Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 9 Octombrie 2025 sunt:
Buna as dori niste clipuri cu motivatie pentru iubita!
Salut am o intrebare cand ma uit pe YouTube la un clip acel video sa se vada la tv, se poate,?
Dau funda. Imi puteti recomanda carti pe care sa le citesc? Să fie ceva despre încrederea de sine, cum sa te regăsești sau ceva asemănător.
Ok. Vreau sa mi schimb numele pe Facebook și nu am idee, vreau nume gen : Larisa Kawaii
Nu stiu ce sa fac. Mi a intarziat menstruatia 4 luni si mi- e frica sa nu am vreun chist ovarian. Gravida nu am cum sa fiu pentru ca am doar 14 ani. Mi e rusine sa i spun mamei si nu vreau sa merg...? (mai mult)
Vreau sa invat cum sa ma doara in cot de toata lumea.(Gen sa fiu rea, sa nu fiu disperata dupa un baiat, sa fac sa ma ocoleasca toata lumea) Mda, si daca o sa pui un raspuns gen:Fii asa cum esti, sau ...? (mai mult)
De ce in Romania avem lei ci nu euro ca in restul europei? Oare o sa se schimbe asta vreodata?
Ce marime la sutieni poate sa fie daca ii scris cu cifre cum ar fi B38/85 stie cineva?
Salut, nu e chiar o intrebare mai mult caut un sfat. S- a intamplat acum circa 1 luna si 3 saptamani, mergand prin parc cu bicicleta am vazut o fata de care mi- a placut dupa cateva ture de parc ...? (mai mult)
Am auzit ca propolisul ar fi bun pentru cosuri. E adevărat?
Dupa parerea voastra care pasta de dinti este cea mai buna? In prezent folosesc Colgate, dar vreau sa o schimb pentru ca am inceput sa nu mai suport senzatia care o lasa dupa periaj. Funda
stie cineva cum sa faci învățatul mai ușor? Adică am auzit ca reții mai bine informațiile cand mananci ciocolata, orice poate ajuta la învățat
Daca am terminat a 12-a, si mai e o saptamana pana incepe anul scolar 2017-2018, se mai poate merge cu trenul ..cu carnetul de elev?
Imi puteti recomanda genul de filme horror in care grupuri de tineri merg sa exploreze diferite locuri doar ca incep sa intampine probleme? Sa ramana cu masina in pustiu fara benzina. Acel ...? (mai mult)
Am observat la rockeri un triunghi de ăla in care în interiorul lui este un cerc. Ce înseamnă acel simbol?
Vreau si eu o lista cu anime-uri de dragoste dar ceva mai nou. Dau funda ^^( si o scurta descriere va rog )
imi place de un baiat. CARE EL NU MA CUNOASTE. Stiu ca suna aiurea rau de tot. dar da. Am trecut clasa a 9a iar el a 12a. El nu e din comuna in care locuiesc, dar joaca in echipa de fotbal ...? (mai mult)
Alaltaieri mi- a venit prima menstruatie. Ma rog i- am spus deja mamei si chestii. In prima zi mi- a curs asa..nu mult, insa a doua zi mi- a curs foarte putin si azi aproape ca deloc. Intrebarea...? (mai mult)
Voi cum va pregatiti pentru liceu/scoala?
Vreau sa va adresez o intrebare. Am 13 ani(impliniti de curand), si nu am avut nicio iubita. La meditatiile de romana(eu fiind de la inceputul vacantei) cu doamna cu care am facut(s- a mutat)...? (mai mult)
Când termină cei de a 12-a în 2018?
Se aproprie scoala iar eu simt ca a trecut 1 saptamana de cand am luat vacanta :/. Toata vara am stat pe PC pana la 1- 2 iar de la 1- 2 pana la 8- 9 ori la fotbal ori sa fii facut altceva. Trec...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca la Oriflame am un anumit credit, ca la Avon... Adică sa nu pot depăși o anumită sumă
stie cineva cand se dau documnetele la liceul seral
Buna sunt la liceu si nu mai imi suport colegii. Nu am prieteni, in afara de 2 colegi cu care am fost si in generala. Toti ceilalti ma iau peste picior intr- un mod de- a dreptul urat, de fiecare data...? (mai mult)
Ce parere aveti despre faptul ca iubitul e mai mare decat iubita cu 11 ani?
Un link unde sa descarc win 7 cu trial va rog. Daca se poate sa se faca descarcarea in mai putin de 15 min.
Am auzit ca daca pui propolis pe cosuri ti se mai vindeca? Este adevărat?
Stie cineva daca are nevoie vreo pizzerie, magazine, etc.de oamenii care sa imparta pliante din Timisoara? si daca da cu cat sunt platiti cei care impart pliante?
Cat inseamna W29-L32 marimea la blugi in romana?
am nevoie de o părere...este vorba despre un băiat cu care pot spune ca acum câteva luni am fost împreuna doar ca nu am mai păstrat legătura pentru ca mie nu prea îmi plăcea de el deși am...? (mai mult)
Buna, vreau sa precizez ca am 16 ani...si as vrea sa mi creasca parul facial mai repede...m- am ras..se simte doar putin aspru.dar la mustata se simte mai tare aspru..ar exista ceva modalitati prin care...? (mai mult)
am nevoie Mare de ajutorul vostru pe scurt ieri a fost 1 septembrie si profesoara de engleza ne- a spus sa scrim un text despre muzeul satului din Bucuresti pe foaie A4. Problema este ca eu nu...? (mai mult)
Marți va trebui sa dau un test/examen in engleza (pentru a intra intr-o clasa buna idk). Vreau sa stiu daca a mai dat cineva astfel de test si la ce sa ma astept?
Am avut un cont pe brainly dar s-a sters fara sa fac nimic si nu mai pot sa imi fac cont cu aceeasi email.
Dacă rămân repetent in clasa a 9 mai trebuie să depun din nou dosar de înscriere? Sau rămâne celălalt valabil?
Hi. Pot pune alocaţia COMPLEMENTARĂ pe card? Vreau să pun şi alocaţia normală dar şi cea complementară şi bursa şi abonamentul pe acelaşi card, merge? Mai ales la cea complementară vreau...? (mai mult)
Buna, am o intrebare simpla. Des ma plictisesc si nu am ce face, Cine vrea sa vorbim online? Am 12 ani, pe 24 decembrie implinesc 13... Dau mai multe informatii in privat... ...? (mai mult)
De unde pot cumpara caiete dragute si ieftine?
Hey prieteni TPU Eu sunt Vlogger. Vreau safilmez un Q&A Deci...haideti cu cele mai tari intrebări! PS: Cine dă cele mai bestiale intrbări primeste fundă Canal de Youtube: Ondy...? (mai mult)
Am 1.62 si 63 de kilograme. Ce as putea sa fac sa scap de 10 kilograme? Stiti o anumita dieta sau anumite exercitii care ar ajuta? Multumesc anticipat!
Adresez intrebarea cunoscatorilor: cum e facultatea de drept, cea din Cluj in mod special, UBB, dar si in general?
Bună... in prima zi dintr-a 9 a vr sa ma îmbrac intr-un hanorac, blugi negri si bascheti cel mai probabil negrii. E ok? Sau sa port camasa alba sau alta culoare?
Bună... in clasa a 9 a ma duc sau nu cu flori? Nu stiu daca e femeie sau bărbat =)))
Neata TPU! Voi trece direct la subiect: Acum o saptamana m- am intors de la mare si le- am luat celor doua colege care au fost la ziua mea doua trofee mici cu inscriptia "Cea mai buna colega" pentru a...? (mai mult)
Iau Logest de 2 saptamani, nu le-am luat in ordinea zilelor de pe folie, exista riscul sa nu fi fost protejata?
Salut, puteti sa imi ziceti si mie un motiv pe care sa- l spun parintilor ca am buza sparta? Am avut un conflict cu cineva aseara :))) dar nu pot sa le zic asta, si nici ca am cazut pe jos pentru ca ...? (mai mult)
Ce sa fac daca am menstruatie si nu am absorbante
Salutări! Vreau să mă duc la preselecţiile pentru miss(balul bobocilor), dar nu ştu ce aş putea face la proba de talent...Mă gândeam la o piesa de teatru scurta, haioasa sau un număr de stand ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Cupă_Daniel_1992 întreabă:
andrei1s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?