Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Noiembrie 2025 sunt:
Ajutor! Am o fata de 16 ani, a intrat in jocul Balena Albastra, ce pot face sa imi scap fata de moarte? "Politia zice ca nu are ce sa faca, ce e de facut?!" Chiar asa?! Voi ce credeti? De fapt, ...? (mai mult)
Am o ninfa femela de 10 luni. Inca nu s- a domesticit, este foarte speriata daca ii bag mana in cusca. Credeti ca ar mai fi o sansa sa o apropii? Recunosc ca eu am gresit, cand era foarte mica nu...? (mai mult)
Salut de la un timp am inceput sa fumez. am citit pe multe site uri și am găsit că poți fuma mentă, am incercat și eu, am luat un filtru de la o țigară normală, cu o foaie de scris și cu ceai...? (mai mult)
Cat costa un bilet de tren cel mai rapid posibil ruta Bucuresti- Satu Mare?
Am o problemă. Câteodată când mă uit în oglindă simt că sunt grasă. Mi se pare că am picioarele mari, late. De exemplu BFF îmi spune de câte ori mănânc că mă fac obeză, că...? (mai mult)
Imi puteți spune mărci de țigări colorate ( negre si alte ) cu arome si la ce preț la pot găsi ...mersi
Am 17 ani, daca este vreun control intr-un bar pe la 2 dimineata si eu am baut putin, ce poate sa imi faca politia? Eu fiind la masa cu baieti care au peste 18 ani, multumesc
Îmi puteți spune câteva jucării cool 2017(kendama, panypoard)?
Ce înseamnă "hf"?
Cum imi pot da seama cum arat in realitate? Deci, am 2 oglinzi intr- o camera, una in fata la cealalta.Cand ma uit in oglinda in care lumina ( puternica si naturala) vine spre fata mea imi...? (mai mult)
Sunt impreuna cu in baiat de jumate de an, si la inceput nu prea am fost cu romantismul.IN schimb el e romantic de felul lui si mereu imi spunea Ca nu il alint.Ne cunoastem de 3 ani, si decind ne cunoastem...? (mai mult)
Yo! A durat ceva de cand nu am mai fost pe aici. Cum mai sta treaba pe aici, ce mai faceti?
Poate sa imi spuna si mie cineva ce s-a intamplat cu isaac din teen wolf?
Hei, salut! Imi puteti spune va rog frumos pe ce data este nascut Levi Elekes? Stiu ca are 21 de ani.
De ce unele stele sclipesc? Iar altele nu? Am observat ca si planeta Marte sclipeste. Hmm. Imi poate explica cineva acest fenomen? :) Va rog mult!
Cu ce pot sa mi decorez căștile de la telefon? Gen oja sau scoch
Salutare,mi am luat o tigara electronica(Vape) azi la pranz,nou nouta, si cand trag tot scuipa lichid.Ce ar trebui sa fac sa nu mai scuipe lichid.
Salut, am si eu o intrebare, m- am uitat la filmul "The Experiment" si vreau sa stiu in realitate se fac experimente de genul asta pe oameni si se platesc bine? Daca da atunci doresc si eu sa particip...? (mai mult)
Va pun o întrebare destul de grea și de neînțeles. Cum e mai bine? Despărțiți și fiecare cu treaba lui în speranța că într- o zi ne vom regăsi Sau Împreună(forțat) jenați în speranța...? (mai mult)
Acum pot intra pe desla?
Buna TPU Vă rog sa ma ajutați cumva :(( Am o viață oribilă si nimeni nu ma mai poate ajuta dar am încredere în voi 1. Am inceput sa îmi neglijez camera, nu mai am chef să fac curat si ...? (mai mult)
Hristos A Inviat am o intrebare mi-am pus niste zmeuri insa ajunge cainele cu lantu la ei si acataam intrebare mare ii mai pot muta sau e tarziu au frunze deja mici. ?
Stie cineva de ce nu imi merge cd-romul la laptop, bag cd-ul, se aude un sunet dar nu se invarte si nu il citeste, FUNDA!
un prieten de al meu a luat "o banare de joc inregistrata" din cauza OVERWATCH- ului din meciurile competitive din cs go. un prieten a spus ca cica a luat VAC dar la profil arata "o banare de joc...? (mai mult)
Salut, TPU! Imi poate spune cineva cat costa transportul pana in Romania pe site- ul https://www.amazon.co.jp/In- English/b?ie=UTF8&node=1094656? Adica Amazon- ul din Japonia. Nu prea am stiut la ce...? (mai mult)
Salut, as dori sa stiu ce faceti cand simtiti nevoia se discutati ceva important(legat de scoala/viitor/relatii) cu cineva si nu aveti cu cine? Cu familia nu ma inteleg prea bine, iar cu prietenii nu...? (mai mult)
Cum sa fac sa ma lase maicamea sa vorbesc cu prietenul meu in continuare? pur si simplu nu pot nici sa ma vad cu el sau sa ii raspund la telefon nu ma lasa deloc nu stiu ce sa mai fac jur! as vrea sa ...? (mai mult)
In ce stare apa nu este uda?
Ok. Ce pot face sa nu vada nimeni pe ce site-uri intru eu. Ceva anti acord parental?! Stiti?
Sunt clasa a 8- a si as vreau sa merg la un liceu privat (filologie), este un liceu teoretic. Oare ma va ajuta acest liceu in viata? Eu vreau sa devin politist, o sa am sanse? Sau sa ma angajez...? (mai mult)
Buna TPU daca beau zilnic 1-2 l de ceai de mătase de porumb și asi manca mai sănătos și mai puțin cam cate kg as putea slabi într.o luna?
Cat de mare trebuie sa fie parul pentru dread-uri?
Spuneti-mi va rog cum pot intra acum pe deslap adica the slap?
Ce credeti ca ar fi necesar pentru a marii numarul elevilor intelectuali in scolile romanesti, dar ce ar trebui sa scoatem?
Salut,as vrea sa imi stiu CNP-ul meu...Sunt nascut pe data de 23 Septembrie in anul 2004
Daca stiti filmul Singur Acasa 5, atunci spuneti-mi daca stiti ce joc video juca Baiatul Fill.Mia placut si vreau sa-l joc. ajutati-ma Va Rog.plsssssss
stiti cumva de unde pot cumpara Tech Deck- uri din zona Bucuresti? Ma refer la exemple de magazine sau de site- uri de unde sa le comand eu dar sa fie in stoc va rog frumos! ( dau 2 funde la ...? (mai mult)
Hey! Peste 2 luni o sa ma mut in Germania. Sunt clasa 9 la profil de științe ale naturii si vreau sa imi continui studiile. Exista si licee române acolo?
Vă rog sa-mi spuneti cum poti afla daca sunt poze pe Facebook fara acordul tau? Si comentarii la poze...
Am 1.84 si 65 kg, credeti ca sunt prea slab? Ma ingras foarte greu
Am comandat cv de la Media Galaxy sambata! Azi am primit mesaj ca, comanda a fost preluata. 1. De ce scrie in mesaj comanda ALTEX cand eu am comandat de la media galaxy? 2. O sa vina tot azi? SRY categorie!...? (mai mult)
Hei. Daca urmezi profilul mate-info la liceu pentru ce facultati poti opta? Si la final ce meserii poti avea?
, daca ma simt agitat, am o stare de tensiune, si am o caldura puternica in corp, sunt semne ale stresului? si inca ceva imi sare "tandara" repede.
Imi cer scuze pentru categorie, dar n am gasit una mai relevanta, asa ca am zis sa pun intrebarea aici.Aseara am visat ca o tarantula musca o broasca testoasa iar aceasta tipa, si dupa...? (mai mult)
Cum sa devii o fata rea?
Ce costume de baie se poarta in 2017? Imi puteti da link. Multumesc♡
Au inceput sa imi apara reclame pe Facebook, Youtube ( https://s18.postimg.org/ca5b19vc9/dastea.png si altele ) Cand a avut un prieten am scos astea prin setarile google ( More Tools- Extension...? (mai mult)
E normal ca la 14 ani sa nu ai prietena? Dau funda
Salut,ce masini ati recomanda pentru un tanar de 18 ani, cam pe la o mie si ceva de euro?
Poate un mut sa rada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
TpuAnonim123 întreabă:
Andrelo94 întreabă:
Rimadan103120 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?