| Anonima3453527 a întrebat:

Buna seara TPU, am si eu o problema si m-am gandit sa va cer ajutorul.
Am aproape 14 ani (sunt fata), dar nu am sani deloc si nici menstruatia nu mi-a venit pana acum. Sunt clasa a 7 a iar toate fetele de la mine din clasa au sanii marisori si toate poarta bustiera. Noi trebuie sa purtam camasa, dar eu imi iau pe dedesubt maiou si nu bustiera, deoarece pe langa faptul ca nu am sani dar mi-ar fi mai comod mama mea nu discuta cu mine absolut nimic. Ea nu mi-a spus niciodata ceva despre menstruatie sau epilat, iar nici eu nu am adus vorba deoarece imi este rusine. Cu toate ca nu am sani, eu am primit niste bustiere de la matusa mea, dar mama nu mi-a spus sa le port sau nu. Mai pe scurt eu nu am adus vorba niciodata desore asta, iar eu le-as purta dar nu stiu ce reactie va avea daca va vedea ca le port. Noaptea trecuta am purtat una sa vad cum este, dar de dimineata am dat-o jos cu toate ca aveam bluza peste ca nu cumva sa se vada. Iar acum ma voi decide daca dorm tot in ea sau in una superelastica.
Voi ce parere aveti? Sa dorm cu bustiera noaptea? A si inca ceva nici tanga nu port deoarece imi este rusine sa ii spun sa imi cumpere dar as vrea. Ce as putea sa mananc ca sa ma dezvolt si eu mai repede si sa am sani? Iar de tanga ce spuneti? Cum sa fac sa imi cumpar?
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Codrinelul12345678 a răspuns:

Ai timp inca sa te dezvolti, eu in locul tau cred ca m-as bucura pentru-ca nu ti-o venit, o sa te urasti de ea, dar cel mai bine discuta cu mama ta

| Anonima3453527 explică (pentru Codrinelul12345678):

Da, am auzit fete care spun ca se bucura ca nu le-a venit dar la scoala fetele sunt gen Nu ti a venit pana acum inca?

| Codrinelul12345678 a răspuns (pentru Anonima3453527):

Ceilalti nu trebuie sa stie daca ti-a venit sau nu, nu le spune

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Fiecare se dezvoltă diferit, încă ești în perioada de creștere și nu ar trebui să îți faci griji.
Încearcă să vorbești cu mama ta despre aceste subiecte.