Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Octombrie 2025 sunt:
Exista un tratament sau un produs care sa te ajute sa-ti cresti barba? In afara de minoxidil 5%...
Deciiii, ok. Nu stiu ce am. Acum maxim 3 luni eram acea fata care zambea fara motiv, care isi vedea toata viata in fata si se bucura de asta. S- a schimbat totul acum 3 luni, chiar totul... Zambetul...? (mai mult)
Deci... Nu stiu ce am de la o buna de timp dar invat mult mai repede, de ce fac asta? Fundita
Arginina ajută la cresterea în înălțime, alături de o alimentație sănătoasă si exerciții fizice?
Ma chinui intruna sa incerc sa inteleg algebra de a sasea dar nu pot stiti vreun site unde mi se explica ceve mai clar.
Bună,ce carți cu/despre doctori știți?
Eu s bff cu o fata, adica un prieten bun vorbesc non stop cu ea, radem, facem orice si ea de ceva timp nu a avut prieten si azi mi- a spus daca il stiu pe un baiat si i am zis ca da il stiu si mi- ...? (mai mult)
Hei! Stie cineva unde pot gasi filtrul acela foto cu, curcubeu? E destul de popular pe Instagram si il vreau si eu dar nu stiu cum.
Salut. La admiterea in Jandarmerie nu s-ar putea face o exceptie privind inaltimea.Am 1.66 si este necesar 1.70 Mentionez ca as putea trece probele cu brio.
Am niste prieteni foarte buni. Prieteni vechi. A apărut un nou prieten in gașca noastră. Am stat la o tigara si un suc cu acest nou prieten am vorbit multe dar nu secrete. Acesta s- a dus...? (mai mult)
Ce deodorant pentru bărbați îmi recomandați? Eu mi-am luat acum Nivea Men Invisible ( e spray ). O fi bun?
Hei, am aproape 19 ani, anul acesta termin liceul.Am dormit odata acasa la iubitul meu, mintind- o pe mama ca dorm la altcineva si ea ulterior a aflat si a facut circ cu mine, a fost prima data cand am...? (mai mult)
De unde cumpar graffiti daca sunt minor? Nu dala de masina.
Ce facultate as putea sa urmez daca profilul meu este de stinte ale naturi, dar eu vreau ceva de educator...dar nu pot sa fac facultatea pe care o vreau recomandati-mi o facultate buna!
Ce inseamna fraza:" E treaba cu taiatul si innodatul... Stii... nodul ramane."?
Cum pot scapa de frica de a vorbi cu fetele? Niciodata nu am vorbit cu o fata.
Cat timp ar rezista un tanar fara o alimentatie corespunzatoare? Precizez ca e o problema veche de a mea si as vrea sa o rezolv cat se poate de repede
Eu vreau sa-mi vopsesc parul(total) in roz dar nu stiu daca ma lasa la liceu asa. Oare ma lasa sa merg cu parul roz?
sunt clasa a8a si ma gandeam sa dau la liceul Ovidius din Constanta, daca este cineva avolo, voua cum vi se pare? se dau multe teme? cum sunt profesorii? e greu? si ma interesea despre dotari,...? (mai mult)
Cum iti dai seama ca un baiat te place cu adevarat? Si nu isi bate joc! Funda:*
Salut, anul acesta am examenul de bacalaureat. La matematica ma descurc bine, la biologie binisor, dar la romana e grav tata, invat partea 1 unde nu mai e gramatica se pare si e de doar de intelegerea...? (mai mult)
Imi place de o fata, dar nu stiu cum sa ii spun asta, mai tot timpul umbla cu prietena ei. Sfaturi?
Am o problema si anume frica de bataie. Eu nu prea am experienta in bataie si ce trebuie sa fac sa nu imi mai fie frica de bataie
Sunt baiat si pot spune fara nicio rusine ca sufar.Da frate asta e adevarul, sunt efectiv cu sentimentele la pamant.Si uite ca nu doar fetele sufera dupa baieti, se poate si invers si credeti-...? (mai mult)
Buna TPU recomandati mi si mie ce creme sau geluri sa i au pentru a scapa de coșurile imense de pe spate cel mai mult dar si piept și față le am de 3 ani m- am dat cu o groaza de zinerit skynore ...? (mai mult)
Heeei ce părere aveți despre Sexting? Putem vb si pe snap daca vreți, omgunstoppable O zi bunaaa
In ultima vreme ma simt ciudata, adica simt tulburari in zona vaginului de genul cand iti chioraie stomacul. Mentionez ca inca nu mi- a venit menstruatia (sunt fata) credeti ca este un semn?...? (mai mult)
Stii cumva o aplicatie buna de tradus? Adica mai buna decat google translete! Am nevoie de ajutor cu tema la germana si nu ma descurc, asa ca m- am gandit ca poate stie unul din voi o aplicatie...? (mai mult)
Ma ajutati va rog cu un sfat legat de animatia asta? https://www.youtube.com/watch?v=_aXjxAVH4O8 Un titlu potrivit ar fi de mare ajutor! Dau funda :D
Am 16 ani si am o prietena de cateva luni. In mod normal ar trebui, dupa parerea mea si a ei, sa ne cunoastem parintii, sa venim in casa celuilalt. Doar ca nu am cele mai bune conditii. Precizez...? (mai mult)
Nu imi mai merg castile la telefon,ca sa se auda trebuie sa tin apasat pe fir, se mai poate face? Am Grand Primd
Another question is... E adevarat, ca tot se aude, oamenii care s- au apucat de invatat din semestrul al 2 lea pentru bac si l- au luat cu nota mare, cum e posibil sa inveti la rom atatea comentarii?...? (mai mult)
Cand cineva ma jigneste sau au loc evenimente care sunt in dezavantajul meu ma întristez, incep sa plâng, simt ca ma apasa ceva, dar cand alte persoane dragi mie sunt rănite nu ma simt prea...? (mai mult)
Mdea, am inceput sa ma obisnuiesc cu idea... sunt un gras urat care nu o sa aiba niciodata viata sociala... vreau sa ma sinucid, ceva idei?
Deci acum 3 luni m-am despartit de fosta si acum cred ca ma place si m-a invitat la ziua ei, duminica viitoare. Ce sa fac sa ma duc? Daca da ce cadou sa ii iau?
Am 15 ani si am destul de multe carii in gura,adica am aproape toate maselele cariate, si din cauza aceasta mi-e frica ca nu ma vrea nici o fata,nu stiu ce asputea sa fac, aveti sfaturi?
E normal ca mama sa imi spuna ca nu merit sa fiu iubita?
Heeeey Niste anime cu lupte, sânge, chesti de genul asta, dar si de dragoste(am văzut deja: Tokyo Ghoul, Attack on Titans, Noragami) Daca știți când apare sezonul 3 din Tokyo Ghoul si Noragami
Pot ridica un colet fan courier fara buletin cu cod awb?
TPU propunetimi va rog niste jocuri care sa le pot downloada gratis. Iata caracteristicile calculatorului meu: Intel Pentium Dual CPU E2180 2, 000 Ghz Ram 2GB sistem de operare 32 bit. Ar fi de dorit...? (mai mult)
1. Cum să îmi crească unghiile repede? 2. Cum scap de coșuri?
Sunt elev si caut sa stau in gazda in constanta!
Ma poate invata cineva cum sa intru intr- un cont de Facebook/gmail daca mi- am uitat parola, nu am numar de telefon la el si nimic altceva care sa ma ajute sa il recuperez, e vorba de hacking...? (mai mult)
Salut.Am varsta de 20 de ani si as vrea sa aud niste opinii pro si contra.Imi place soferia de cand eram mic, si orice are legatura cu masinile.Parintii mei vreau sa dau la jandarmi pe cand eu mi- as ...? (mai mult)
Daca am codul awb de la fan courier si nu sunt persoana care a plasat comanda pot ridica coletul de la sediu?
Nu vreau sa vad raspunsuri de genu alti nu au ce manca, vorbeste cu ai tai bla bla bla sau mergi la psiholog AM MERS LA 4 psihologi si e foarte plictisitor si inutil Nu am prieteni si nici nu pot ...? (mai mult)
Eu voi da la profilul stiintele naturii(acum sunt cls 8) Daca ma duc acolo(unde din 30 de elevi, 25 sunt fete) voi avea prietena la sigur? Adica fetele de acolo isi fac de obicei iubiti de la alte clase,...? (mai mult)
Vineri cand am venit de la scoala, m- am oprit sa vorbesc cu un vecin. El era cu inca doi baieti. Tin sa mentionez ca eu am 16 ani, iaei toti 3 sunt mai mari ca mine. Am vorbit cu ei...? (mai mult)
As dori sa intreb de ce atunci cand sunt pe stop pe langa ca imi vine neregulat (cu 4 zile inainte/sau dupa) in prima zi imi curge mult dupa nu mai curge deloc. Asta e a 2 a oara cand mi se intampla....? (mai mult)
Idei pentru o pagina de Facebook? Ce as putea posta pe ea? Nu vreau sa fie pagina gen junimea, sunt o groaza. Alte idei ce as putea posta, dar sa se si caute? (O să cumpăr și reclamă de la Facebook...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
liliana77any întreabă:
ElianaSc întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?