Spuneți- mi vă rog o carte bună de psihologie care vizează moduri de a comunica mai ușor cu oamenii ( DE ORICE VÂRSTĂ ); mai exact, CE și CUM trebuie să vorbim şi să ne comportăm cu...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste site-uri gen omegle? Care de preferat sa aiba tot la fel de multi romani?
particip la BALUL BOBOCILOR si am primit la proba in perechi o sceneta de magie... Tema balului este Filmul, iar eu si partenera mea am primit Harry Potter... Va rog dati- mi cat mai rapid...? (mai mult)
Am 22 de ani, din pacate foarte greu M- am maturizat, am si fost lasat mult, am fost ținut în puff. Cand eram mai mic eram foarte timid, negativist, si mai singuratic. De pe la 20 de ani am început...? (mai mult)
Hei! Vreau sa imi iau un telefon. M- am orientat spre Huawei P8 Lite, ALLVIEW P8 eMagic, si Samsung galaxy j3 https://www.emag.ro/telefon- mobil- samsung- galaxy- j3- dual- sim- 8gb- 4g- gold- sm- ...? (mai mult)
Salutare TPU am fost la un service GSM am un Allview P9 Energi am fost că să îmi schimbe display și când mi la montat mi- a stricat banda care unește displayul de butoanele back și restul am fost...? (mai mult)
Cum se numeste aplicatia de la fimuletul de pe data de 4 iulie Https://www.facebook.com/pg/hazalfilizkucukkose/videos/?ref=page_internal
Salut vreau sa știu dacă cineva de aici cunoaște măcar o modalitate de a face un ban de buzunar legal, fără a avea 18 ani(am 17). Ceva job online de preferat.
Ce sens are să mergi la grădiniță, la şcoală, să înveți.să lucrezi.să îți găseşti iubirea vieții tale.să îți faci o familie. dacă toți murim?
De mult eram bâlbâit si acum nu mai vorbesc clar! Cum pot scăpa de ele?
Vorbesc cu o fata de azi si imi trimite inimioare, pupici pe mess, ne am schimbat si poreclele cu inimioare, dar problema e ca o intreb daca fumeaza, zice nu, si nu mai continua discutia, ...? (mai mult)
Stiti vreun salon de piercing in Bucuresti care face piercing si in zona intima?
Vreau si eu o aplicatie pentru Android care cand deschid o anumita aplicatie sa imi apara un memento. de fiecare data cand deschid aplicatia aceea. de exemplu, de fiecare data cand intru pe Facebook, ...? (mai mult)
Nu imi place sa vorbesc despre trecut. Nu conteaza despre ce e vorba, momente frumoase sau urate, pur si simplu ma simt incomod sa vorbesc despre trecut. Incerc dar nu pot. Nu suport. Oare de...? (mai mult)
Bună.Imi spune cineva cineva de ce bateria la hoverboard îmi tine 4 km in loc de 20.Lam cumpărat marți.Are ceva dacă e nou in legătură ca e nou?
Salut, maine la ora 20; 00 am o petrecere de copii mici si vreau glume, pentru stand up comedy, cine le da cel mai lung primeste funda
Saluut TPU, in urma cu vreo doua zile i- am scris unei fete frumoase (e doar parerea mea) si mi- a dat cu seen cand I- am spus "Buna". I- am mai scris dupa vreo doua ore "Hei, cum esti pe Facebook...? (mai mult)
Vreau sa dau examenul DELE(diploma de spaniola ca limba straina) in Ploiesti, insa nu stiu unde este sau daca exista acest centru in orasul meu. Eu am dat DELF- ul la franceza la alianta. Si ...? (mai mult)
Buna TPU de cateva saptamani mi- e frica ca poate voi deveni gay ca poate ma schimb etc, eu de cand ma stiu am fost atras si excitat de fete si acum sunt si niciodata nu am simtit nimic pentru nici un...? (mai mult)
Aş dori sa am un job in Social Media, mai exact Social Media Manager.Ce profil trebuie sa urmez la liceu? Dar ce facultate trebuie sa aleg dupa? Multumesc anticipat
Ce parere aveți despre bocancii cu botul întărit cu otel de pe Gotica? Sunt comozi sau incep sa te doara unghiile din cauza botului prea tare?
Buna, as vrea sa imi cumpar o camera foto (nu prea am experienta si nu stiu care sunt mai bune, dar de preferat Canon) Dau fundita
Sal, o întrebare: cum scap de frica de înălțime? Întreb că trebuie să merg in Italia la un job și merg cu avionul Sfaturi Ms
Cum se rade mustata?
Deci, cum sa incep, ma numesc Ramona, ...as vrea sa ma descarc mai mult prin urmatoarele cuvinte. Nu ma simt deloc bine de cand am venit in tara.Am locut o perioada in Germania(un an si un pic).Am locuit...? (mai mult)
Fetelor, ce cadouri le faceți iubiților voștri? (de ziua lor și nu numai)
Hei! Pe Facebook la profil îmi apare că a studiat la facultatea..., Dar eu vreau sa scrie studiază la..., Pentru că în că nu am terminat. Cum fac asta?
Buna, as vrea sa imi cumpar o camera foto (nu prea am experienta si nu stiu care sunt mai bune, dar de preferat Canon) Dau fundita :)
Heii TPU. Am și eu o întrebare. Cum se numește aplocația sau cum pot sa fac sa îmi fac poza cu, curcubeu pe față, am văzut la alte fete și nu știu cum?
Hei buna TPU! Asta este o intrebare pe care doar fetele slabe o vor intelege. Adica eu sunt foarte slaba (1.55, 36 kg) si sunt clasa a7a! Toate colegele mele peste 44 de kg si toate au forme si sanii ...? (mai mult)
! Hey TPU! Am nevoie de câteva sfaturi, sunt unele lucruri pe care nu le înțeleg Am o relație de 8 luni, totul e bine El nu a avut nicio relație până acum, a vorbit cu multe, însă toate ...? (mai mult)
De ce mereu apar tot felul de publicitati peste tot? sincer eu sunt satul, peste tot incep sa se inmulteasca publicitatile, dar, de ce?
De la ce varsta te poti epila pe picioare? Daca il epilezi va creste mai mult si aspru? Poate sa se schimbe culoarea?
Ok....deci eu vorbesc cu un băiat care stă în același Cartier cu mine și vorbim de aproape 4 luni deși nu suntem împreună, el vrea să mă vadă, și eu nu prea am un aspect fizic plăcut adică...? (mai mult)
daca un service GSM mi-a stricat telefonul și nu vrea să îmi de-a banii pe telefonul pe care la stricat îl pot da in judecată?
Salutare TPU, cum pot scapa de roseata de pe pometi? Mereu cand ma uit in oglinda sunt foarte rosii, si putin cam mari. Cum as putea scapa de acea roseata insuportabila, ajutoor.
Ce ar trebui să fac dacă sunt deja înscris la balul bobocilor si eu sunt o fire timidă? Adică mă sperie faptul de a rămâne singur pe scenă! Plus că probele sunt complicate! P.S. : Toți zic ...? (mai mult)
Exista vreo aplicatie pentru Android care atunci cand deschizi o anumita aplicatie, sa iti apara un mesaj gen reminder? dar numai atunci cand deschizi o anumita aplicatie. si sa poti tu sa alegi ce mesaj...? (mai mult)
Ce sfaturi le dati baietilor care au o prietena uratica nici frumoasa asa mai uratica si stau cu ea pentru caracter si s au atasat dar in viata reala nu o tine de mana ptc e cu gasca de prieteni si sa ...? (mai mult)
Pentru cei care practicati MMA, este adevarat ca trebuie sa va dea cu teava in tibie pentru a omora nervii, si trebuie sa va sparga nasul sa nu va mai curga sange cand aveti contacte prin bataie?
Ce parere aveti despre oamenii care se cred superiori? Mai multe persoane mi-au spus cum ca m-as crede superior...ideea e ca mie nu mi se pare deloc ca m as crede asa...ce parere aveti?
Daca menstruatia a venit cu 8 zile mai devreme ce inseamna? ( 29luna Septembrie in loc de 5 Octombrie) Țin să menționez faptul ca am făcut neprotejat.
Salut, sunt primul an la administratie publica si as vrea si eu daca se poate sa mi spuneti ce as putea face cu aceasta facultate. Stiu ca facultatea asta nu imi asigura nimic, dar vreau sa stiu la ce...? (mai mult)
Hey Tpu..sunt impreuna cu un băiat de 3 zile. In aceste 3 zile doar odată m- a băgat in seama..in rest nimic. Și eu am o stare foarte nașpa, ma abțin sa nu plâng, la școala abia ma saluta. As...? (mai mult)
Hei, prietena mea cea mai buna luna ce vine implineste 18 ani, as vrea si eu anumite idei de cadouri...
Am cunoscut o fata, am vorbit cu ea o săptămână. Ea era genul de fata mai dura, foarte mândră, foarte sigura de ea(aparent), parca credea că lumea e a iei, aveam presimțire că nu ii place...? (mai mult)
Salut.Sunt pe profilul Mate Info intensiv(clasa a9a).Eu am 4 ore de info pe săptămână și în loc de tic (2ore) facem info adică 6 ore pe saptamana.Eu am lipsit în prima săptămână și nu am inteles...? (mai mult)
Hei,nu știu ce să fac trebuie să uit o fată pe care o iubesc mult dar ea nu mă place, cred că am tâmpit de când mă țin după ea?
Sunt in Berlin de aproape 1 an ....Si ma plictisesc de moarte aici... Cineva din Berlin dispus la baute si la distractie? Fara manelisti
Am o intrebare referitoare cu facultatea. Am fost student in anul 1(trebuia luni sa trec anul 2), insa nu m- am prezentat la examene in timpul sesiunii din vara si din toamna. Asasar, nu am reusit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!