Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Noiembrie 2025 sunt:
Hei. Spuneţi-mi nume de pagini gen "Preversu". Doar că de fată, gen "Anonima" sau altele. Help!
Te rugăm să ne numești câte un exemplu de comentariu homofob, xenofob și rasist
În 22 mai ( stiu, încă o luna dar tot vreau sa ma pregătesc din timp) e ziua mea si o sarbatoresc la un restaurant, mai de graba pe terasa restaurantului pentru ca ma gândeam ca o sa fie...? (mai mult)
Aș vrea și eu o părere despre Facultatea ASE.Cum este la management sau business? As dori niste pareri de la studenti. Aveti idee care este media de admitere sau daca se da examen pentru a intra?...? (mai mult)
Dati-mi un nume pentru cs1.6
Colegele mele se iau foarte des de mine pentru că sunt sensibilă. Vreau să le fac ceva (nu rău) să mă țină minte (o farsă ceva ). Sunt clasa a 12- a, nu vreau ceva imatur, ceva inteligent....? (mai mult)
Salutare, M- a intrebat cineva daca stiu cum e la C.N Cantemir Voda din Bucuresti. Nefiind la acest liceu n- am stiut ce sa raspund, oricum isi dorea sa afle daca se folosesc cartele de intrare (n- ...? (mai mult)
Ce sa fac Ca-sa nu mai faca lumea misto ca esti slaba?
Salut, am 16 ani si as vrea sa stiu cand ar trebui sa te epilezi la peni#? : ) Si cum sa fac asta? Si cu ce? Stiu ca suna cam aiurea dar nu stiu :h.
Hey! Nu am Mai făcut sport de ceva timp, insa vreau să mă apuc iar, dar nu prea mai am flexibilitate și nici forța (niciodată nu am avut forța, mă refer in brate). Domnul de sport nu face cu noi...? (mai mult)
Mi- a plăcut de un băiat și acum sunt confuză. De cele mai multe ori am gânduri că nu- l mai plac deloc, și am început să- l visez: O dată mi- a pus mâna pe spate și am vrut să o pun...? (mai mult)
Stie cineva cand va aparea volumul 3 din trilogia Furia Rosie de Pierce Brown? Volumul este intitulat " Furia Diminetii " si a aparut in engleza acum un an. As dori sa stiu daca s- a tradus si tiparit...? (mai mult)
Vreau sa ma placa un baiat cum fac?
Ce parere aveti de telefonul Lenovo a2010?
Vreau sa va cer sfatul in legatura cu o chestie.Am 17 ani si de ceva timp am inceput sa imi pun intrebari legate de orientarea mea sexuala( sunt fata), Probabil faptul ca mi- am pus astfel de intrebari...? (mai mult)
De unde imi pot da comanda de acest flaner? http://wheretoget.it/link/2241281
Care e sezonul preferat din AHS? Pt. cei care au vazut serialul.
Salut, stie cineva niste locatii bune de cazare in Sinaia, suntem 5 oameni si vrem sa ne distram nu prea am vrea la o vila de batrani.
Cum sa nu mai fiu rusinoasa
Am 14 ani și tocmai mi- am pus un disjunctor dentar, pe care va trebui sa îl țin 8 luni de zile.Am doar o problemă.NU POT ÎNGHIȚI.Adică pot înghiți dar în cantități doar mari și când...? (mai mult)
Hei! Salutare Am nevoie va rog de intrebari pentru un q& a pentru un viedoclip pe care il voi pune pe canalul meu de Youtube. Daca va place, sa va abonati. Linkul catre canal: https://www.youtube.com/channel/UCkyWJ3LqvzyTgvl-...? (mai mult)
Ce cartiere sunt in sect 3? Si str giurgeni, in ce cartier e?
Cum sa imi pun google chrome pe lb engleza? Imi e pe maghiara dar nu inteleg absolut nimic! Am incercat sa il instalez din nou dar tot nu merge.
Heyy. Am nevoie de niste sfaturi. Am aproape 16 ani si nu am avut iubit sau cel puțin prieten, ce sa mai spun de "first Kiss"... Colegele mele au relații deja. Ma întreb dacă e ceva normal sa nu am...? (mai mult)
Unde pot comanda si eu cea mai buna mancare cu livrare la domiciliu din Bucuresti?
Heeei! I- am dat ieri mesaj iubitului meu de mai multe ori si nu a raspuns, azi dimineata am mai incercat sa vorbesc cu el si mi- a raspuns mama lui si mi- a spus ca e la tara si ca si- a uitat telefonul...? (mai mult)
Bună seara,am o întrebare, cineva poate intra pe iphone-ul meu daca știe parola și adresa de gmail la ICloud-ul meu?
Ma numesc Roxana si am 17 ani am si eu o problema sânul drept e mai mic decât stângul ma deranjează ca se vede foarte tare ma poate ajuta cineva.
Salut TPU, am o problema si nu stiu ce sa mai fac. Am tot ce ce- mi doresc dar nu pot sa zambesc, simt lipsa unei persoane foarte mult si sunt foarte deprimat iar nimic nu ma poate ajuta nici macar distractia...? (mai mult)
De ce majoritatea adolescentilor sunt obsedati de retele de socializare? De ce posteaza ca mananca, ca se plimba, unde se plimba, ce fac? Sunt singurul caruia nu ii pasa ce fac ceilalti si vede asta...? (mai mult)
Vreau un top 10 anime uri de vazut :D Dau funda celui care mi se pare cel mai interesant :D
Mi se excita cand nu vreau si cum fac ca imi vine sa fac...pe dracu in patru sa scap ce sa fac sa nu ma mai excit.
Sani umflati si durerosi la atingere, nu am pofta de mancare, ciclul mi- a venit pe 23 martie, iar acu 21 aprilie nu mi- a venit, ne am protejat, de 2- 3 am facut o fara dar nu si a dat drumul, imi...? (mai mult)
Ce sa fac am momente cand rad necontrolat adica zilnic.Cum sa ma opresc ca in unele locuri trebuie sa f iu serios.
cunoasteti o metoda de slabit 10kg, in maxim o saptamana? Bineinteles in afara de infometare, pastile etc. Am incercat o dieta cu apa, insa rezultatul n- a fost miraculos ci groaznic, deoarece...? (mai mult)
Urgent! S- a apucat un coleg de- al meu de BALENA ALBASTRA. Astazi, a pus in grupul clasei o poza cu mana lui zgariata in forma de balena( Da chiar era el, se vedea si fata lui). Colegii l- au...? (mai mult)
Ne am despărțit de o săptămâna, am fost împreuna 2 ani jumătate și nu am mai vorbit pana acum ...noi nu aveam niciodată certuri care sa dureze mai mult de câteva ore. dar astăzi m- a băgat...? (mai mult)
Ce meserie as putea sa imi aleg avand in vedere ca imi place sa: -ajut oamenii -sa inteleg oamenii -IT -engleza,biologia,chimia, informatica
Deci sunt cu o fata de 1 an și 4 luni, au fost diferite faze sunt pe pagina mea și la o faza m- a lăsat pentru altul și după s- a întors iar acum mi- a zis ca vb cu un tip ca i- a zis...? (mai mult)
Am o problema, de la o vreme sunt foarte timid si nu imi place, oricine vorbeste cu mine rosesc, ma iau caldurile, transpir. Cand eram mai mic eram foarte indraznet, apoi am inceput sa ...? (mai mult)
Salut o definitie pentru alimentatie nesanatoasa imi trebuie rapid.
Pentru ca vremea din tara noastra seamana cu un inceput de apocalipsa, nu am mai iesit din casa cam de o saptamana. Problema mea este ca mi- au aparut cearcane extrem de mari, cosuri si tenul...? (mai mult)
Cum le zic prietenilor ca suntem împreuna intr-un mod subtil ca sa se prindă ei?
Pensatul doare? O colega a vrut sa ma penseze mai demult si nu m-am pensat niciodata desi mi-ar placea. Nu am lasat pe nimeni sa ma penseze pentru ca mi-e teama ca ar durea.
Cum se plateste cu PayPal? Am vazut diferite site-uri in care se plateste cu cardul sau cu aceasta metoda. Cum se procedeaza medota de plata cu PayPal? Trebuie sa imi fac cont?
E urgent va rog! Daca ma duc la Vodafone si ii intreb ce nr m-a sunat cu ascuns imi vor zice? Costa ceva?
As vrea sa ma ajutati cu o problema dar mai intai cel mai bine ar fi sa va spun situatia in care ma aflu. Totul a inceput cand m- am transferat de la o scoala la alta din mediul urban la...? (mai mult)
Ok. Cref ca vi s- a întâmplat si voua macar o data ceva de genu'. Mosii din vecini si babele nu au ocupatie si stau si pandesc ce fac copiii vecinilor. Chestia e ca m- am saturat sa le tot spuna parintilor...? (mai mult)
Dau funda! :* Ce cariera, profesie, job etc as putea sa fac dupa ce termin liceu profil turism si alimentatie fara diploma de bac, da, am spus fara diploma bac, de ce? Pentru ca nu sunt in stare sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Richard2003 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:
Ali176 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!