Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Octombrie 2025 sunt:
1.La liceu(ma refer la cel mai bun liceu din oras- - - despre orice oras mare ar fi vorba, gen Craiova, Iasi, Bucuresti, etc.) mai e stresul cu luatul mediei 10? Adică trebuie sa iau 10 după 10 ca...? (mai mult)
Sper sa aveti rabdare sa cititi tot. Problema este ca mai sunt doar doua saptamani pana incep clasa a 9- a. Mi se pare o schimbare foarte mare si nu stiu la ce sa ma astept de fapt. Toti imi...? (mai mult)
Sfaturi pentru relatie la 13 ani? Gen fun etc...nu vreau a sari asa mult adica fufu, atins etc, chestiii basic :) si cum as putea avea primul sarut
Buna, ce modele de ghete se potrivește la pantaloni cu cămașă la rochii? Da sa se poată purta si la orele de sport, sa fie comode.
Cum fac ca pe FACEBOOK sa nu dau urmarire automat cum accept cererea de prietenie a cuiva?
Cum sa imi fac iubitul sa vada ca sufar dupa atentia lui? Fara raspunsuri gen "vorbeste cu el sau explica i" nu functioneaza, am incercat
Salut TPU Nu de mult de pe mai multe site- uri de jocuri pe Android Am descărcat gta san andreas...dar cand intru in el de multe ori grafica jocului cum sa va explic se întâmplă ca niste fulgere ...? (mai mult)
Siteuri legate de poze cu mesaje perverse..erotice? Stiti acel gen de poze cu mesaj, ma puteti ajuta?
Te poti transfera de la zi la Fr in cadrul unei facultati?
Ohh boii..Cine asteapta meciul de maine? :D
Intrebare adresata celor ce au terminat o facultate la FR, ID. Pe diploma de licenta scria acest lucru? Imi poate spune cineva daca angajatorul va sti daca ai terminat la zi sau nu? Ma intereseaza...? (mai mult)
Vreau sa vand ceva dar cum sa l vand Mai repede Fara olx...
,,Iesi afara!" e pleonasm?
Ce ai putea sa-i daruesti iubitului de ziua lui de nastere?
Hei! Sunt putin confuza. Am fost într- o tabara, şi acolo am întalnit un baiat. El se tot uita la mine, tot timpul. Când ma jucam volei, la masa, si cand juca fotbal, se tot uita la mine. Cand vedea...? (mai mult)
Toate imi merg prost, e una din cele mai rele veri ale mele..Cu ce să încep. Am corigentă la chimie, aflând de ea când eram plecat, stiind ca am totl bine la şcoală. Aflu ca am luat un 2 din ...? (mai mult)
Am o întrebare legată de menstruația neregulata(la adolescente, printre primele menstruații) Prima oară mi- a venit in Februarie apoi in Iunie și de atunci in fiecare luna, luna aceasta...? (mai mult)
E legal ca arunci cand cineva e batut/tâlharit de altii sa intervi si sa ii bati pe atacatori?
As vrea sa ma apuc de Naruto, au vreo legatura filmele cu firul logic al animeului?
cum faci sa apăra la toti youtuberi sa apăra anunțul tau ca ai postat ceva pe Youtube da sa nu fi abonat la acea persoana da totuși sa-i apăra ca ai postat ceva pe Youtube cum faci
Ma stresez foarte tare si foarte des, mai ales din lucrurile marunte si neimportante.Sunt o fire care mereu isi face planuri si uraste sa nu indeplineasca ceea ce si- a propus.Din cauza stresului adorm...? (mai mult)
Cati ani se fac la facultatea pentru administrarea afacerilor Bucuresti? Sau cum pot afla? Multumesc anticipat!
Cati bani primesti la liceu de la bursa de merit
Cum pot afla parola de la un Facebook fără să mai trimit prin email ceva sau nu știu. Am nevoie,nu mă gândesc să sparg vreun cont, really. Vreau doar să ajut pe o prietenă.
Heei :*:* Din nou:)) Daca ma baga in seama mereu, ma cauta chiar si cu cele mai stupide chestii, glumeste erotic dar in acelasi timp bine crescut..credeti ca are vreun rost relatia? Ma place?
Cei care sunteți la stiinte ale naturii la profil, îmi puteți spune și mie daca profesorii te iau de la 0 cu fizica, chimia și biologia? Sau se așteaptă sa știi tu tot din gimnaziu? La voi ...? (mai mult)
Sall TPU, sunt băiat, am 14 ani si vreau sa știu dacă parul din"mijloc" trebuie taiat cand e prea mare? și daca da cu ce?
De ce rockerii sunt persoane atât de deschise și de sociabile?
Mama îmi zice ca am talent la actorie.pentru ca imit cu ușurintă vocile persoanelor. problema este ca nu am talent muzical. Adică voi ce părere aveti? As putea face facultatea Ee...? (mai mult)
Buna, ma puteti ajuta cu un sfat, imediat incepe scoala, eu sunt foarte rusinoasa, retrasa, pastrez legatura cu 1 colega doar de cand s- a terminat scoala, ea adica prietena mea ce mai buna pleca de...? (mai mult)
, Sunt din Republica Moldova si in curand va trebui sa traiesc in Romania(si sa invat)., problema este ca mi- e frica cum voi fi eu la acea scoala, si cum sa fac o impresie buna si prieteni, , mi-...? (mai mult)
Bună tuturor..ma numesc Costel am 27 de ani si am nevoie de ajutorul vostru inainte sa fac o prostie. Tocmai ce am aruncat 12 ani petrecuti impreuna cu Ana..pentru o alta fata. In momentu in care am...? (mai mult)
Neata TPU! Trec direct la subiect: In clasele a VII- a si a VIII- a am avut un coleg care isi batea mereu joc de mine, adica:ma barfea chiar si cu mine de fata, imi facea poze fara acordul meu, imi ...? (mai mult)
Nu mi- a venit menstruatia de 2 luni pentru ca nu o am normala si ieri am facut sex neprotejat cu prietenul si si- a dat drumul in mine. Dupa aceasta intamplare vazusem o pata de sange pe chiloti cand ...? (mai mult)
Buna dimineata! De ceva vreme vorbesc cu fostul meu profesor de sport, cand imi era profesor se uita doar la mine, zambea, se inrosea cand ma vedea pe hol, facea glume, ma vedea si lasa privirea ...? (mai mult)
Cum fac să nu mai am erecție când vorbesc sau merg cu o fată pe afară? Am 19 ani.
Sunt fata, am 15 ani si doresc sa- mi conving parintii sa ma lase la o petrecere macar pana la ora 00:00 - 01:00 (aceasta dureaza pana la 04:00 A.M.). Am fost foarte responsabila in generala si n- am...? (mai mult)
Salutare TPU, de ce intotdeauna cand un baiat intreaba o fata ce face, ea raspunde cu "Bine tu"? Deci imi vine sa ma omor cand aud cuvintele astea. M.am gandit sa ma ajutati putin. Incepe scoala si as...? (mai mult)
A vazut cineva "the lake house" (Casa de langa lac)? Deci eu n- am inteles, m- am pierdut laughing) Deci la inceputul filmului il arata pe el cand moare, ca il calca masina si el moare la ea(ea...? (mai mult)
Cum pot sa devin mai inteleapta?
Cine e la o facultate de litere și poată sa îmi spună cât de mult contează bacul? Adica sunt momentan plecat în Germania și peste doi ani vreau sa dau bacul acolo și sa ma intorc aici sa merg ...? (mai mult)
Am citit mai de mult o carte pe Wattpad si nu mai stiu cum se numeste ma poate ajuta cineva va rog? In carte era vorba despre o fata care se duce la scoala militara si acolo se indragosteste de instructorul...? (mai mult)
Daca la inscrierea la liceu am marturisit si semnat ca doresc sa fac ora de religie, ma mai pot razgandi?
Cum pot dezarhiva o poza de pe insta? Dau funda
M-am plictii rau, acum ce fac?
Bună TPU, vreau sa învăț limbajul trupului.Imi recomandați niste seriale? (Fara lie to me), ori niste site-uri normale.
Hallo TPU, știți dacă în Campusul din Grozavesti pentru studenți pot sa prindă loc și cineva care a intrat și la Politehnica București? Sau trebuie sa fie doar din Universitatea din...? (mai mult)
Salut TPU,intrebare mea este:Am un telefon HTC Desire 820, si cand vreau sa filmez,se vede pixelart,am toate setarile full hd,am lumina, Ce trebuie sa fac?
Cum sa imi conving prietenii sa iasa afara sa ne jucam? Ei nu prea fac mișcare si sunt cam dependenți de calculator. FUNDA!
Considerati liceul mai greu decat scoala gimnaziala? Voi ati acordat importanta notelor din liceu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
DanitoiuValentin întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia87991 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?