Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 16 Octombrie 2025 sunt:
Da, se pare ca revin din nou cu o intrebare. Chestia este ca luni mi- e rusine sa merg la scoala din cauza unei intamplari ce a avut loc ieri la sfarsitul orelor. Daca nu stiti despre ce e vorba,...? (mai mult)
Cum ii pot convinge pe parintii mei sa ma lase sa dorm la o rietena de- a mea? Este colega mea de echipa si am mai fost impreuna in deplaseri si cantonamente. Ei spun ca nu e prea normal sa dormi...? (mai mult)
Mi s- a întâmplat ceva ciudat, asa mi se pare mie. Numele meu începe cu L, apropo, sunt fata
Bună,la ce facultate pot sa ma duc dacă îmi place fizica?
Salut, sunt clasa 8- a la o scoala din oras sunt constient ca la liceu o sa fie mai greu... dar nu prea imi place mie scoala stie cineva cum pot lua note mari? Fara sa invat daca se poate :)) Sau o metoda...? (mai mult)
Hey, știe careva un site, ceva unde poți să inventezi(compui, scrii, etc.)cărți care la rândul lor să fiu citite de diferite persoane? PS: 1)Vreau ceva în afară de Watppad. 2)Un site unde...? (mai mult)
Instagram vs Facebook?
Cum se fac zile pe snapchat?
Am nevoie de ajutor la chimie! E URGENT! Chiar nu mă pricep. Cum rezolv o problemă?
Am un cont vechi de Facebook pe care nu il mai cunosc si vreau sa il sterg si nu pot, dau report ca profilul mi-a furat identitatea sau altele si tot nu il inchide, alte variante?
Cine a vazut Three Stories? Daca l-a vazut cineva,va rog sa mi explicati si mie daca,atunci cand s au dus sa prinda cainele care l-a muscat pe fermier,s-au dus in realitate, sau in imaginatia lui
Bună, eu fac naveta de 1 an, si e destul de greu mai ales iarna pentru ca este frig, cand cineva ma intreaba daca naveta iar eu spun "da" toata lumea are intreabarea "nu iti este greu?" iar eu spun...? (mai mult)
Hei, stie cineva daca trebuie un liceu anume sau profil pentru a merge la politie? Cel mai bun raspuns primește funda
Ieri m- am cunosc cu o fata in liceu și ei ii place foarte mult de mine și eu sunt o fire sensibilă nu pot sa îmi bat joc de ea și am acceptat sa fiu cu ea și nu o prea iubesc cum pot sa ii spun ...? (mai mult)
Salut,TPU! Este cineva la liceul carmen sylva din Ploiesti? Si cu ce medie se intra acolo si ce materii se fac?
Cum fac sa adaug o imagine (fie bmp sau png etc.) intr-o fereastra creata in c++. Vreau sa o adaug ca background la fereastra. Mersi!
Cum sa faci sa nu mai urmaresti pe nimeni pe musical.ly daca urmaresti multi? Urmaresc peste 2000 de oameni so nu mai vreau sa mai urmaresc pe nimeni
Hei cum pot sa slabesc rapid?
Cate kg ar trebui sa am? Fata, 17 ani si inaltime 175. Mersi
Buna, vreua sa intreb ceva, are ceva daca vorbesc cu mai multi baieti, adica gen uni din cei cu care vorbesc ma plac si ii gresit sa vorbesc cu mai multi? Vorbim doar prin mesaje si in viata reala ...? (mai mult)
Ce să fac să fiu urmărit de mai mult persoane pe Facebook? Sunt doar de 4, până și mama e urmărită de 354 persoane
Nu stiu ce sa mai fac..am o relatie de aproape 3 ani iar el este foarte indiferent, am suferit atat de mult in relatia asta ..aseara ne- am despartit, eu plangeam iar el se distra cu baietii dar si cu...? (mai mult)
Să ne imaginăm acel moment zero. Sunteţi martorul misterios al momentului zero al creării Universului. Dar nu sunteţi în timp? Vă puteţi imagina un eveniment, fie el şi momentul iniţial, Big...? (mai mult)
Daca zic:Eu n am fost in Anglia, de ce in prezent nu merg?
De ceva timp a inceput sa mi creasca barba (ma refer la cateva luni cand zic cv timp) si am mai multe fire la barbie si mustata si as vrea sa le las o saptamana sau 2 sa vad cat se multe sunt insa ar parea...? (mai mult)
Am trimis un colet prin prioripost posta romana si nu a ajuns la destinatar. Este inca la oficiul postal, asa spune raportul online. De ce nu a fost livrat?
Pretul unui care costa acum o luna 150 lei si acum costa 168.cu ce procent sa marit obiectul intr-o luna?
De 3 zile visez acelaşi vis.Era un vis în care apărea fostul şi zicea că vrea să ne împăcăm. Oare ce înseamnă? Oare se va întâmpla și în realitate visul? Vă rog ajutați-...? (mai mult)
Un baiat de 9 ani mi- a zis ca ma Ïubeste eu i- am zis Si eu si acum am un stalker...stie la ce ora plec la scoala, imi stie clasa, intra in clasa mea.Imi stie banca unde stau e creepy rau de tot si ...? (mai mult)
Pot sa vad ce am cumparat cu cardul?
Daca am scolioza si ma apuc de sala mi se indreapta spatele?
Salut.Am si eu o mica nici nu stiu cum sa- i spun (dilema cred).Am o prietena de un an, e frumusica, de varsta mea (am 27 de ani), ne intelegem, tin la ea dar problema e ca e prea timida prea fara ...? (mai mult)
Pot sa vad ce am cumpărat cu cardul? Cum? Unde?
Băi oameni buni, am o întrebare cam "ciudățica" dar am sa o pun: Dacă îți plk de cineva (CARE ESTE CU VRO 14 ANI MAI MARE CA TINE)...eu am 14, deci el are 28, asta ca să știți... Așa...? (mai mult)
Ok deci am un prieten care locuieste in Constanta, eu in Bucuresti...Si inainte ne jucam minecraft, roblox si mitos.is/clash royale, dar in general minecraft si chiar ma distram... Faza e ca acum nu-...? (mai mult)
Heii TPU! Imi dati va rog idei de poze tumblr? Gen sa fie artistice...dar sa nu fie facute cu un peisaj, sau nu stiu... Sa fie facute cu o fata. Vreau sa imi pun o poza de profil pe Facebook, si nu am...? (mai mult)
Deci..am aproape 14 ani si vreau sa va spun ca imi place de un baiat de varsta mea, dar de la alta clasa.Eu vorbesc virtual cu el cam de 2 ani (cu niste pauze.ce i drept) ma rog..eu i am dat mesaj...? (mai mult)
Urmează să fac Facultatea de Drept din Cluj. Deși am aplicat pentru un loc în căminele studenţești ce erau puse la dispoziţie nu am obţinut un loc. Astfel aș aprecia orice informaţie...? (mai mult)
Cum as putea sa mi las parul lung daca am parul cret? pentru cei care au parul cret, sau daca stiti persoane cu parul cret, arata ca naiba, si daca stai o luna netuns arati ca o maimuta. cum as putea...? (mai mult)
Mai stiti cand se folosesti "any" si cand "some" in limba engleza? Dar "during" si "while". Care e diferenta de folosire intre cestea?(intre primele 2 si ultimele 2)
A fost un numar la Iumor si a fost super bun,iar bendeac a zis c da un dislike, chiar daca i-a placut extrem de mult ca sa scoata in evidenta, ca ar fi like ul suprem ce vrea sa zica?
Salut am o intrebare daca sunt in deficit caloric si nu fac sport slabesc?
Urmează să fac Facultatea de Drept din Cluj, însă nu am prins cazare în căminele pe care universitatea le pune la dispoziţie. Asfel întrebarea mea ar fi care ar fi alternativele și,...? (mai mult)
Daca un baiat nu place o fata(pe care nu o cunoaste bine),fata ce ar putea face ca sa o placa? Daca o sa fie doar ei singuri si fata o sa il sarute, asa o sa il faca sa simta ceva pentru ea?
Buna seara TPU! Nu stiu ceea ce vreau de la viata. Mereu am primit sfaturi "Du- te la medicina si va fi bine", "fa informatica si o sa castigi f bine", insa nu e ceea ce imi doresc sa fac. Am o latura...? (mai mult)
am o intrebare. Azi dimineata, in timp ce urinam, am vazut ca am o umflatura mai tare, probability nodul, pe penis. Mentioned ca am 13 ani.
Hello! Mâine merg la un concert cu o prietena și ea mai cheamă niște băieți. Eu mă voi simți aiurea pentru ca nu- i cunosc, gen sunt foarte timida și poate fac impresia ca sunt aroganta, așa...? (mai mult)
Sunt clasa a8a şi vreau să urmez un profil de psihologie. Cine imi poate spune care sunt profilurile specifice? V-as fi recunoscătoare!
Am permisul suspendat pe 60 de zile, dovada mi-a expirat pe 3.08. 2017. Pot sa ridic permisul pe 3.10. 2017?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!