Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Buna...cum as putea sa mă despart de iubitul dar în așa fel încât el să greșească, adică niste mesaje ceva sau conturi fake? El e plecat în altă țară momentan și vorbim doar prin apeluri...? (mai mult)
Stie cineva vreun club din Bacău care le permite și celor cu varsta sub 16 ani sa intre? Dacă da, spuneti-mi și mie. Dau funda
Deci unii oameni cand spun ca cauta oameni faini se refera ca cauta doar fete sau doar baieti? Sau de ce nu mai stau de vorba cu tine dupa ce le ai spus cum te cheama?
Bună, îmi puteți recomanda, va rog, niște licee mai avarage din București? Sunt clasa a 10 a la profesională și caut să mă mut la un liceu normal de filologie/bilingv engleza și orice alt ...? (mai mult)
De ce doare chiar si o masea fara nerv? Nu ar trebui normal sa nu doara? Ca ma doare acum o masea fara nerv...
Care sunt avantajele si disavantajele (pro si contra) de a fi un baiat introvert sau extrovert?
Buna, o sa trec direct la subiect pentru ca am nevoie de niste sfaturi va rog foarte mult. Puteti sa ma credeți cum vreti ca chiar nu ma interesează, ma doare sufletul cand ma gandesc ca am relatie...? (mai mult)
De unde as putea cumpara si eu de aici de pe net prosoape din canepa sau din iuta? Ca in oras la mine nu sunt...
Salutare! Am o nelamurire in legatura cu o fata, am iesit cu ea, vorbim dragut prin mesaje, a zis ca tine la mine, s- a atasat, nu vrea sa fiu ranit, dar a zis ca nu e sigura daca vrea o relatie ...? (mai mult)
Hei, stie cineva daca pot da add la cineva pe snep fara sa apara dupa cautare?
Ce credeti, e posibil ca pe la anul sa inceapa al 3-lea razboi mondial?
Buna, sunt împreună cu un băiat de 4 luni și eu mai am un cont fake cu care vorbesc cu el, dar cu expresia altei fete ..adică el crede că vorbește cu o alta fata cu mine. A început să vorbească...? (mai mult)
Ce ti se poate intampla daca iarna stai mereu in caldura mare in casa si pana la cate grade e ok maxim sa stai in casa?
Bună, vorbesc cu un băiat de imediat 2 luni, nu suntem într- o relație doar vorbim, doar că eu credeam ca se va plictisi de mine și ca își va bate joc, însă el a prins sentimente pentru mine ...? (mai mult)
La americani este prima dată este prenumele, apoi numele de familie?
Daca fratele meu a facut o comanda si a ales livrarea prin paypoint, iar el nu e acasa ca sa o ridice si m-a trimis pe mine, o pot ridica eu daca am pinul comenzii si poza cu buletinul lui?
Cum aflu dacă o persoană din lista mea de Facebook îmi verifică profilul?
Credeți ca fraza "nu sunt destul de bun pentru tine " e doar un motiv de despărțire pentru ca nu știa cum să o facă?
Buna..aseară am făcut un apel cu iubitul meu și s- a supărat pe motiv ca doar el vorbește și eu doar îi confirm ca am auzit, nu am ce comenta ca așa e :) Și știu ca cu tăcerea asta a mea, o...? (mai mult)
Nu ma pot hotarî ce imi place cel mai mult sa fac dintre a machia, a pune gene sau a pune unghii vreau sa fac curs pentru una din aceste 3 domenii, dar nu ma pot hotarî pe care sa o aleg pentru ca ...? (mai mult)
Vreau sa fac ca sa nu mi se mai ceara codul pin la tv dar nu stiu cum sa fac, deci intru in setari si caut peste tot dar degeaba ca nu gasesc... Cum sa fac?
Care e diferenta dintre vape si elfbar?
❗️URGENT❗️ Eu merg mâine seara la balul bobocilor in club, însă mama l- a convins pe tata sa ma lase spunându- i ca ea mă va însoți la bal, dar de fapt nu vine. Ce putem face in situația...? (mai mult)
Bună seara tuturor, trec printr o perioadă mai grea a vieți din punctul meu de vedere chiar dacă sunt adolescent, acum un an și 4- 5 luni fosta mea iubită s- a despărțit de mine … chiar dacă...? (mai mult)
Buna, m- am împăcat recent cu iubitul meu și de ieri iar ne- am distanțat și asta a fost și motivul pentru care ne- am despărțit atunci ..acum parca nici pe mine nu mă mai interesează cum mă...? (mai mult)
Heyy! AM NEVOIE DE AJUTOR! Deci sunt în clasa a sasea și am o prietenă foarte bună (adica asa credeam eu...) care la început era foarte draguta dar cu cât vorbesc mai mult cu ea pe WhatsApp cu atât...? (mai mult)
Salut, imi poate spune cineva cu adevarat daca sunt urat sau nu? Ma uit mereu in oglinda si cand mi se pare ca arat bine, cand arat ca ultimul hidos si as vrea sa stiu parerea sincera despre cum arat....? (mai mult)
Bună! Examenele de ECDL sunt grele? Chiar sunt atât de folositoare pe cât se zice? Adică de exemplu daca vreau sa devin avocat mi-ar aduce un plus faptul că am ECDL?
Numai mie mi se pare ca au scapat drogurile de sub control? Cunosc prea multa lume care se drogheaza, si lume buna, oameni cu facultati, nu copii din spatele blocului. Si nu sunt din "anturajul meu",...? (mai mult)
Bună TPU sunt la mecanica dar vreau ca de la anul sa ma transfer la un alt profil. Dar mi știu la care mi- ar fi mai ușor sa întru, ma refer la care vor fi diferențele mai ușoare. La filo bilingv...? (mai mult)
Salut, sunt fată și am 17 ani. De mai multe luni, cam din aprilie, pentru prima dată au început niște dureri de cap foarte severe pe o parte a capului sau pe ambele, menționând ca eu le aveam...? (mai mult)
Salut! Am 13 ani, 1.80m și 73 kg. Sunt gras?
E adevarat ca fara yoga nu au nici un efect exercitiile de respiratie?
Este cineva care a fost la profil pedagogic? O sa am ore pana la 3? Este greu?
Ce înălțime trebuie să ai la 13 ani? Eu am 1.80m (180cm)
Daca cineva spune ca l-ai bagat in draci ce pot sa-i răspund?
Salut...as vrea un sfat. Voiam sa ies cu prietenele mele pe afara sa me plimbam etc mai ales ca mi- am facut iubita si voiam sa le cer sfaturi...prietena mea mi- a zis ca sa vin acolo ca ma asteapta sa...? (mai mult)
Buna, ce sa mai vorbesc cu oamenii? Când vorbește cineva cu mine tot îmi pun întrebarea asta in cap "ce sa ii răspund?" Și cu iubitul meu pe apel, doar el vorbește si eu doar confirm și îmi ...? (mai mult)
Buna...ce scuze sa mai gasesc, care să i le spun iubitului ca nu pot deschide camera când suntem pe apel?
Buna! Am si eu o intrebare. Sunt studenta in anul I la stiinte economice la transilvania Brasov si as dori sa ma transfer in anul II la aceeasi specializare la Iasi la Cuza. Am observat ca materiile din...? (mai mult)
Salut! Am 13 ani... Recunosc ca am obiceiul sa stau puțin gheboasă. Ma doare cateodata sub sanul stâng, nu cred ca este inima, insa am impresia pentru cateva minute ca nu pot sa mă mișc si ma doare...? (mai mult)
Buna, ma numesc Iulian si am 13 ani, parintii nu ma lasa sa am tiktok de 3 ani incerc, am incercat sa il si ascund, efectiv ador aplicatia de cate ori l- am ascuns ei m- au prins si m- au batut, niste...? (mai mult)
Am fost in club fara sa ii zic iubitei mele, suntem de 2 luni impreuna si nu suntem certati dar ma gandeam daca sa ii zic sau nu? ajutor.
Https://www.google.com/amp/s/www.descopera.ro/dnews/13455745-bonurile-de-casa-de-la-magazin-ne-pot-pune-in-pericol-sanatatea-ce-compus-periculos-pot-contine/amp Oare chiar e adevarat sau?...
Am laborator în ture, adică când suntem noi nr 1 cealalta clasa este nr 2. Eu am lipsit la un laborator la facultate, dacă am 4 ore de laborator 1 pot merge numai 2 h ca să merg și la laboratorul...? (mai mult)
Tema mea de proiect a fost "adolescenți introvertitii si problemele lor în adaptarea școlară, , , am cautat pdf pe internet cu cărții pe aceasta tematica dar, nu ma găsit în schimb am pus niște...? (mai mult)
De o vreme imi merge prost. Simt nevoia ds o pauza practic o resetare ce ar trebui sa fac ma simt coplesit de stuatie simt nevoie de o pauza de o saptamana in care sa nu fac nimic sa ma deconectez dar ...? (mai mult)
Sunt in Anglia si nu mai pot sta. Pot sa ma intorc in Romania la liceu in clasa a 9 a?
De ce toata lumea își face dropp fade? Mi-am făcut și eu și nu îmi place deloc..Ma simt ca și cum as fi periuta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
angel6lust întreabă:
Alexia87991 întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a