Fetelor, va plac baietii inalti? Si daca da, de ce?
Verisoara mea fumeaza, are 17 ani si s- a mutat de 15 ani in Spania cu mama si tatal ei (unchiul si matusa mea).Si a deschis un bar si ea lucreaza ca barmanita. Castiga destul de bine (6000...? (mai mult)
Salut, am asa o problema, a mei spuneau sa invat ca sa am o profesie buna si sa nu ma chinui cu lucrurile grele, acum ca am terminat scoala si am gasit de lucru de acasa, si am posibilitatea de a lucra...? (mai mult)
Hello TPU! Unde as putea găsi o chestie de pus pe perete cu mandala ( e ca un fel de cearceaf, habar n-am cum să-i zic)?
Bună TPU, acum câteva săptămâni crush ă plecat la mare si cu o zi înainte am decis ca e timpul să fac o mișcare (adică sa o iau in brate sau ceva) dar s- a dat si altcineva la ea si nu prea ...? (mai mult)
Mi- am cumparat o tastatura de laptop la mana a doua, am bagat- o la laptopul meu, iar anumite taste sunt modificate. De exemplu pe litera "K" e "3". Etc. Laptop- ul e Samsung cu windows 10 instalat....? (mai mult)
Https://youtu.be/mvQUjjQ8Rmk la minutul 10:55 Am cautat acest site timp de 2 saptamani si nu am aflat cum se numeste. Ma puteti ajuta?
Cum să-ți pierzi memoria total?
Cand ma uit pe you tube la un video sau daca ascult muzica,se Opreste Nu se blocheaza, se opreste De ce?
Hei stie cineva care este inaltimea actuala a lui selly ( Avea 1.72-1.73 acum 2 ani . Multumesc!
Daca am o veverita si vreau sa mi iau si o pisica credeti ca vor exista sanse ca veverita sa fie hrana pentru pisica? Eu tin veverita in cusca.dar.ii mai dau drumu.pot sa le imprietenesc?
Vreau sa fac o scrisoare anonima unui politist, in care ii spun ca il iubesc si ca o sa l uit... ( stiu e o nebunie, dar trebuie sa ma descarc) si sa o las in fata politiei. Ar putea afla...? (mai mult)
Daca eu sunt din Braila.Ma voi muta la Brasov cu chirie pentru facultate si chiar imi doream sa ma mut acolo (este orasul meu preferat) de asemenea voiam sa scap de orasul asta urat... Prietenul...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am 16 ani și sunt într- o situație cam rea. Tatăl meu o abuzează pe mama mea in fiecare zi, și o înșeală. Mama mea îl înșeală de asemenea, iar eu sunt prinsă la mijloc....? (mai mult)
Buna, astazi urmeaza sa cumpar un catelus, ma puteti ajuta cu numele? Este baietel, vreau un nume potrivit...eu m-am gandit la Pujfi dar nu stiu ce sa zic...
Stie cineva un site sau o aplicatie de invatat germana fiind in limba romana
5 ani diferenta sunt mult intre 2 persoane? Am o prietenă care simpatizeaza un baiat si eu ii dau cele mai multe sfaturi in general. Are 14 si el 20..doar ca pe el il cunosc bine si nu este vorba ...? (mai mult)
Ma simt ciudat in ultimele luni. Am o stare de stres persistenta. Parca vreau ceva de la viata, dar nu stiu ce. Ce ar putea fi?
Trec in clasa a 9 a la un liceu la distanta de 20 km de casa mea.Parinti vor sa stau la internat, iar eu sa fac naveta(este autobuz) pentru ca am prietenii care fac naveta, colegii.Imi dati va ...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat. Vreau sa imi cumpar un telefon ( un telefon care sa fie scapat pe jos dar sa nu se sparga ), sa aiba memorie buna, sa nu se blocheze, poze frumoase. Problema este ca eu...? (mai mult)
Știți cumva dacă se poate, o sa dau un exemplu ca sa se înțeleagă, sa iau bilet de la gara din Brăila pentru un tren Galați- Constanța? Mă interesează dacă se poate lua bilet numai...? (mai mult)
M-am plictisit sa stau singur, nici macar nu am cu cine vorbii....mdeh.Pe Omegle doar idioti, oriunde doar seen...meh.Ce as putea face? :)
Imi dati cerere pe Facebook sa mai vorbim? Pierdem vremea. Ma mut in Brasov. oras nou pentru mine si chiar nu o sa am cu cine sa ies..asa mai pierd vremea pe Facebook. Fara mesaje urate..etc. ...? (mai mult)
Vreau si eu cateva pareri de la voi. Eu am 16 ani si nu am avut niciodata un iubit/prieten. Nici prieteni baieti nu prea am pentru ca nu ii bag in seama de teama de a nu face o impresie proasta...? (mai mult)
Am o rugaminte pentru cei care stau in Iasi. Urmeaza sa ma mut acolo si nu am rude/prieteni pe care sa ii intreb. Daca ati avut aparat dentar sau stiti bine pe cineva care are sau a avut, ...? (mai mult)
Daca bautul in cantitati moderate nu dauneaza, s- ar putea spune, daca reusesti sa nu devii dependent, si despre tutun, daca este fumat ocazional ( adica sa nu te afecteze intr- o masura semnificativa...? (mai mult)
Stiti meditatori seriosi la mate, zona colentina - obor, din Bucuresti? Am avut parte de 2 meditatori... tortionari :)) sa zic asa, care nu.si faceau treaba de meditator, ori se uitau...? (mai mult)
Urgent! Tocmai am șters datele de pe cardul SD pentru că nu mai aveam spațiu, acum e gol, iar memoria interna este de 366 MB. Vreau sa descarc CM Security, dar nu mă lăsa îmi spune că îmi mai...? (mai mult)
Cate feluri de matematica se fac in clasa a 9-a profil mate-info? Am auzit de la profa mea de meditatii ca se fac 4? Sunt curios
La cati ani ati avut prima iubita? O relatie putin mai serioasa zic.
Acea pudra temporara pentru suvite chiar sa indeparteaza dupa 2 spalari
Am o fetița de 11 ani, are gastrita acuta! Are voie să mănânce semințe? Mulțumesc frumos
Trec in clasa a 9 a la un liceu cu distanta de 20 km. Parinti vor sa stau la internat.Iar eu sa fac naveta(este autobuz)am prietenii etc.Imi dati sfaturi va rog?(Am auzit ca la internat nu e pre...? (mai mult)
Unde pot gasi tenisi puma suede alb negru pentru femei, cu un pret pana in 150? :) Funda
Bună TPU. În toamnă voi fi clasa a șasea și sunt foarte hotărâtă să mă mut din școală din cauza colegilor mei. Aș vrea să mă mut la Școala 79, la o clasă de intensiv engleză. Știe...? (mai mult)
Deseori cand merg la școală, cand pun creionul în penar mi-l murdăresc...Acest lucru mă deranjează deorece materialul dinauntrul sau nu se spala...Ce sa fac? Va rog răspuns rapid...
Am dat Bacalaureatul anul trecut (2016). Nu l- am luat nici în toamnă. Am picat la matematică. Anul acesta nu am mai fost să mă înscriu din cauza problemelor mele din familie şi a serviciului....? (mai mult)
Ce nume sa pun pe Instagram? Ma numesc Lucian.
Peste 2 saptamani plec la mare si nu stiu ce sa imi iau in bagaj ( desi e al cincilea an ). De obicei ma ajuta mama, dar acum am aproape 14 ani si vreau sa il fac singura. Scuzati categoria, ...? (mai mult)
Site cineva de unde pot cumpara cartele de la magazinele din sector 1 Bucuresti?
Cum cuceresc o fata? Vreau sa spun ca ultima data cand mi- a placut de o fata a fost pe clasa a 4- a acum ceva multi ani, iar acum m- am indragostit de alta fata si nu stiu cum sa o cuceresc si ce subiecte...? (mai mult)
Cum scap de timiditate? Ajutor :'(
Mama mi- a cumparat o crema pentru fata si corp se numeste, , Doina emulsie cu laptisor de matca" si scrie pe ea ca e buna si pentru ingrijire si demachiere mai scrie ca hidrateaza si protejeaza...? (mai mult)
Stie cineva unde imi pot face online un card care sa imi vina prin posta din Marea Britanie? Nu imi spuneti de Paypal. Organizez ceva, iar incasarile vor intra in contul din Londra, pentru ca cel...? (mai mult)
Dintre un Iphone 6 si un Nikon coolpix l120 care are calitatea video mai buna?
Salut, Am un Samsung galaxy s7 edge, Si ieri il aveam in mana si am inceput sa il mișc repede si in interiorul lui se auzea un zgomot gen sunetul unei cheite de deschidere a slotului unde este cartela...? (mai mult)
Salut, Am un Samsung galaxy s7 edge, Si ieri il aveam in mana si am inceput sa il mișc repede si in interiorul lui se auzea un zgomot gen sunetul unei lovituri in lemn, mi - a căzut din mana cu o...? (mai mult)
Hello! Cine îmi poate da și mie niște idei pentru ai face un cadou iubitului meu? Ceva original, dar nu scump, mulțumesc!
Bună, vreau și eu să știu ce cadou as putea sa ii iau prietenei mele de ziua ei. Face 14 ani și îi plac lucrurile drăguțe, sclipicioase și acadelele. Mulțumesc!
De ce cand incerc sa intru pe metin2 imi da eroare la server?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
tonyc7 întreabă:
rusutureadenisa întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!