Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Octombrie 2025 sunt:
Sunt in Berlin de aproape 1 an ....Si ma plictisesc de moarte aici... Cineva din Berlin dispus la baute si la distractie? Fara manelisti
Am o intrebare referitoare cu facultatea. Am fost student in anul 1(trebuia luni sa trec anul 2), insa nu m- am prezentat la examene in timpul sesiunii din vara si din toamna. Asasar, nu am reusit...? (mai mult)
Îmi recomandați va rog frumos niște seriale comedie gen Another Period, The Mick, scurte adică unde un episod durează maxim 25-30 minute? Mulțumesc frumos!
Hei TPU, am o intrebare foarte importanta.De curand mi- am achizitionat un laptop si am sistemul de operare endless pe el.Acesta nu imi da voie sa- mi instalez driverele, adica sa mi le descarc dupa net,...? (mai mult)
As avea nevoie de cateva informatii. astazi, eu cu o prietena am urcat in autobuz, ea s- a pus rapid pe un scaun ca sa ocupr loc:)) m- am pus si eu cautand biletele de cand am urcat, cautam setul...? (mai mult)
Buna TPU Am ceva pe suflet si vreau sa ma ajutați cu un sfat bun. Înainte de a începe, vreau sa menționez un detaliu. Si anume. daca va bateti joc, sunteți invitați sa părăsiți pagina. Oricum...? (mai mult)
Ce părere aveți despre căminele arcca?
Am o întrebare : atunci când te razi, cand iti tai puful, devine par? Am auzit daca iti tai puful se face fir de păr!
Ajutooorrr... nu mai pot șterge poze din telefon și nici nu pot face ss sau sa salvez poze de pe net... am iph 6s
Cum pot sa scap de emotii cand sa vorbesc cu o fata? Cand sa vorbesc cu una ma blochez si incerc sa evit discutia. Cu baietii vorbesc fara probleme si ma inteleg bine cu ei. Niste sfaturi?
De ce imi merge netul incet?
Azi am aflat de la ecograf ca sunt sanse ca bebelusul meu sa fie fetita.Dar nu e 100% sigur.O sa mai vin sa vad.Si i- am zis tatalui copilului si mi- a zis sa plec din casa lui ca nu ma mai vrea!...? (mai mult)
Daca port camasa visinie pantaloni si incaltaminte neagra ce culoare sa aiba papionul?
Am o mica problemă, mereu când îmi spune un profesor sau mama să învăț la ceva ca nu prea știu nimic imi vine sa lăcrimez, si in clasele mici când ma "asculta" mama să vadă daca...? (mai mult)
As vrea sa-mi fac un card de credit, dar am o singura problema, am 15 ani si nu stiu daca pot sa detin unul, daca pot cum trebuie sa procedez? DAU VESNICA FUNDA! :D :D
Buna TPU (cer seriozitate), pe data de 10 Noiembrie ora 12:00, la C.N. Ion Creanga, Bucuresti, va avea Balul Bobocilor, si din nefericire inca nu am reusit sa- mi gasesc o partenera, asa ca am nevoie...? (mai mult)
Am 15 ani si 1.73m. Ma intreb daca pot sa ajung pe la 1.80 - 1.82.Parintii mei au o inaltime medie mama 1.70 si tata 1.72. Pot sa cresc fara sa fac sport? Am facut 1 an baschet cand eram...? (mai mult)
Sunt baiat si sunt slab am tinut regim de ingrasare nu tine nici cu vitamine stie cineva niste steroizi care sa ma ingrasa rapid sa pun pe mine cateva kg
Salut.Ce sporturi imi recomandați pentru creștere?(Am 1.86 si 15 ani).Eu am un coleg care face ciclism si are 1.92 dar și unii care fac volei și baschet și ei la rândul lor au 1.90.Eu ma plimb zilnic...? (mai mult)
Sunt din București si as vrea sa stiu de unde pot lua colanți cu model de galaxie sau ceva mai colorat
Stiti cum se face o cerere pentru bursa de merit? Stiu ca e ceva banal...o cerere...dar nu ma pricep.Ma puteti ajuta? :D
Salut, TPU, am o problema imensa, si as vrea sa stiu cum sa o abordez, sa incep cu detaliile ca sa intelegeti, eu am 14 ani si sunt in clasa a 8 a, am scoala dupa- amiaza, joia, am 7 ore de la ...? (mai mult)
Cat ii 14336 MB? Cat tine? Cum sa nu mai pierd net repede?
Salutare, vb cu o fata are 16 ani eu 18, avem aceleasi pasiuni ok eu dans sportiv eu popular, are un caracter frumos momentan o cunosc dar am esti cu ea e libera vb sincer numai ca nu e cea mai frumoasa...? (mai mult)
Baietii de la RAT pot vedea de cate ori ai validat abonamentul? Nu de alta, dar de cand a inceput scoala l- am facut doar de 3 ori si mi- e sa nu ma prinda cu el nevalidat si sa se uite de cate ori l-...? (mai mult)
E ilegal sa fac tatuaje permanente la vârsta de 16 ani? P.S. EU LE FAC ALTORA. Fundă!
Hei imi place de un baiat dar lui ii place de altcineva avem aceiasi ani ce sa fac dau foanda ajutor
Top meniuri gustoase de la kfc? Cu multi cartofi prajiti as vrea. Nu am mai comandat de acolo pana acum. cum ar trebui sa ma adresez? am vazut ca nu au meniuri pentru toate, la mc e mai simplu
E cineva din Iasi? La Pallas Mall este Mc Donalds si Pizza Hut in incinta mall-ului? Urmeaza sa merg pentru prima oara in Iasi si as vrea sa stiu daca le gasesc pe acolo.
Vreau idei pentru blogg. Apropo puteti sa ami vedeti bloggul scrind blogger despre orice pe google.In seara asta o sa postez ceva primul blogg a fost introducere.Deci va rog cat mai multe...? (mai mult)
Vreau un model de cerere pentru motivarea absențelor. Mersi!
Cum stiu daca cea mai buna prietena a mea nu mai vrea sa fim prietene(in afara de vb cu ea).
Salut, de luni merg la sala am 16 ani și 75 de kg și am burtă, întrebarea mea este, trebuie sa dau jos surplusul de pe burta mai întâi ca să pun masa musculara sau pot pune masă?
Am intrat la litere la Ovidius si 2 octombrie o sa fie pima zi de facultate. Pteti sa imi spuneti cum decurge si ce trebuie sa fac in prima zi de facultate si daca am o foi de completat, examen de dat...? (mai mult)
Salut, daca m- au prins cei de la RATB, si mi au luat buletinul ca sa imi vada cate amenzi am si cate abonamente facute apoi m- au lasat sa imi schimb niste bani, si eu am plecat(mi au dat buletinul...? (mai mult)
Vreau sa merg sa ma epilez total la salon doar ca as avea cateva intrebari inainte. 1) imi este extrem de rusine 2) cat costa? 3) in cat timp creste parul la loc
Daca mi-au crescut/scazut dioptriile la ochelari si trebuie sa imi fac lentile noi trebuie sa stau fara ochelari pana sunt gata(am o sg pereche)? Si se pot ajusta ramele sau puntea nazala?
Daca sunt pe aici ascultatori Satra Benz si aveti tricouri de unde pot sa iau si eu? cum se numeste situ- ul si cat costa? multumesc (rog cei ce nu apreciaza trupa sa nu vina cu hate sau...? (mai mult)
Întrebare pentru fete. Vă plac băieții cu barbă sau fără?
Stie cineva restaurante, (in București, poate nu foarte departe de crângaşi, dar nu neapărat) nu foarte scumpe, şi sa fie ok si mâncarea etc, vreau sa merg cu iubita mea cu care voi face 2 ...? (mai mult)
Imi place de o fata si asa vrea sa fiu impreuna cu ea ...Va rog sa imi ziceti in ce mod sa o iau in brate astfel in cat sa se simta minunat alaturi de mine (sa zicem ca stau cu ea pe o banca)?
Vreau sa dau meditatii la germana si nu stiu cat sa cer pe o sedinta de doua ore..nici prea mult nu as cere dar nici chiar pe degeaba..sunt studenta in anul 1 si vreau sa lucrez cu elevi de clasa...? (mai mult)
Deci plec in excursie cu clasa in 2- 3 sapt. Intrebarea nu e cu ce ma imbrac sau ce fac pe drum, ci cum sa fiu sigura ca o sa ma distrez si o sa ma simt bine. M am gandit sa imi iau laptopul si sa ne ...? (mai mult)
Buna, am un iph 6s și când intru in galerie la rolă film și vreau sa șterg poze, nu le pot șterge...adică se șterg dar apar înapoi. și nu pot salva poze sau sa fac ss... ajutor....? (mai mult)
Iubitul meu vrea sa le faca in ciuda fostelor lui cu mine. Si ma simt nasol adica ce treaba mai are el ai de ce vrea sa le faca geloase...vi se pare normal?
Salut, Îmi poate spune și mie cineva cum pot să mă îngraș? Ce trebuie să facsi să nu fac? MULȚUMESC
daca am cumparat de la farmacie o cutiuță cu pastila de a 2 zii si in cutie erau 2 pastile si eu am luat una, isi face efectul? Va rog sa ma ajutați cu un rasp
Stie cineva ce s-a intamplat cu Youtube converter-ul, cel original? Mersi
Stiti cumva cum imi pot indrepta parul,cu placa nu merge -_- adica am incercat sa il indrept cu placa si nu mergea, stiti metode?
Iubitul meu azi mi- a spus ca vrea sa ne despartim, fara motiv, sunt cu el de 2 saptamanii, si in ultima vreme nici nu ma mai cauta deloc, spunea ca nu are timp! Va rog ajutati- ma, il iubesc mult...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
1onurReal1 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!