Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Octombrie 2025 sunt:
Am iesit cu niște prieteni sâmbăta seara și m- am făcut de tot rahatul, am vomat la 12 datorita la ceea ce am mâncat în seara aceea, după 2 pahare, nici măcar nu eram amețit, am vomat, nu...? (mai mult)
Bun, deci acum o sa trec in clasa a 9-a si as vrea sa citesc intamplari amuzante sau orice fel de intamplari din viata voastra de liceeni :)))
Ce parere aveti? Ar trebui sa ma duc la balul bobocilor? Argumente pro si contra.Aaa..si...cum este sa stai la camin?
Imi poate spune cineva un site/o aplicatie care sa imi spuna exact cam cate calorii are nevoie un adolescent de 16 ani? sau sa imi poate spune cineva cam cate calorii?(PENTRU MENTINERE)
Stie cineva o reclama tv in care sa existe aceste cuvinte "poate maineee"?
Cum este/ a fost viața voastră de liceu? O sa fiu boboaca si vreau sa citesc întâmplări din viața de licean.
Sunt plictisit, cine are chef sa-mi puna ceva intrebari interesante? Raspund la orice o fi :)) In domeniul sportului ma pricep ceva mai bine si partial medicina
Buna ziua dragi prieteni... Glumeeesc. Ase, deci incepe din nou scoala..si ne va intreba din nou daca facem Religia? Eu am semnat ca o fac anul trecut si acum m- am razgandit. Multumesc. :) Dau si ...? (mai mult)
Am o problema, nu ma pot ingrasa, mananc toate lucrurile grase, stau nu prea fac efort si tot nu ma ingras Fac tot ce este bine sa ma ingras dar nu pot, sunt atat de slab, slab si inalt...? (mai mult)
Daca imi pun aparat dentar, mai pot face sport, gen Kempo MMA? Dar invers?
Cineva din jud cluj care iphone 6 si ar vrea sa faca schimb cu un Huawei p8 lite sau sa.l vanda cu 400 lei?(nu cer sa fie in stare perfecta)
Dau funda! Îmi dați niste sfaturi. va rog frumos! Îmi place de un băiat și mama sigur o sa afle că îi spun vecinii, dar știu sigur că o sa îmi facă un mare scandal și nu o sa mai mă...? (mai mult)
Ce să aleg din profilurile de : economic, filologie (nu doresc intensiv engleza pentru că nu știu nici- o boabă și nici franceză) și pedagogic (unde se găsește un liceu pedagogic în sectorul...? (mai mult)
Cum as putea slabi 3 kg pana pe 9 septembrie?
Bună TPU... ce sa fac la balul bobocilor la probe? Nu stiu sa dansez, nu stiu sa cant. Exista mai multe premii gen mister boboc, popularitate etc? Pot participa doar la una dintre aceste premii sau se...? (mai mult)
Am facut de curand 14 ani si de mult vreau sa vorbesc despre un anumit lucru: mama mea. Nu pot sa o suport. Am impresia ca e batuta in cap. Haideti sa va explic putin despre ce e vorba. Mama mea...? (mai mult)
HEY TPU, cine stie niste seriale anime cu draducere in romana?
Salut, tuturor! Azi nu vreau sa va intreb ceva, azi vreau sa va povestesc ceva: TRECUT și PREZENT. Trecutul meu sună cam așa: Am varsta de 20 de ani sunt un tip diferit de toti baieti din ziua...? (mai mult)
Fratele meu mai mare implineste 19 ani si nu stiu ce cadou sa îi daruesc de ziua lui puteti sa-mi dați vreun sfat? Cam ce cadouri le plac baieților?
Puteti sa-mi recomandati si mie niste marci de bomboane foarte bune? Stiti cumva vreo cutie de bomboane cu un design mai deosebit, indiferent de pret? Multumesc!
Hey, am o prietena careia toata lumea ii spune sa se trezeasca la realitate pentru ca este aiurita! Eu in afara sa- i spun ca ar trebui sa fie mai atenta in ceea ce spune si actioneaza... nu am ce sa-...? (mai mult)
Nu am dat inportanta acestui site TPU cand am avut nevoie, am considerat ca nu e mare lucru o intrebare si cateva raspunsuri.Dar acum vreau sa pun o intrebare care este stiuta in toata lumea si mai ales...? (mai mult)
Am 19 si am fost la doctor si mi s-a dat vitamina d am o problemă cum pot sa mai cresc în înălţime? Nu prea cred ca mai am. O şansă 140 an
Se apropie ziua de nastere a unei prietene si vreau sa ii iau ceva cadou, dar nu am nici o idee, vreo sugestie?
Puteti sa-mi spuneti daca se gaseste Black Mask in farmaciile sau magazinele din Romania? Nu as vrea sa mai astept dupa o comanda de pe net. Multumesc anticipat!
Hey! Am o figurina de plastelina si imi doresc sa o fac mai solida. Solida adica sa nu se striveasca si sa nu se depuna praf pe ea. Cu ce as putea sa o mai intaresc? P.s.
M- am gandit si vreau cand incepe scoala sa invat la romana si la mate lectiile dinainte cu o zi.Adica dupa ce imi dau cartile eu sa invat deja primele doua lectii. Voi ati incercat metoda asta? Daca ...? (mai mult)
Pentru fanii GoT. De unde pot cumpara lantisoare, inele, figurine si alte chestii care apartin de serial in afara de HBO?
Guys. azi M am smintit cam rău. și mi am luat tensiunea, am avut 9 cu 4 [ cea mare 90 și cea mică 46] și am avut 116 bătăile inimii. E ok?
În cate zile lucrătoare îți da buletinul? Am 14 ani.
stiti cumva vreun site sau aplicatie ca sa fac likeuri sau urmaritori pe Instagram?
De ce au fetele un orgoliu asa maret? De ce baietii trebuie sa faca mereu primul pas, poate se gasesc si baieti timizi si acestia nu prea fac primul pas. A da, fetelor ce apreciati cel mai mult la un...? (mai mult)
Saluuut Am o dilema, pe internet poti oare sa iei amenda? Si daca da, care ar fi caiile prin care poti lua? Adica eu stiu ca internetul este spatiul nostru intim, sau nu e asa? Totusi doresc raspunsurii...? (mai mult)
tocmai ce am venit din tabara acum 2 zile cu amica mea din Austria care o plac. Si acum am intrebat- o daca ma place si ea a zis nu. Si am alfat de la prietena ei ca ii tot spunea ca.s dragut...? (mai mult)
cred ca sunt un copil problema, (clasa 8, imi e frica sa inceapa scoala, din cauza colegilor mei)nu ii mai suport pe colegii mei, ei ma urasc, nu stiu de ce, eu nu sunt ca ei, toti ma bat, ...? (mai mult)
Hei TPU, imi poate explica si mie cineva in detaliu cum Mittelschule in Germania? Tocmai m-am mutat aici si nu stiu prea multe
Unde pot gasi si eu jelly bean challange in Bucuresti? Dau funda
Bună TPU... am trecut clasa a9a si ma gandesc la balul bobocilor. As vrea sa particip si eu, doar asa din amuzament si pentru a deveni oarecum popular. Faza nasoală e ca eu nu ma consider frumos (si...? (mai mult)
Acum 2 zile si ieri m- am certat cu un fost coleg pe baza bicicletelor noastre si a carui e mai buna. Mentionez ca el a deschis subiectul inca de prima data cand mi- am achizitionat- o, zicand...? (mai mult)
Salut, neavand prietenii cu care sa ma deschid, va intreb pe voi, am stat cu o fata aproape 2 ani si ne- am despartit acum 3, 4 luni pe anumite motive, nu grave, dar am ajuns de comun acord sa ...? (mai mult)
Am 13 ani. Nu inteleg dc nu se poate incepe viata sexuala? O viata ai. Ori acum ori mai devreme, tot o faci.
Am un fidget spinner rainbow si ca tremura.Este normal sau trebuie sa fac ceva?
Buna TPU.Am si eu o intrebare pentru fetele care au trecut prin aceasta experienta neplacuta sa spun.Acum catevaa luni mi- am decolorat parul si desi l- am tuns sa mai scap de aspectul lui neplacut nu ...? (mai mult)
Am o curiozitate. De ce fetele fac pe proastele cand un baiat le baga in seama, spunandu- le peste cateva saptamani ca nu vor relatie, nu vor sa iasa la intalnire, ca- s doar "bff", etc? Adica...? (mai mult)
Un nebun a aruncat cu o broasca și mi-a venit mie in fata! Broasca era micuța. M am spălat de 15 ori pe fata. Este vreo șansa sa iau râie sau ceva? Broasca era de casa...
Fetelor, va place sa enervati sau sa mintiti baietii?
Bună.Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai mănânc atât de mult?(15 ani, 55kg,1.71 m înălțime)
Am o problema de personalitate care ma pune la pamant... Faza e ca atunci cand eram in scoala generala eram retras si nu vorbeam cu nimeni din clasa, insa vara asta m- am schimbat, am devenit...? (mai mult)
Ce sa faci atunci cand te plictisesti? Maine vine o prietena la mine si daca o sa ne plictisim as vrea sa stiu ce am putea face :)
Dacă încerc să trimit un mesaj unui blog, dar în loc de email şi nume scriu doar 'anonim', se mai trimite?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Hopoblade întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
samcost întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.