TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1045
  • 1046
  • 1047
  • 1048
  • 1049
cristinamnt
în 21 Octombrie 2017 | cristinamnt întreabă:

Hei,știe cineva la ce profil e Cristi Munteanu(de pe Youtube)?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2017 |

Daca va holbati prea mult la o fata si ii zambiti cand vi se intilnesc privirile inseamna ca simtiti ceva pentru ea? :D Ps - inca nu ai facut cunostinta cu acea persoana

1
Răspunde Raportează
cozmina281
în 21 Octombrie 2017 | cozmina281 întreabă:

Sunt in clasa a9a pe profil stiinte ale naturii, iar din semestrul 2 doresc sa ma transfer pe profil stiinte sociale. La ce materii dau diferente?

1
Răspunde Raportează
HornyZep
în 21 Octombrie 2017 | HornyZep întreabă:

De ce haina il face pe om? Vreau cat mai multe raspunsuri:)

7
Răspunde Raportează
Stefaniaelena1234
în 21 Octombrie 2017 | Stefaniaelena1234 întreabă:

Vreau si eu niste programe de schimbare a vocii pe laptop dar sa nu fie nevoie sa le instalez.Va rog am mare nevoie

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2017 |

Am văzut multe persoane care se plâng de același lucru, povești asemănătoare în esență. Ideea este următoarea, am 33 de ani, am avut tot felul de relații până la 24 de ani, a urmat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Maria97roberta
în 21 Octombrie 2017 | Maria97roberta întreabă:

Buna deci îmi place de un baiat dar el si-a dat seamna ca il plac si in plus el place o alta fata din clasa. Ce ar trebui sa fac?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2017 |

sunt in clasa a 8- a si imi place de o fata, ma inteleg bine cu ea dar mai mult vorbesc numai eu, cum fac sa vorbeasca si ea mai mult? Mai e o fata la noi in clasa care cred ca ma place, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2017 |

Bună seara! In seara aceasta pe la ora 22 eram afara cu niste prieteni 2 băieți si 2 fete, Eu sunt a treia fată. Toti am facut o mică prostie, am cumparat 5 suluri de hârtie igienică pe care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Delia888654468
în 21 Octombrie 2017 | Delia888654468 întreabă:

Ce materie sa face la biologie pentru profilul științe ale naturii Se face ca la gimnaziu: botanică, zoologie, anatomie, ecologice Sau doar anatomie?

3
Răspunde Raportează
Fcsb_Andrey_1996
în 21 Octombrie 2017 | Fcsb_Andrey_1996 întreabă:

Stiam de o farsa la telefon cu o inregistrare cu politia capitalei pe care o puneai din alt telefon si iti speriai rau victime. Textul il stiu pe dinafara: Alo buna ziua Comisar Sef Politia Capitalei,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bia133
în 21 Octombrie 2017 | Bia133 întreabă:

Hei! Imi poate da cineva detalii despre liceul I.L. Caragiale la profilul filologie? Nu sunt sigura daca e alegerea buna.

0
Annabella9719
în 21 Octombrie 2017 | Annabella9719 întreabă:

Acum o luna am primit de prietenie de la fostul meu iubit.Nu am acceptat- o(mi- a trimis de mai multe ori cereri). Desi au trecut ceva ani de cand ne- am despartit.Si dupa vad ca am primit cerere...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ChaseProduction
în 21 Octombrie 2017 | ChaseProduction întreabă:

vin cu o intrebare care la ora actuala ma cam roade.Intrebarea vine insotita cu o mica poveste pentru a va face sa intelegeti mai bine contextul. Eu campion la bjj(brazilian jiu jitsu) am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Biee19
în 21 Octombrie 2017 | Biee19 întreabă:

.am o problema cu urechea stanga, de cateva zile este înfundata..nu i- am facut nimic..asa dintr- o data.Am înteles ca daca merg la doctor îmi va baga ceva aer sau apa ca sa se desfunde.vr ceva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anamau129
în 21 Octombrie 2017 | Anamau129 întreabă:

Am fost aleasa ca sefa de clasa si la mine in clasa am o colega care este invidioasa pe mine si de fircare data can ii zic ceva de exemplu sa nu mai fuga prin clasa zice ca nu vrea. E invidoasa pe mine...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AnastasiaToader3578
în 20 Octombrie 2017 | AnastasiaToader3578 întreabă:

Imi place de un băiat. Mă gândesc in continuu la el dar este o problemă BFFul meu este cu el

6
Răspunde Raportează
Maria_Miruna_1999_LPCx
în 20 Octombrie 2017 | Maria_Miruna_1999_LPCx întreabă:

Imi poate spune si mie cineva cum este la Cosbuc sau Sincai? Inca nu m-am decis! Mersii!

2
Răspunde Raportează
Larisonnn
în 20 Octombrie 2017 | Larisonnn întreabă:

Buna, am nevoie de un sfat, deci nu sunt sigura dar cred ca simt ceva pentru un coleg de clasa, si nu stiu cum e posibil pentru ca el imi era cel mai mare duşman îl uram foarte tare in clasele 1- 4...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Canndii
în 20 Octombrie 2017 | Canndii întreabă:

De ce a leșinat Katy Perry la acel concert? Sunt in urma rău? E posedata sau ce?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Octombrie 2017 |

Semne ca te place vs semne ca nu te place Vi s-a intamplat sa va placa de o fata dar sa nu comunicati cu ea? Semne ca are prietena Ps - F

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Octombrie 2017 |

Un baiat m-a invitat la dans de doua ori la rind desi mai erau multe fete pe linga noi, vorbim pe net, si ne salutam cand ne vedem prin scoala... Exista sanse sa ma placa sau doar ca prieteni?

2
Răspunde Raportează
AlexandruMircea2003
în 20 Octombrie 2017 | AlexandruMircea2003 întreabă:

O intreabre cam stupida... ahm exista o aplicatie sa imi arate pasii pentru geometrie 5-8?

0
papuciirupti
în 20 Octombrie 2017 | papuciirupti întreabă:

SOS. tata este alcolic iar mama a început sa consume și ea. ei se certau mai mereu de când eram mic doar ca acum a apărut și violenta. ambii au firi vulcanice. tata nu mai lucrează iar mama are grija...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AnnaTa
în 20 Octombrie 2017 | AnnaTa întreabă:

Sunt fata si in mai putin de 3 luni voi avea 15 ani. Este normal sa nu fi avut primul sarut? Colegii mei se mira pentru ca ei spun ca eu chiar as fi cu cineva ca sunt frumoasa (eu nu cred asta).

9
Răspunde Raportează
BaiatulTimidHD
în 20 Octombrie 2017 | BaiatulTimidHD întreabă:

Salut, am nevoie de ajutor cu o prezentare pentru balul bobocilor. Tema balului este cupluri celebre iar eu cu partenera mea suntem Joker si Harley Quinn. Prezentarea trebuie sa fie sub forma unei povesti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Octombrie 2017 |

am si eu niste intrebari. sa nu radeti :)) 1) Vreau sa stiu si eu de la baieti/fete din propria experienta, care e ordinea la care atrag fetele dintre astea: Stil, caracter, frumusete, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ghencea_Daniela_1990
în 20 Octombrie 2017 | Ghencea_Daniela_1990 întreabă:

Sunt in Love de un Stranger care il vad in fiecare dimineata cand ma duc cu busul la scoala. Nu stiu ce sa fac ma:( ajutati-ma! PLEASE! (Sunt o fata foarte, foarte rusinoasa)

4
Răspunde Raportează
PetruZMihai
în 20 Octombrie 2017 | PetruZMihai întreabă:

Cum îmi localizez telefonul Pierdut?!?!?

3
Răspunde Raportează
StefanVali28
în 20 Octombrie 2017 | StefanVali28 întreabă:

Salut.Am intrat pe profilul Mate Info Intensiv cu media 9.64 la cel mai bun liceu din orașul meu.Am 2 ore de TIC, 3 ore de fizica, 4 de mate, romana si informatica.Problema este ca nu am suficient ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StefanVali28
în 20 Octombrie 2017 | StefanVali28 întreabă:

Salut.Sunt pe clasa a9a iar de luni intr-o saptamana am scoala altfel.La liceu se pun absente dacă nu merg în intervalul respectiv?

7
Răspunde Raportează
Calin_Alexia_2001
în 20 Octombrie 2017 | Calin_Alexia_2001 întreabă:

Vreau un logo pentru darts de hallowen adică ce as putea spune sa vina multi la darts?

2
Răspunde Raportează
Crissmatew
în 20 Octombrie 2017 | Crissmatew întreabă:

Fleshurile tunnel se acopra la loc? Stiti voi piercingurile alea din urechi ca tunelele, vreau sa stiu daca gaura se acopera la forma initiala.

1
Răspunde Raportează
Anonima269yuuu
în 20 Octombrie 2017 | Anonima269yuuu întreabă:

Vă implor să mă ajutați! Sunt dependentă de îmbrățișari și de iubire necondiționată! Nu știu dacă este ceva normal, dar când văd că cineva nu mă îmbrățișează, am impresia că nu ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Anonim200022
în 20 Octombrie 2017 | Anonim200022 întreabă:

Salut, de ceva timp cam din a 8 acum sunt a 10 imi spunea mai multa lume chiar si prieteni ca am un mers ciudat si au inceput sa- si bata joc de mine.De fiecare data cand merg pe strada ma gandesc la ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ella21052003
în 20 Octombrie 2017 | Ella21052003 întreabă:

Am si eu o problema. Sunt clasa a 9a la un liceu f bun.Eu nu am avutbo prietena apropiata din a 6a si acum la liceu am sperat sa imi fac prietene si sa ma integrez. Desi pot spune ca m- am integrat, stau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnaaaaaConstantin22
în 20 Octombrie 2017 | AnaaaaaConstantin22 întreabă:

de cateva saptamani am o problema, ma simt trista mereu, am nervi fara sa am un motiv anume, nu mai am niciun chef de iesitul afara, sunt foarte stresata si imi place sa stau singura in camera...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neo12
în 20 Octombrie 2017 | Neo12 întreabă:

Bună! Un slogan pentru un lichior? Are la bază conceptul de prietenie între generația mai bătrână şi fete tinere. E un lichior pentru femei. Sunt în pană de idei şi vreau ceva original. Ofer...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexandruMircea2003
în 20 Octombrie 2017 | AlexandruMircea2003 întreabă:

La mate- info cum e? Adica sunt cam prafalau la mate dar i- au lectii deja de un an de informatica. Daca i- au 5- 6- 7 la mate dar la informatica 9- 10 o sa pot ma duce la o facultate buna. Inafara de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DarkOrbitMoon
în 20 Octombrie 2017 | DarkOrbitMoon întreabă:

Cu o saptamana in urma m- am intalnit cu un baiat. S- a mutat in Romania din Germania, a venit sa faca facultatea aici. M- a apreciat mult ca nu m- am culcat cu el din prima seara, imi zice ca sunt draguta...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Stefaniaelena1234
în 20 Octombrie 2017 | Stefaniaelena1234 întreabă:

Simt ca nu sunt destul de frumoasa. Oare asa e sau ce e de fapt?

7
Răspunde Raportează
Madness345
în 20 Octombrie 2017 | Madness345 întreabă:

Salutare TPU, am o prietena foarta sireata. sa zic asa de atatea ori cand ma duc in clasa la ei il ia pe unul si pe altul in brate, sau chiar daca stau prin preajma ei la fel face, ce naiba, vrea sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bossa100000
în 20 Octombrie 2017 | Bossa100000 întreabă:

Ce parere aveti despre fetele baietoase/batause?

3
Răspunde Raportează
Anonima72747273
în 20 Octombrie 2017 | Anonima72747273 întreabă:

Buna Am 12 ani si in 18 septembrie mi-a venit menstruatia pentru prima data. Pe 25 s-a terminat Si acum nu mi-a venit Trebuia sa mi vina din 18..sunt speriata...

1
Răspunde Raportează
Lenaaaaaaaaa
în 20 Octombrie 2017 | Lenaaaaaaaaa întreabă:

Bună TpU! Am 3 prieteni (o fata și 2 baieti) din greșeala într- o zi ma atacat o vipera si unul dintre prieteni m- a salvat și din cauza exuberanța sentimentelor mele și ale prietenului meu ne- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Morariu_Eliza_2000
în 20 Octombrie 2017 | Morariu_Eliza_2000 întreabă:

Ce sa ii scrii unui baiat pe care il placi dupa ce te-a lasat in seen?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Octombrie 2017 |

E normal să îi dai bani iubitului tău pentru că vine la tine acasa sa va vedeți?(pentru combustibil )

8
Răspunde Raportează
DOD0512
în 20 Octombrie 2017 | DOD0512 întreabă:

Stie cineva un hack de like-uri pe Facebook care functioneaza?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Octombrie 2017 |

Cum vi se pare daca as zice la cineva prin messanger " imi lipsesti ", ar fi un pic prea deplasat?

17
Răspunde Raportează
Kalled
în 20 Octombrie 2017 | Kalled întreabă:

Bună sunt fata și îmi place de un băiat.Acum 2 ani el m- a plăcut și am aflat vara asta că și el mă place, dar acum 2 zile o prietenă la întrebat dacă mă mai place și a zis că nu.Cum îmi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 1045
  • 1046
  • 1047
  • 1048
  • 1049
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 13 ore

sebijr întreabă:

O fată dacă aș simți- o și aș auzi- o Cu amândoi ochi nu pot vedea nimic cu ei din păcate de la naștere. Nici nu știu cum arată ea ca și fată, că nu am cum să văd cu ei ochi nimic. ...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

De ce tot se scumpesc preturile la alimente daca nea Bolovan a zis public că plafonează taxele și restul timp de 6 luni? Sa nu mai zic că pe Glovo și restul vad la o shaorma cum s- a scumpit de la...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 23 ore

ElianaSc întreabă:

Merita sa mai faci o renovare de apartament sau e mai bine sa faci doar "carpeli" cand e cazul?
    10 răspunsuri
  • Albert991
    trimisă pe 26 Octombrie

Albert991 întreabă:

M-am inscris la scoala de soferi. Este obligatoriu sa merg la legislatie?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.212
  • Întrebări: 3.952.388
  • Răspunsuri: 17.649.402
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 63 minute
Ce zici de un quiz?
Cartea Junglei

Cartea Junglei

Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?

Start quiz
Categorii
  • 651.970 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.756 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.025 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.020 Conversaţii