apoi as vrea sa ma duc la jumbo. Imi puteti spune cam cat este distanta obor- jumbo (care am inteles ca este in sectorul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Byankaa66
în 20 Iulie 2016 | Byankaa66 întreabă:

Funda! A fost cineva pe plaja 2 mai din Constanta? Stiti cumva cat de aproape este de plaja de nudisti?

1
Răspunde Raportează
TheWolfRo
Întrebare recomandată în 20 Iulie 2016 | TheWolfRo întreabă:

Pentru a imigra in US din cate am inteles, imi trebuie Carte Verde si Viza. Intrebarea este: cum exact este procesul? Multumesc.

1
Răspunde Raportează
IlincaSivanly
în 20 Iulie 2016 | IlincaSivanly întreabă:

Hei TPU. Am un majorat luna viitoare si trebuie sa ajung in Gherla. Problema e ca eu stau in Fagaras, si nu am plecat in viata mea singura din oras si habar nu am ce sa fac. Sa merg cu trenul, daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NimeniSiAtat
Întrebare recomandată în 20 Iulie 2016 | NimeniSiAtat întreabă:

Unde imi recomandati să merg la mare in Romania? De ce?

9
Răspunde Raportează
358ili
în 19 Iulie 2016 | 358ili întreabă:

Ma duc vineri spre sambata noaptea in Bucegi in excursie.Vom ajunge probabil sambata spre dimineata, nu stiu exact.M- am uitat la prognoza meteo si vor fi sambata 14 °C.Cum ar trebui sa imbrac?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Badea_Alexandru_1998
în 19 Iulie 2016 | Badea_Alexandru_1998 întreabă:

Salut TPU intr-un bagaj de mâna pot bagă 2 roti de cașcaval (1kg/roata) ținând cont ca zbor cu firma WizzAir?

1
Răspunde Raportează
Tric?_Robert_1993
Întrebare recomandată în 19 Iulie 2016 | Tric?_Robert_1993 întreabă:

Unde pot folosi tichete de vacanta in statiunea Mamaia? Si pot folosi tichetele doar pentru masa, in restaurantul unui hotel?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iulie 2016 |

Cate dorinte iti poti pune la Templul de la Sinca Veche? Este adevarat ca, dorintele puse se indeplinesc?

4
Răspunde Raportează
Timis_Andreea_1991
Întrebare recomandată în 17 Iulie 2016 | Timis_Andreea_1991 întreabă:

În ce sector este Piața Constituției?

5
Răspunde Raportează
Cristinuș24
în 17 Iulie 2016 | Cristinuș24 întreabă:

Vara asta as vrea sa merg intr-o tara. Spuneti-mi va rog niste tari cu multe obiecte turistice.

5
Răspunde Raportează
nllbia99
în 16 Iulie 2016 | nllbia99 întreabă:

am si eu o nedumerire. As vrea sa-mi iau bilet de avion (dus-intors ) pe ruta Munchen-Iasi. Biletul trebuie sa il fac si Romania, sau neaparat in Germania? Multumesc! :)

3
Răspunde Raportează
nllbia99

Bună, am și eu o nedumerire, dacă îmi iau bilet de avion ( dus-întors) pe ruta München - Iași, as putea sa fac biletul din România sau trebuie numaidecât din Germania?

2
Răspunde Raportează
nllbia99

Bună, am și eu o nedumerire. Dacă îmi fac bilet de avion ( dus întors) pe ruta München - România trebuie neapărat sa fac biletul în Germania, sau îl pot face și România?

2
Răspunde Raportează
Tabita_Fratila_1966
în 16 Iulie 2016 | Tabita_Fratila_1966 întreabă:

Exista o plaja privata pentru familii, care interzice topless-ul? Va rog raspundeti daca vedeti postarea asta.

16
Răspunde Raportează
Biz_Adi_2000
în 15 Iulie 2016 | Biz_Adi_2000 întreabă:

Cine stie cand va fi deschis Cinematograful Dacia din Bistrita?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iulie 2016 |

Maine voi pleca in vacanta la Constanta in statiunea Mamaia la mare, pentru cateva zile si am ales Hotel Central Mamaia. Daca il stiti, ce imi puteti spune despre el, e OK?! Eu oricum am experiente...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Skipper12
în 14 Iulie 2016 | Skipper12 întreabă:

Stiti cumva care e cea mai frumoasa insula din maldive? :D (Dau fundita)

1
Răspunde Raportează
Cristinuș24
Întrebare recomandată în 13 Iulie 2016 | Cristinuș24 întreabă:

Merg vara aceasta in Turcia (Side). Imi puteti spune ce pot vizita acolo? Mulțumesc :)

3
Răspunde Raportează
divant
în 13 Iulie 2016 | divant întreabă:

Vreau şi eu să merg cu familia la mare şi nu prea găsesc locuri de cazare. Aveți idei. Să coste max 3000 de lei pt 6 nopti. Spune tim voi o locație ceva ca de cautat pe net am cautat....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreea1030
în 13 Iulie 2016 | Andreea1030 întreabă:

Saptamana viitoare mergem in tabara la Comorova Neptun cu Proedus, dar nu stim daca sunt camere de 4 persoane...

1
Răspunde Raportează
Soundofsilence
în 13 Iulie 2016 | Soundofsilence întreabă:

O sa vizitez peste o luna orasul Cluj Napoca si as vrea daca se poate sa primesc cateva locuri dragute pe care sa le vizitez, nu prea stiu zona, funda.

2
Răspunde Raportează
Mircea_Duca_1994
Întrebare recomandată în 12 Iulie 2016 | Mircea_Duca_1994 întreabă:

Ce acte imi trebuie ca sa trec vama? Am 16 ani.

2
Răspunde Raportează
cezyy2001
în 12 Iulie 2016 | cezyy2001 întreabă:

Stie cnv care a fost daca este wi-fi la vila phaeton din paralia katerini grecia? Sau daca este primark in grecia?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2016 |

In urma Examenului de Evaluare Nationala am decis sa merg la un liceu Economic.(nu stiu daca exprimarea mea e corecta, dar nu asta ma streseaza acum) Ideea e ca profilul pe care merg(daca intru)...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Custura_Mihaita_2000
în 10 Iulie 2016 | Custura_Mihaita_2000 întreabă:

Stie cineva cat este un bilet de tren Bacau-Brasov

5
Răspunde Raportează
VladUtzel
în 9 Iulie 2016 | VladUtzel întreabă:

Am 17 si vreau sa merg in Ungaria in Szeged si vreau sa stiu daca mai am nevoie de altceva in afara de buletin.

4
Răspunde Raportează
Petrovic
în 9 Iulie 2016 | Petrovic întreabă:

În week-end, Transalpina și Transfăgărăşan sunt închise din cauza lucrărilor de reabilitare a drumurilor? DN 67C și DN 7.

2
Răspunde Raportează
Adrian277
în 9 Iulie 2016 | Adrian277 întreabă:

Care sunt cele mai frumoase si mai scumpe cartiere si strazi pentru locuit din Los Angeles? Cat mai multe nume va rog! Dau fundita

1
Răspunde Raportează
Nataliaa2176
în 9 Iulie 2016 | Nataliaa2176 întreabă:

Eu si colegii mei de clasa vremsa mergem la mare si ne intrebam daca trebuie neaparat sa avem 18 ani pentru ca niciunul dintre noi nu are. Noi ne gandeam sa mergem la o pensiune pentru 4- 5 zile...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nueimportant
în 7 Iulie 2016 | Nueimportant întreabă:

Aveti idee cat costa, aproximativ, sa- mi fac pasaport? Si cat costa procura sa ies din tara (fara ambii parinti)? (insotita de echipa si profesor in scopul unui spectacol) Mentionez ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VlaDtz99
în 7 Iulie 2016 | VlaDtz99 întreabă:

Pentru cei care calatoresc cu trenul, stiti daca se poate trece dintr un vagon in altul? Si este vreun pericol sa cad sau nu stiu?

7
Răspunde Raportează
Marian_Dobrescu_1977
în 7 Iulie 2016 | Marian_Dobrescu_1977 întreabă:

Cate ore fac cu trenul din Constanta pana in Suceava? Sunt in jur de 500 km

4
Răspunde Raportează
Georgiana_Stefan_1997
în 7 Iulie 2016 | Georgiana_Stefan_1997 întreabă:

Am si eu nevoie de materiale unde pot gasi clima fiecarei tari din Europa, relief, rauri, resurse si despre Romania.

1
Răspunde Raportează
Aleeddia
în 7 Iulie 2016 | Aleeddia întreabă:

Dati- mi si mie idei unde sa ma duc cu familia in concediu (cu sotul si doi copii de 11 ani si 1 an). Vreau sa aiba piscina si sa nu fie foarte scump :) pensiune, cabana, orice...Astept...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Raulflavius0000
în 7 Iulie 2016 | Raulflavius0000 întreabă:

As dori cateva parcuri acvatice de langa Bad Homburg de Noel, max.200-250km,gen Tropical Islands.Dar mai aproape.Multumesc anticipat dau funda!

1
Răspunde Raportează
alinav
în 6 Iulie 2016 | alinav întreabă:

sunt din Timisoara si vreau sa ajung la Constanta in luna august, pe unde sugerati sa merg cu masina Craiova- Pitesti- Bucuresti- Constanta sau Craiova- Alexandria- Bucuresti- Constanta? ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cristinuș24
în 6 Iulie 2016 | Cristinuș24 întreabă:

Vreau sa ma duc in Venetia (Italia) cu avionul. Puteti sa- mi spuneti zboruri din Kogalniceanu in Venetia pana in 1000€? Multumes P.S: Suntem 2 adulti si 2 copii, perioada 1 august-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Demeister
în 6 Iulie 2016 | Demeister întreabă:

Bulgaria este o tara sigura de vizitat pentru turisti straini?

12
Răspunde Raportează
Marin_Mihai_1999
în 6 Iulie 2016 | Marin_Mihai_1999 întreabă:

Peste 2 saptamani plec in Anglia la tata in vacanta, iar faza e ca mama e in tara. Cum trebuie sa fac cu procurile? Pot sa plec doar cu buletinul si procurile? Fara insotitor?

3
Răspunde Raportează
TheThingThatShouldNotBe
în 5 Iulie 2016 | TheThingThatShouldNotBe întreabă:

Vreau sa merg pe un traseuin Bucegi de vreo 2, poate 3 zile. Sa plec probabil din Busteni, merg pana la Babe si Sfinx, apoi ma intorc la cabana Caraiman, o iau pe langa Cruce si continui in sus spre...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2016 |

O ruda de a mea vrea sa plece cu avionul, iar in aeroport trebuie sa isi cumpere un bagaj de cala. Cu cati euro poate sa o taxeze pentru 20 kg bagaj in aeroport?

7
Răspunde Raportează
SakuraMiraiEdo
în 5 Iulie 2016 | SakuraMiraiEdo întreabă:

Cat costa un bilet la autocar Bacau-Constanta?

1
Răspunde Raportează
Adrian277
în 5 Iulie 2016 | Adrian277 întreabă:

Cum e cartierul Rahova, Bucuresti? Am nevoie de cat mai multe informatii, in special referitoare la problemele din acest cartier (gen consumul de droguri, camatarie, etc). Doar cei care locuiesc acolo...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ionutcautis
în 5 Iulie 2016 | ionutcautis întreabă:

Buna as vrea sa ma transfer la profilul turism si alimentatie si as vrea sa stiu ce ar trebui sa recuperez si ce materii sunt? Este greu la acest profil?

3
Răspunde Raportează
notyourbusiness23
în 4 Iulie 2016 | notyourbusiness23 întreabă:

Are ceva daca pe biletul de avion*biletul, nu rezervarea*, scrie ca buletinul expira astazi, dar de fapt expira in 2020? O sa am probleme la aeroport din cauza asta? Dau funda pentru unui raspuns...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Lioana
în 4 Iulie 2016 | Lioana întreabă:

Situatie: Am facut o rezervare pe Booking la un hotel de pe litoral. Pentru rezervare, hotelul a cerut numarul de card si cele 3 cifre de pe spatele cardului. Nu PIN- ul. La data stabilita ne- am prezentat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Calin_Evelina_1993
în 3 Iulie 2016 | Calin_Evelina_1993 întreabă:

Bunaaaa! Am câteva întrebări despre vacanta : 1. Unde e mai frumos, în grecia sau în Croația la mare? 2. În Grecia sunt palmieri? 3. În Croația sunt palmieri? 4. Pentru voi care sunt ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât, daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă acum 19 ore

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă acum 19 ore

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 19 ore

Bogdan80 întreabă:

Salut TPU! Daca bei mai multe energizante de o data intr-o zi,sa zicem, 10 sau 12, iti va ceda inima? Oamenii din jurul meu se omoara lent pentru ca eu sa imi pierd credinta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.862
  • Întrebări: 3.953.316
  • Răspunsuri: 17.655.107
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre delfini

Curiozitati despre delfini

Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?

Start quiz
Categorii
  • 652.023 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.821 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.159 Conversaţii