| Frichirelu22 a întrebat:

Salutare. Săptămâna ce vine voi face o călătorie în Italia, cel mai probabil cu cei de la Blueair, cu avionul, și as dori sa imi iau după mine în bagajul de mana 2 pungi de proteina a cate 900g fiecare, plus ceva creatina, pastile.

Am voie cu ele în avion, in bagajul de mana? Nu vreau sa pun la bagaj de cală, pentru a nu plăti taxa aceea.

Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine suni la agentia respectiva, sa-i intrebi efectiv daca da sau nu. Ti-l poate considera ca "drog" gen. De aia ma tem ca s-ar putea sa nu te lase cu ele la bagajul de mana.

3 răspunsuri:
| Frichirelu22 explică (pentru anonim_4396):

Ideea este ca unii au spus ca au calatorit fara probleme cu n pungi, creatina pastile samd, doar ca la cala, nu in cel de mana...dar nu vreau sa dau 50 de euro pentru un amarat de bagajel pe care mi-l fac, pentru o sedere mai scurta...cred ca am sa sun al serviciul clienti maine, la compania respectiva.
Am intrebat sa vad totusi, poate a mai calatorit cineva cu suplimente de genul asupra lor.

| Georgiana_Andrei_1992 a răspuns:

Cel mai bine suni la ei sau trimiți un mail. Decat sa te riști. Cand geanta v-a trece prin raze, cei de acolo vor vedea tot si poate li se v-a părea suspect. Mai ales la câte s-au intamplat in ultima vreme cu atatea atentate, orice e suspect.

| mihai69 a răspuns:

Nu scrie nicăieri că nu ai voie cu produse *solide*. Lichide și geluri să nu ai, decât în recipiente de 100 ml sau mai mici, puse în pungă transparentă resigilabilă pe care o prezinți separat în tavă.