Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Noiembrie 2025 sunt:
Bună seara! Numele meu este Vlad si sunt elev in clasa a 10a. Am aproape 16 ani si inaltimea mea este de 1.75 m. Acum catva timp eram plinut asta insemnand 74 kgsi nu eram deloc multumit de asta. In urma...? (mai mult)
Am 13 ani si fumez de obicei Kent 8 lung dar si sobrine negru cateodata Cum m- am apucat: Un baiat mai mare 17 ani mi- a dat si mie un...? (mai mult)
Se poate pe Snapchat sa vezi de cate ori ti- a vazut cineva povestea? Cum? Si inca o curiozitate, in lista cu persoanele care ti- au vazut povestea, apare un ochi iar langa ca doua sageti incrucisate.ce...? (mai mult)
Cine esti din Craiova la Traian Vuia imi puteti spune si mie profilele care sunt acolo? se fac ore?
Hei! Am o intrebare...Deci situatia sta in felul urmator: acum jumatate de an am aflat ca un coleg de clasa ma place la modul ca efectiv toti prietenii lui faceau glume pe seama asta si imi trimiteau mii...? (mai mult)
Daca am picat examenul practic (orasul) pentru prima oara si in decembrie merg la reprogramare, stiti (aproximativ) care e perioada dintre reprogramare si examen? Dau funda! P.S Mentionez ...? (mai mult)
Cum era uratura aia:Si am sa ma imbat mai frate ca sa uit de aparate?
Ce e mai dragut sa ii iau unei fete de ziua ei, un buchet de trandafiri sau doar un singur trandafir? Cum este mai bine? Si daca buchet cam cati trandafiri sa fie in el? Funda vreau sa ...? (mai mult)
Care au fost cele mai amuzante momente de la scoala/gradinita.
am o mare problemă...Toți colegii mă urăsc. Nu am prieteni deloc... Era într- o zi de luni, aveam Geografie iar eu nu mi- am invatat( stiu ca am fost devina la partea asta) dar nu numai...? (mai mult)
Cum stiu sigur ca un baiat ma place? Am o banuiala dar tot nu-mi vine sa cred.(Ps e crushul meu).Va rog!
Hei TPU, am o nedumerire. Iubitul meu cam de o luna tot zice am fițe ca prietena mea cea mai bună, eu am o probelma..Gen ma enervez foarte repede, si el zice ca am fițele ei, ca seman cu ea, ca ...? (mai mult)
Vreau sa fac o poveste pe wattpad.O poveste care sa fie asa mai funny si crazy si sa aiba multa drama si chestii de genul asta. Dar nu stiu despre ce sa scriu mai exact, sau cum sa incep. Ma...? (mai mult)
Am și eu o întrebare și e cât se poate de serioasa: Deci nu am avut medie de același liceu la care a dat și bff meu, și am dat la un liceu mai slabut, precizez că nu am dat examenul national...? (mai mult)
Urgent! De unde pot cumpara încărcător pentru iPhone 6s mai ieftin?
Salut, TPU. Deci, sa va explic sa va explic problema mea. acum 3- 4 ani, m- am mutat de unde stateam inainte, la 30- 40 km de distanta, in alt oras (in Italia), dar totusi ma duc la scoala tot ...? (mai mult)
M-am plictisit de TPU si vreau sa-mi inchid contul, acum 3 zile am facut cerere de inchidere a contului, mi-a fost ingnorata, o solutie pentru a-l putea inchide?
Daca o fata te refuza deoarece ii place de altcineva, dar tie tot de ea iti place, ce ar trebui sa faci ca sa te apropii la inima ei?
Dacă am un punct scăzut la purtare ( media 9) in ce fel mă poate afecta in intrarea la un liceu?
Hei TPU Am o nelamurire De ce arat diferit in camera principala a telefonului fata de cea frontala? in camera principala dupa ce imi fac o poza zici ca mi se deformeaza fata, e ca si cum mi...? (mai mult)
Ce inseamna cand visezi un tobogan cu apa(in visul meu unul periculos). Am visat 2 nopti la rand ca o persoana se dadea pe un topogan cu apa, prima oara cand ma uitam eu la acea persoana iar a doua oara...? (mai mult)
Salut am o problema cu Facebook ul pe wall sau cum ii zice news feed nu imi mai apar poze si postari de la prieteni gen cand isi actualizeaza poza de profil sau din astea foarte rar imi apare in general...? (mai mult)
Salut.Sunt in clasa a9a și as vrea sa particip la concursuri și olimpiada de matematica.Imi puteti sugera niște carti/culegeri?
Pot sa imi fac un cont pe Blue Air cu datele firmei mele? Am incercat, insa imi cere doar numele si e-mailul meu. Daca da, cum sa fac?
Daca sunt foarte inalta e bine sa joc handbal? Precizez ca nu imi place deloc si nici nu prea stiu sa joc si ca am cifoza dorsala si verticala si ma cam doare destul de tare uneori mai ales cand mi se ...? (mai mult)
Daca sunt foarte inalta e bine sa joc handbal? Precizez ca nu imi place deloc si nici nu prea stiu sa joc si ca am cifoza dorsala si verticala si ma cam doare destul de tare uneori mai ales cand mi se....? (mai mult)
Cum e sa ai aparat dentar si sus si jos? Am doar sus dar urmeaza sa imi pun si jos. Va fi mai greu dupa?
Daca sunt foarte inalta e bine sa joc handbal? Precizez ca nu imi place deloc si nici nu prea stiu sa joc si ca am cifoza dorsala si verticala si ma cam doare destul de tare uneori mai ales cand mi se...? (mai mult)
Aseara l- am visat pe bunicul meu care e mort, deci era dat din sicriu si pus in fund pe canapea iar cand ma uit in spate era el dar in viata pe o canapea si langa el era unchiul meu si l- am intrebat...? (mai mult)
La câte raportari se Închide un cont de Instagram?
Bună, aș vrea să ii fac un cadou prietenului meu de Craciun. Și aș vrea să fie ceva handmade ( facut de mine), si am gasit in casă o cutie de plastic in formă de inimă si mă tot gandeam daca...? (mai mult)
Deci sa nu spuneti ca sunt vrei copila sau asa doar ca nu stiu ce sa mai fac si sper sa ma ajutati.Am 18 ani si am avut o relație de 2 ani el s- a despărțit de mine acum 1 an jumate si inca nu l am...? (mai mult)
Bunăă. Am nevoie de un sfat. Am cunoscut un tip de mai bine de jumătate de an și am o relație la distanță cu el ( mai exact 300 km). Și vara asta am vrea sa ne vedem, dar problema e ca eu locuiesc...? (mai mult)
Vreau sa stiu, voi cum aveti puterea de a va 'deschide' in fata parintilor sau a persoanelor iubite? pentru ca eu nu pot si la fel ca taica-miu tin in mine totul si asta imi creaza o suferinta
Hei știți nume bune pe Instagram care pot sa atragă lumea? (Mă cheamă Ilinca)
Trimiteti-mi si mie un link cu informatiii despre componentele de baza ale calculatorului(ex mouse, tastatura etc) va rog mult. Ofer fundicioaica! :D
Salut tuturor..am nevoie de ajutor! Cine ma poate ajuta ca sa scriu un scenariu pentru o petrecere cu tematica Black and white.AM NEVOIE! Trebuie sa fie simplu dar interesant. Dati- mi va rog niste idei...? (mai mult)
Sunt baiat, am 13 ani, si sunt cam gras( 160 cm inaltime si 59 kg).Ce sport imi recomandati ca sa slabesc?
Care este diferența între cărțile fantasy, science ficton si dystopia?
Salut, ma numesc alex, si am o problema, m- am saturat sa fiu singur, am 15 ani, nu am avut o prietena pana acum, eu de fel, sunt mai mic de inaltime si mai slabut, mi- e rusine sa vorbesc cu majoritatea...? (mai mult)
Stiti ceva carti bune despre mafie, in afara de Nasul
Aveți sfaturi, pentru cum as putea învață mai ușor?
Niste statusuri de 2-3-4 cuvinte în engleza și traduse.Multumeeesc
Imi puteti recomanda un progrem gratis, sau macar trial cu care sa pot schimba sunetul unui clip. Adica gen sa ii scout sunetul si sa pun altceva pe fundal? (Inafara de videopad)
Cum sa ii spun unei fete ca o iubesc,sunt in clasa cu ea ( a VIII -a ), după daca o iau dintr-o data, după o sa facă mișto toată clasa. P.S :ziua ei 10 noiembrie
Salutări. Trec direct la subiect. Mă simt oribil! Mă simt atât de oribil încât vreau să mor! M- am plictisit de viața asta atâta de nașpa. Nu am un obiectiv în viață, nu am o direcție...? (mai mult)
M-a blocat o persoană pe Instagram și i-am dat mesaj poate să-l vadă?
Nu am mai intrat de cativa ani buni pe aici.De aproape 1 an am inceput sa ma vad cu un baiat de aceeasi varsta cu mine, 25 ani.Relatia noastra a evoluat rapid, stateam mai mult pe la el(el...? (mai mult)
Este adevarat ca masturbarea excesiva dauneaza memoriei? Cam de cate ori ar trebui sa ne masturbam pe saptamana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Catamedeea26 întreabă:
mmarrybr întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
Perdun_Ion_1958 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!