Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Octombrie 2025 sunt:
Buna ziua TPU am o problema de sanatate, am aceste simptome dureri de cap, stari de voma, ameteala, nu suport mirosurile, și am o durere de burta insuportabilă, de ceva zile am aceste simptome,...? (mai mult)
Salut lume. Maine poimaine fac 17 ani. e ceva in neregula cu mine de nu am avut nici- o prietena pana acum?! Oare o fii problema la mine ca sunt prea rusinos? eu sunt glumet de fel, nu ma supar la glume...? (mai mult)
Buna, vorbesc cu voi, studentii la medicina generala dar si cu ceilalti care aveti prieteni prin randul studentilor medicinisti laughing Sunt in clasa a 12 la Colegiul Economic Administrativ si imi doresc...? (mai mult)
Rog seriozitate, cand vrei ca sperma sa-ti iasa pe uretra trebuie sa faci un "efort fizic" ca atunci cand urinezi sau iti iese simplu?
Cum filmez de mai multe ori pe Snapchat?
Ce reprezinta acele "fps-uri"?
Am o pisica de 6-7 luni, care o las infiecare zi afara și dintr-o data a început sa mănânce foarte mult și sa mai îngrășat, oare face pui?
Cine îmi da și mie un rekt ca sa îi dau unui băiat (e mai mic decât mic și ca vârstă și ca inaltime) care îmi a scris unesaj cu "Cf frumoaso"
Salut locuieste cineva in Germania si sta aproape de Frankfurt sau Mainz? Eu stau in Nierstein si ma plictisesc grav si na as vrea sa ies si eu pe afara da nu am cu cine.
Cine imi poate spune si mie unde pot găsi tigari DjArum black sau orice tigari negre in afara de sobraine black? Si o locație exactă. Multumesc!
Poti cumpara xanax fara reteta?
Buna dragi prieteni va rog frumos ajutati-ma nu stiu ce sa mai fac mi-am luat metin2 donegall si cand dau in el imi zice metin2 CREATE NO APPROPRIATE DEVICE, va rog ajutati-ma :(
Hei, TPU poate sa imi spuna cineva cateva exemple de licee din Bucuresti la care ai voie cu parul lung si vopsit?
Dau funda! Intrebare pentru fete. Am o mare problema cu asta fiindca parul meu se ingrasa super repede, dar am auzit ca cu cat te speli mai des cu atat se va ingrasa mai repede, deci am inceput...? (mai mult)
Hey TPU! Imi place mult de un baiat si nu stiu daca ma place Deci...mereu vorbea cu mine, ma dadea in scranciob, ma imbratisa insa de cand a aflat ca il plac ma ignora, nu ma saluta si nu vorbeste...? (mai mult)
Imi recomandati si mie trupe indie precum neighborhood sau artic monkeys? app. sa nu fie vechi.
Daca un om mi-a facut poza fumand, ce poate sa faca? Sa ma dea la politie? (Am 14 ani) Raspunsul cel mai serios. Are funda
Am o tema la engleza.Trebuie sa fac un proiect cu gradina zoologica.Trebuie sa am imagini informatii despre gradina. Aveti idei de cum sa asez in pagina(de fapt o sa lipesc 4 coli ca sa iasa ...? (mai mult)
Cum pot sa fac un baiat sa ma placa? Eu il plac de catva timp. Vorbim prin mesaje, ne intalnim la scoala, dar atat. Ce pot sa fac?
Hei tpu..am o problema si cred ca e de autocontrol sau nu stiu..adica faza e ca is genul de om care se indragosteste repede si pun la suflet dar fara sa vreau si apoi sufar tot fara sa vreau, problema...? (mai mult)
Buna TPU.La cati ani e bine sa ai primul iubit? Sau nu conteaza?
Buna tpu.Cum este present simple la engleza?
Buna tpu.Am o intrebare, am auzit ca este bine sa stai cu fata in aburi la infuzie cu ceai, cu ce fel de ceai ar trebuiI? Eu am ceai de sunatoare si un pic de menta, am si ghimbir si lamaie, ce pot...? (mai mult)
~~Dau Funda~~ Salutare! Eu sunt la mate- info si am ocazia sa ma mut la Stiinte Sociale, este foarte greu aici si imi pare ca invat mult si degeaba, de aceea ma gandeam sa ma mut acolo pentru ca e usor. ...? (mai mult)
am 15 ani si 1.70 este buna inaltimea mea sau sunt prea inalt? O sa mai cresc?
:) Am o întrebare... ... Am făcut bine exercitiul? 1) fie in plan punctele a b c d e Să se arate că: AD+ BE+ CA=BD+ CE (Sunt vectori) Raspuns: CD+ BE=BD+ CE CB+ BD+ BE=BD+ CE CB+...? (mai mult)
Am si eu o problema cu tata. deci mi- a luat un s8. si sapt viitoare vine acasa si tot imi scoate ochii sa invat engleza. si eu stiu ceva engleza iti dai seama nu o stiu pe toata dar stiu cat de cat si...? (mai mult)
Prietena mea suferă din cauza unui băiat...îmi spune că nu e doar din cauza lui...ci din cauza tuturor! e ft închisă în ea și vrea să stea singură și să nu vorbească cu nimeni, nici ...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot invata matematica de clasa a 6a va rog mult?!
Nu- mi mai suport clasa desi suntem de a6a colegii mei sunt fitosi ex. Una are iphone 5 si vorbea cu masa la iphone si urla la ea de fata cu toti colegi ca cica: - Eu vreau iphone8 nu vreau...? (mai mult)
imi puteti recomanda pastile de crescut in inaltime? As vrea sa stiu care sunt cele mai bune
Salut.Acum o luna si ceva am inceput sa vorbesc cu o fata.La inceput vorbeam fluent, dar de la o vreme a inceput sa nu mai raspunda la mesaje, odata a durat 1 zi sa- mi raspunda la mesaj, iar adesea...? (mai mult)
Imi puteti spune niste profile de licee si avantajele si dezavantajele lor
La ce procentaj de grasime ti se poate vedea abdomenul(six-pack?
Am o prietena care ar vrea să intre la Liceul George Enescu din București. Ce piesa ar trebui sa pregătească, ea fiind clasa a7a? O piesă de Paul Constantinescu? O sonata de Mozart in trei ...? (mai mult)
Am o mare curiozitate și poate mi- ați da voi o idee. Baiatul de care îl place e genul acela care vorbește cu oricine (mai puțin cu mine dar asta e alta poveste) :)) sta cu oricine etc.dar ...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre Undisputed 5?
stie cineva ceva despre The vampire diaries, va exista un nou sezon?
Salut, anul viitor temrin liceul, profil filologie si vreau sa merg la Facultatea de medicină veterinară, la Timisoara mai exact. Stie cineva cu ce se mănâncă medicina veterinară, ce imi trebuie...? (mai mult)
Deci imi place de un baiat cu 3 ani mai mare ca mine de ceva timp, un an cred. Problema este ca i- am spus acum 1 luna ca il plac. si a spus ceva gen " Nu stiu ce sa mai zic " La liceu nu ma baga in...? (mai mult)
Stie cineva daca site ul asta este in regula? adica sa nu iau teapa http://www.nikeairmax90romania.com/barbati-c-1.html
Va este dor de copilarie? De copilaria care a fost odata. Nu de cea care este astazi.
La ce dai bacul mai exact pe profil stiinte sociale. Care profil considerati voi ca este cel mai usor la bac? :D
Hey TPU! Imi place mult de un baiat si nu stiu daca ma place Deci...mereu vorbea cu mine, ma dadea in scranciob, ma imbratisa insa de cand a aflat ca il plac ma ignora, nu ma saluta si nu vorbeste cu...? (mai mult)
Intrebare pentru fete. Ce culoare a parului preferati sa aiba un baiat?
TPU cand se inchid cartilajele de crestere? am 15 ani si 10 luni credeti ca mai sunt deschise? cum pot sa aflu?
Buuuna. Deci vreau un telefon nou (am S6 si nu prea mai functioneaza). Am 16 ani si sunt super cuminte, citesc, fac curatenie, mancare, invat dar ei spun ca s prea mica. Acum imi cer motive din care...? (mai mult)
poate sa spune cineva ce este SUPREME?
Vreau parerea voastră. Deci....Vad in liceul mai multi băieți frumosi sau care sunt de treaba dar mi- e frica ( sau rusine) sa vorbesc cu ei. Mi se pare ca oricum nu am sanse cu ei si ca vor...? (mai mult)
Salut,eu sunt clasa a IX-a mate info si am media 8.12 de admitere,as putea sa ma mut la un profil de biochimie cu media 8, 68 de pe sem.2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
liliana77any întreabă:
ElianaSc întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!