Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 26 Octombrie 2025 sunt:
E ziua prietenei mele... am doar 10 lei ce pot lua din acesti bani?
Salut, am si eu o problema, am fost la dentist pentru o masea cariata si mi- a pus ceva (nu stiu exact ce era) la ea sa imi omoare nervul dupa mi- a pus pansament peste, au trecut deja cateva zile si...? (mai mult)
Am o problemă legată de Facebook. Am avut o persoana la block și de când am scos- o nu mai pot sa o etichetez in nimic și nici ea nu poate să mă eticheteze. Știți care ar putea fi...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva. Mi- am cumparat in urma cu un an jumatate un telefon de nota zece, mai ales raport pret calitate. Treaba e ca eu pe atunci nu le aveam cine stie ce cu telefoanele, ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, am fost la dentist pentru o masea cariata, si mi- a pus, , ceva" sa imi omoare nervul maselei dupa mi- a pus pansament peste, au trecut deja cateva zile dar eu inca imi...? (mai mult)
sunt clasa a8a si ma gandeam sa dau la liceul Ovidius din Constanta, daca este cineva avolo, voua cum vi se pare? se dau multe teme? cum sunt profesorii? e greu? si ma interesea despre dotari,...? (mai mult)
Sall, sunt a 8a si vreau sa dau mai departe la liceul teoretic Ovidius din Cta, pe profilul mate- info cu bilingv engleza. puteti sa imi spuneti nr de ore, ce ore se fac si cate de fiecare, la ce dau...? (mai mult)
Cand ii scrii cuiva, iar aceea persoana iti raspunde de fiecare data a doua zi, stiu ca e ceva., dar ce? Stiti cumva!
Cum sa fac sa nu mai pied timp?
De ce naiba am vergeturi pe umarul stang?
Cand ii scrii cuiva, iar aceea persoana iti raspunde mereu, dar mereu a doua zi, ce credeti ca se intampla?
Am si eu o oarecare Anxietate sociala. Ei bine, sa va prezint cum merge viata mea de eleva la liceu. Imi este extrem de greu sa imi fac prieteni. Cred ca unii mi- au pus deja eticheta de...? (mai mult)
am 16 ani și în vara as vrea sa mă angajez.este posibil?
Salut, am intalnit o fata si am intrat in vorba cu ea. I- am propus sa ne intalnim dar nu mi- a mai raspuns la mesaj. Si cand ma vede incepe sa zambeasca. Am impresia ca ma place. Nu stiu ce sa cred, ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog niste site-uri cu papuci originali (adidas, nike, supra, vans). Multumesc!
Buna TPU.Imi place de un baiat de la liceul, el e in clasa a 12a, eu sunt pe clasa a 10 a.L- am intalnit la o nunta unde el facea pe chelnerul(chiulangiul ). Problema e ca nu stiu cum s- a ma bag in...? (mai mult)
ajutati- ma va roog. Miine va trebui sa facem curatenie in curtea scolii adica maturat greblat. Problema e ca eu am probleme cu inima iar medicul a zis sa nu stau la soare. Cum ar trebui sa...? (mai mult)
am 15 ani. am o relatie de 8 luni cu un baiat care sta la 300 km de mine. am incercat sa- mi conving mama sa ne mutam dar nu am reusit. ea tot imi spunea ca vrea sa locuiasca aici pana moare. mi-...? (mai mult)
Cum sa fac sa mi se duca culoarea mai repede. Momentan am parul verde si vreau sa scap de culoarea asta sau sa nu mai fie asa intensa. Nu vreau cu decolorant, ma gandeam la ceva mai putin toxic si coroziv....? (mai mult)
Inainte ma placea un baiat stiu asta sigur doar ca acum nu mai sunt sigura daca ma place sau nu.Si mie ami place de el si sunt curioasa sa stiu daca inca ma place. Sfaturi sa aflu daca ma place(si...? (mai mult)
Am 18 ani, am tenul gras si cu cosuri in zona barbiei si in zona obrajilor, pe frunte nu prea am. De asemenea nu sunt mult dar tot revin si problema ce.a mai grava e ca tenul este rosu si am cosite pe...? (mai mult)
Cum pot sa fac print scrin de pe Samsung a 3
Buna TPU nu stiu la ce liceu sa merg sunt din Timisoara sun clasa a 8 imi place matematica istoria dupa aia biologia si geografia mai bine zis imi place tarile si capitalele si imi si apoi romana si un...? (mai mult)
De ce am coşmaruri în fiecare noapte? Pur şi simplu mă visez cu tot felul de tâmpenii şi mă trezesc speriată.De câteva săptămâni mi se întâmplă asta.Mă trezesc la 4 dimineaţa şi stau ...? (mai mult)
Este normal la 20 de ani să îmi mai zică părinții dacă am voie la petreceri sau nu? Chiar mă enervează.
Durata unui sarut are vreo importanta? Daca sarutul a fost cu limba si a durat putin se considera french kiss? Dau funda
Saluuut TPU! Mai este cineva in clasa a 7-a la Waldorf?
Bună, tuturor! Eu mă numesc Beatrice Ariana și sunt pe clasa a 8 - a. Având în vedere că anul viitor voi merge la liceu, întrebarea mea pentru cei care au trecut de clasa a 8 - a este : Cum ...? (mai mult)
Am o stare foarte proasta, toate imi ies pe dos, absentele la scoala nu stiu cum le pot motiva deoarece am o diriginta destul de exigenta, cam prea mult as putea spune...Colega si prietena mea...? (mai mult)
As vrea sambata sa merg in Interbelic de pe Victoriei sa imi serbez ziua, fac 17 ani. Am voie sa intru daca nu am 18 ani? Si de la ce ora se deschide? Mercii.
Dacă un baiat mi-a spus ca m-a observat prin scoala și l-am ignorat inseamna ca ma place?
Https://www.youtube.com/watch?v=e4JTUMZJvto Imi spuneti va rog cum se numeste muzica de la inceput va rog din tot sufeletetlu meu plzzz daca stiti imi aduce aminte de niste momente foarte ce foarte extraordinar...? (mai mult)
Ce sa faci când te plictisești?
Salut,mi-am cumpărat si eu un parfum one million de la sephora, am dat pe el 360 lei pe el (100ml) si nu persistă nici 5 ore, imi dau si 10 pufuri si degeaba
Daca mi.am pulat o scutire pentru sport gratuita si am pierdut.o mai primesc una tot gratuita?
E bine daca incep sa ma maturizez de la 17 ani?
am si eu o intrebare. Am 15 ani si vreau sa ii zic la maicamea ca fumez dar nu stiu cum, ea are 50 de ani, nu fumez mult 2-3 pe zi. Vreau sa ii zic dar nu pe direct.
Salut am 15 ani sunt baiat si as avea mai multe intrebari.Prima ar fi ca nu stiu care sunt metodele de epilat zona pubiana stiu cu lama si cam atat.Alta intrebare este ca am auzit de crema de epilat as...? (mai mult)
Buna TPU as avea nevoie de ajutor la mate(geometrie) va rog sa imi trimite-ti niste linkuri la site-uri care te ajuta la mate VAAAAA ROGGGG!
Va rog sa imi dati idei de disstrakk eu ma numesc gabriel gamerul iar el se numeste ZidaruSKF
Daca am 1 euro pe cartela Orange cate minute in retea si nationale pot vorbi adica care e tariful pentru apeluri in retea si nationale? in retea e 0, 21/min?
Peste cateva zile incep pregatirea la matematica,si mi e foarte frica,nu stiu aproape nimic! Cam xe ar trebui sa repet, cam ce ar da la test? Clasa 8. Daca nu voi intelege
Va rog, ajutati- ma! :( Plang, nu mai suport I- am cerut mamei sa ma duca la meditatii la matematica, iar ea sustine ca nu are bani pentru prostiile mele si sa iau sa invat ca pot si singura Nu ...? (mai mult)
Buna, am nevoie de sfatul vostru. Cateodata intru in niste perioade in care simt ca nu mai vreau sa am contact cu nimeni si- mi pierd interesu repede in orice, gen parca fiecare zi se repeta. Simt ca...? (mai mult)
Am 14 ani si m-am indragostit de o fata de 18 ani suntem prieteni buni dar niciodata nu i-am spus ca o plac Ce sa fac Rog seriozitate Publică întreba
am o intrebare ce tigari electronice cu aburi(vapori de apa) imi recomandati la un pret destul de accesibil?
Am 14 ani si m-am indragostit de o fata de 18 ani suntem prieteni buni dar niciodata nu i-am spus ca o plac. Ce sa fac? Rog seriozitate.
Salut,TPU! Întrebare doar pentru fumători : Ce tigări, care nu sunt foarte slabe, nu put foarte rau? Vă rog fără răspunsuri de genu' : " Lasă-te! "
Bună, eu nu vreau sa ma duc mâine la școală dar părinții mei mă obliga! Va rog frumos ajutati-ma. Ce sa ii zic lui mami sa ma lase si pe mine sa stau acasă mâine?
Buna tuturor, Vreau sa va povestesc ce mi se intampla, eu am locuit 9 ani in Italia si de cand m- am mutat in Romania, toata lumea isi bate joc de mine: ba ca nu vorbesc corect, ba ca sunt prost etc... ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!