Am o problema. Eu am telefonul pe abonament, iar abonamentul este pe numel tatălui. Mi- a zis cineva ca tata îmi asculta telefonul. Este posibil sa dea bani pentru a face rost de convorbiri și...? (mai mult)
Povestiti-mi experiente din adolescenta/liceu.Probleme cu parintii si restul. Curand fac 18 ani si m-am gandit sa aud si experientele altora din adolescenta.
Astazi am fost oprit cu scuterul de catre politie si nu mi- a zis nimic decat cum ma cheama si nu a dat nimic doar ca a zis sa vin joi la politie cu taicamio. P.s. el nu a scris nicaieri numele ...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai plang in unele momente?
Mi- am luat un perforator si la o "gaura" gaureste perfect iar la cealalta nici nu intra hartia. am observat in spate ca tubul acela de metal nu e fix si il pot ridica dar dupa iarasi cade. oricum nici...? (mai mult)
Hey, vreau idei de farse!
Doar eu cred ca demonii, fantomele si preotii care se ocupa de exorcizari exista? Imi puteti da informatii despre lucrurile acestea?
Bună TPU, am o nelămurire în ceea ce o priveste pe prietena mea cea mai buna deci de la un timp a devenit foarte enervanta se lauda cu orice numai sa ma faca pe mine sa ma simt prost oricum nu imi ...? (mai mult)
Salut, TPU! Va rog vreau sa ma ajutati cu o problema, Am 13 ani si sunt gras, am 83 kg :(, si este nasol, copii rad de mine mereu mi- au dat si porecla. Va rog, ajutati- ma sa slabesc...? (mai mult)
Unde gasesc si eu tigari mai tari? Ca nici marlboro rosu sau dunhill negru nu mi se par prea tari
Salut, TPU! Va rog vreau sa ma ajutati cu o problema, Am 13 ani si copii si sunt gras, am 83 kg :(, si este nasol, copii rad de mine mereu mi- au dat si porecla. Va daog ajutati- ma sa slabesc ...? (mai mult)
Cum sa intreb o fata daca vrea sa fie cu mine? Am doua variante : 1 - Vrei sa fim impreuna? 2 - Vrei sa fii iubita /prietena mea? Sa aleg una dintre cele doua variante sau aveți voi alte...? (mai mult)
daca am 1, 73 si 78KG 14 ANI e ok daca nu c-am cat ar trebui sa mai dau jos?
Cum poti sa intelegi o fata?
Cum imi pot schimba poza de profil de pe acest cont?
Buna, am fost la scoala la profilul protectia mediului timp de doi ani si m- am mutat la alta scoala la mate info, dupa ce m- am tranferat am aflat ca trebuie sa dau diferente, la ce materie voi da?...? (mai mult)
am o intrebare ce inseamna loftista ca nu gasesc pe google Plz
Hei! Am intrat la liceul Calderon din Timișoara. Cei care sunteți acolo, vă place? Profesorii sunt duri? Se mai dau acele teste inițiale? Au acel 'dress code'? Spuneți- mi și mie la ce să mă ...? (mai mult)
Ce sfaturi imi da-ti pentru clasa a 6-a?
A comandat cineva de pe sport-brand.ro? Au fost de calitate?
Blogvladbarbur.blogspot.com Detin un blog. Puteti sa imi dati niste pareri? Sugestii si idei
Fetelor, imi descrieti si mie baiatul perfect? Adica fizic, cat si cuceritor. Dau funda :*
Am si eu o problema... Nu stiu sa dansez pe manele in club :))), ma misc putin asa dar parca nu merge... Cum fac sa invat niste miscari de baza? Un video ceva daca se poate.
In programul de editat videoclipuri Filmora,cum unesc doua videoclipuri fara tranzitii, sa fie ca si cum pun pauza la camera de filmat si dupa filmez din nou.Sa se schimbe cadrele ca si in filme
Va place o fata mica de inaltime care nu are talia subtire dar are c.u.r si sani sau o fata slaba care are tot asa c.u.r si sani?
Imi puteti da rekt-uri inteligente?
Puteți să îmi ziceți niște aplicații de dating pentru minori?
Ofer funda! Unde pot vedea episoadele din sezonul 7 din Game of Thrones? Am tot cautat dar pur si simplu nu le gasesc! Am avut laptopul la reparat si inainte de asta am vazut 3 episoade! De ce naiba nu...? (mai mult)
Ati intrat vreodata pe Deep Web? Ati vrea sa intrati macar odata sa vedeti cum e?
Hei TPU, și voi ați uitat din materia din clasa trecuta în vacanta acesta? Eu am uitat o parte buna din teorii și exerciții, mai ales la matematica, este normal având în vedere ca nu am avut...? (mai mult)
Buna ziua va rog frumos ajutati-ma cum fac sa o rcuceresc?
Cum fac ca pe FACEBOOK sa numai primesc cereri deloc?
Hei! Sunt in clasă a 9-a.Imi poate spune cineva ce orar voi avea (nr de ore per materie) daca sunt pe mate-info bilingv?
Vreau o lista cu rechizitele pentru clasa a 7 a. Nu m-am pregatit din timp cu lista si sunt in urma
Hey, deci am niște sprâncene super mici si subțiri. Dacă mă dau cu ulei de ricin timp de o lună pe sprâncene, o să fie crescute destul încât să mă duc la salon să-mi facă forma?
De ce nu mai pot avea incredere in nimeni, chiar daca sunt constienta ca sunt persoane care nu ar putea trai fara mine si care ma iubesc? Ma ascund cand vreau sa plang, ca sa nu fiu judecata dupa lacrimile...? (mai mult)
Buna, sunt in a 10 a si am fost invitata la un majorat. Eu nu am mai participat la evenimente din astea, nici pe la petreceri nu merg, asa ca nu am nici o idee cum sta treaba la asa ceva. Cum trebuie...? (mai mult)
Hey guys, S- a întâmplat să rămân pe primul semestru la fizică, iar, în semestrul 2 am trecut, dar cu 5. Acum, la examenul de corigență, dau din primul semestru ..nu? șii, care e faza...? (mai mult)
Cand incepe Adolescenta si ce adduce cu ea? cine argumenteaza cel mai mult primeste funda!
Stiti cumva daca la liceu se schimba clasa in fiecare an? Eu asa am auzit dar nu sunt sigura.
Buna TPU am citit undeva ca bicarbonatul de sodiu ajuta la slabit eu iau o lingurita in fiecare dimineata si dupa beau apa repede pot slabi asa? Trebuie neaparat cu lamaie? Are un gust oribil A incercat...? (mai mult)
La varsta de 14 ani, ce lucruri poti face in plus? funda!
Ce parere aveti despre piercing-uri.La ce varsta se pot pune?
Cum imi pot face venele sa se umfle, adica sa se vada mai bine pe mana?
Pentru pasaport, cand mai exact se face poza? Cand depun actele?
Poti face la 12 cancer la san? Pentru ca am 12 ani si cand ating sânii ma dor! Si cand ma uit la ei tot isi schimba forma
Revin cu aceeaşi problemă De data asta am o intrebare: Se pot face vrăji cu sangele menstrual?
Îmi puteţi spune şi mie cum transform în fracţie ordinară următoarele numere: 8, 400; 0,10100.
Buna am o mare nelamurire Am fost in clasa 9 si nu prea m.am dus adica doar cateva zile ma duceam sincer nu aveam placerea sa ma duc gaseam diferite scuze pentru a nu ma duce aveam 1 singura nota la o...? (mai mult)
vreau sa mi pun piercing in limba, insa as dori si parerea uora dintre voi, cei care aveti, ati avut sau aveti habar despre subiect, in legatura cu metalu din care ar fi recomandat sa fie pierce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Raufamat10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?