Am sie eu nevoie va rog de un mesaj aniversar pentru nanul meu maine e ziua lui si vreau sa fie ceva dragut si lung
Doar pentru cunoașterea mea vreau sa întreb din nou dacă se poate sa trec cu mătușa mea granița Ungaria- Romania având în vedere ca vin din Germania adică merg în tara mea și dacă e posibil...? (mai mult)
Bună … Am 15 ani și 1, 50 m … toți arata spre mine și se amuza de înălțimea mea … vreau sa cresc astfel încât măcar la 18 ani sa am 1, 70 se poate? Vreau sa menționez ca tatăl meu...? (mai mult)
am o intrebare care nu imi da pace. Ce inseamna cand o fata iti zice ca esti urata? Dar un baiat? Scuze pentru categorie.
Ce licee din Iași au internat/cămin?
Eu fiind putin mai incapatanat m- am certat cu parintii ca nu voi lua maxim la bac ca eu pot ei nu eu da ei nu Si tot asa pana am invatat parintii mei erau de genu cum dracu stie asta de parca...? (mai mult)
Vine scoala si imi e frica... :( In ultima saptamana de scoala am inceput sa devin foarte somnoros, nu mai invatam nimic, doar ma puneam in pat si dormeam, iubeam sa dorm si inca iubesc. Nu era ...? (mai mult)
Filme ca si Me Before You sau The Fault In Out Stars?
Ce metode de a elimina punctele negre de pe nas aveti?
Cum as putea scapa de coşuri? Nu vreau tratament ci ceva ce pot prepara acasa. ( vreau ceva ce ati incercat voi pe propia piele)
Cum pot sa imi scap cea mai buna prietena de prostie?
Am cateva intrebari sper sa- mi raspundeti la toate 1. Cui ii place si se uita la Naruto Shipuden 2. Puteti sa- mi dati link sau linkuri la cele mai bune siteuri sau video- uri gratis care te ajuta sa...? (mai mult)
Stie cineva un link unde pot vedea cat avea bursa Mayweather pe lupta? Golovkin are aproape 40 lupte dar are doar 6 milioane dolari, iar Mayweather are mult mai mult. Nu se pune problema ca e american,...? (mai mult)
Daca ma doare burta/stomacul inseamna ca sunt pe rosu?
Ce cadou sa ii cumpar celei mai bune prietene de ziua ei?
Sunt la filologie si vreau sa ma transfer la stiinte sociale. La ce dau diferentele?
Hei,stiti un film/serial cu vampiri care sa se asemene cu:Jurnalele Vampirilor sau Academia Vampirilor?
As vrea sa stiu ce facultati mai sunt in afara de cea de politie, care iti ofera un loc de munca asigurat dupa ce-l termini?
Care sunt cele mai bune filme de la Marvel pentru voi?
Buna stie cineva daca doare scoaterea nervilor la o masea si un dinte
Sunt corigenta la franceza, as vrea un mesaj pentru ea ca sa ma treaca.
Cine ma poate ajuta sa sparg un cont de Facebook?
Bună TPU, dacă vreau sa copiez un windows de pe un calculator îmi trebuie cd sau dvd? Sau nu contează așa mult?
A aparut Academia Vampirilor 2?
Puteti sa- mi spuneti ce sa fac cand ma plictisesc? Da. stiu ca e o intrebare cam ciudata. dar. da. dau funda pentru cel mai bun raspuns ( care are cele mai multe lucruri pe care le pot...? (mai mult)
Salut.Niste versuri pentru un prieten ca sa ii fac un disstrack. E gras. E blond. Ma copiaza cat de cat. Ceva gen versurile: Nu de aia tu esti balonat Baloanele doar doua ore au stat Mai sti cum mai...? (mai mult)
Am 12 ani (14 iulie) sunt băiat am 1.54 si sunt cam gras (47- 49Kg) cum aș putea să slăbesc destul de ușor, țin să menționez ca nu am cu cine sa ma joc in zona mea si stau cam toată ziua pe PC,...? (mai mult)
Dacă eu am intrat în a doua repartiţie şi vreau să trec pe lista cu lice doua profile gen filologie şi ştiințe sociale cum fac le trec ca doua licee sau trec ca un liceu?
Salut, am scris cateva capitole pentru o carte fantastica si as vrea sa va stiu parerea daca merita sa continui sa scriu, daca da va voi trimite fragmentul in privat, astept aprobarea voastra.
Hei... Am nevoie de un sfat. Prima oara a gresit el, a avut mesaje cu o fata printre care si pupici dati de el, desi mi- a bagat ca scuza ca a vrut sa il impace pe prietenul lui cu ea. dupa am gresit...? (mai mult)
Hei TPU, deci sunt Roby si vreau sa va spun ca nu o sa o mai las pe sora mea Alina de acum pe contul meu, findka (cum skrie ea :)) pune intrebari tampite..Acum vreau sa va pun eu o intrebare normala....? (mai mult)
Temele pe vacanță sun obligatorii?(sunt in clasa 5-a)
am înțeles că se poate face școală de subofițer fara bac este adevărat? Și unde pot găsi mai multe detalii
Ola! Imi poate spune cineva cum aflu istoricul cautarilor de pe pc daca a fost sters inainte? Tot intra cineva si vreau sa aflu ce face. Ms
Intrebare pentru femei: De fiecare data cand imi vine menstruatia ma doare burta foarte tare, iau si pastile si tot nu imi trece.Sunt normale durerile astea atat de puternice? Mentionez ca am 15(fara...? (mai mult)
deci ma cheama Alina, sunt sora lui Roby, si vreau sa va intreb cum pot aborda un caine pe strada..adica cum sa fac sa il mangai fara sa ma muste..sa ii placa si lui. Repede va rog raspundeti...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate ...am remarcat ca fostul meu iubit de fiecare data când ieșeam (deși am ieșit decât de 3 ori) ma invita mereu unde se ducea și cu prietenii lui adică prima noastră...? (mai mult)
Are cineva cartile crossfire in format pdf? multumesc mult
Dau fundita daca raspundeti serios si nu radeti. E ceva serios. Cum scap de purici?
De ce toti cand ne intreaba persoana iubita dar de care ne-am despartit daca suntem bine si noi îi raspundem cu da dar in sufletul nostru o vrem inapoi, ar trebui sa îi spunem adevarul?
Am 15 ani si fumez de cateva luni din cauza anturajului, anturaj pe care l- am parasit dar eu tot nu pot sa renunt la ele. Am incercat si mai mult de o saptamana nu am rezistat. Tatal meu fumeaza...? (mai mult)
Dau funda! Deci, am un crush de 2 ani si ceva si il plac foarte mult dar stiu ca e toxic. El vrea distractie, eu ceva serios. Vreau sa trec peste dar nu reusesc. Mi- e prea frica sa- i dau drumul, sa-...? (mai mult)
Buna am nevoie de un sfat! ce cadou sa-i trimit iubitei mele are 16 ani eu sunt in Anglia ea in Romania urmeaza sa fie ziua ei.
Cât costă un tricou personalizat in Craiova? Dar brățara personalizata?
Hei! Stie cineva cat e o cursa cu autobuzul ( 19; 30; 36) si cum se facea plata? Mulțumesc anticipat
Bau! In prima zi de liceu se dau cartile? Eu nu le-am primit si ma gandesc sa-mi iau rucsacul dar nu stiu
Ofer funda celor care imi spun toate filmele care au fost la cinema (si cele mai frumoase de la TV ) din 2010- pana in prezent, si cele mai ascultate si in top melodii Va rog mult
Sunt la filologie si vreau sa ma transfer la stiinte sociale, la ce dau diferentele? Am inteles ca dau la logica, doar atat? Vor fi grele diferentele ca la un examen?
Idei de job-uri part-time pentru adolescenti in Bucuresti? Si cat se castiga?
Cand creste un băiat cel mai mult în înălțime? In ce interval de vârste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sawarekh întreabă:
1onurReal1 întreabă:
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?