| alexalexandrusincerul a întrebat:

Aveam o rezervare pe Booking, am platit deja. Nu mai pot ajunge la data aceea.Cum se putea inca anula gratis, am anulat si Booking imi va returna banii. Intrebarea e daca cumva banii intarzie si ajung totusi cu 2 zile mai tarziu fata de data initiala ( deci pana sa mi restituie banii) s-ar putea anula procesul de restituire a banilor si sa ma cazez la acea data fara sa mai platesc?

8 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

Nu inteleg, sincere.
"Cum se putea inca anula gratis, am anulat si Booking imi va returna banii. "

Daca te incadrai in data limita pentru a anula si hotelul avea aceasta optiune, iti vor returna banii. daca atunci cand ai rezervat scria ca nu poti anula, iti vor lua banii de pe card automat.


"(deci pana sa mi restituie banii) s-ar putea anula procesul de restituire a banilor si sa ma cazez la acea data fara sa mai platesc? "

Daca ti-au spus ca ii vor returna, deja s-a anulat rezevarea, nu exista sa anuleze procesul. What the?!
Sa te cazezi la acea data fara sa mai platesti?
Deci tu vrei sa ii scamuiesti, sa-ti dea banii si speri sa te mai poti caza acolo pentru ca ai avut rezervarea?

Daca nu, atunci invata in p^^&^%$% sa te exprimi in limba romana!

| alexalexandrusincerul explică (pentru blackann):

Dar tu stii sa te exprimi civilizat? Am pus o ipoteza daca se putea anula restituirea banilor in caz de prezentare ulterioara. Aici se presupune ca poti pune orice intrebare atata timp cat te exprimi civilizat iar eu asta am facut.

| blackann a răspuns:

Hai ca a trebuit sa recitesc de 32264 ori sa inteleg. Dar nu cred ca tu vei intelege ceva daca nu ai nicio logica.

Daca tu anulezi o rezervare (implicit iti primesti banii inapoi), altcineva va rezerva intre timp. Nu cred ca vei mai gasi ceva disponibil cu 2 zile inainte. In caz ca mai exista disponibilitate trebuie sa rezervi iar si sa platesti iar (evident va fi mai scump).

| Adymist a răspuns:

In mod normal, daca anulati o rezervare pe Booking si aveti dreptul la o restituire de bani, acestia vor fi returnati in contul dumneavoastra in termen de cateva zile. Daca intarzie returnarea banilor, puteti contacta serviciul de asistenta al Booking pentru a le solicita mai multe informatii despre procesul de restituire.

Totusi, daca ajungeti la destinatie dupa ce ati anulat rezervarea si inainte de a primi banii inapoi, este posibil ca proprietarul unitatii de cazare sa nu va permita sa va cazati, deoarece rezervarea dumneavoastra a fost anulata si camera ar putea fi deja rezervata pentru altcineva. De aceea, este important sa verificati cu proprietarul unitatii de cazare inainte de a ajunge acolo daca exista posibilitatea de a va caza, chiar daca ati anulat rezervarea initiala si asteptati restituirea banilor.

| alexalexandrusincerul explică (pentru Adymist):

Asta am inteles.Si daca ar avea camera libera mi ar putea permite sa ma cazez si sa vorbim la Booking la momentul acela sa nu mi se mai restituie banii? Intreb ipotetic

| Adymist a răspuns (pentru alexalexandrusincerul):

Cum am spus, este important sa verificati cu proprietarul unitatii de cazare inainte de a ajunge acolo daca exista posibilitatea de a va caza, chiar daca ati anulat rezervarea initiala si asteptati restituirea banilor.

| suntserios a răspuns (pentru alexalexandrusincerul):

Daca omul ar avea camera libera ii platesti direct acolo si il scutesti de comisioanele booking si lasa sa iti restituie banii

| Yuoia a răspuns (pentru alexalexandrusincerul):

Nu stiu daca mai este valabila intrebarea ta.
Totusi, daca ai ajuns la unitatea de cazare si este camera libera, de ce sa te mai complici cu Booking? Platesti la unitate, iar banii returnati iti vor intra in cont.