| DeliaAmalia a întrebat:

Sper sa ma ajute cineva,va rooog!
Unui baiat din scoala i-a placut de mine,dar acum nu mai sunt sigura ca ii place de mine.
M-a intrebat daca vreau sa stau cu el,dar eram prea orgolioasa,rusinoasa.sad
Acum,mie imi place de el,as vrea sa stau cu el,dar nu stiu daca ii mai place de mine.
Am dansat cu el,ne-am jucat mai multe jocuri...dar nu sunt sigura,nici o data nu am fost sigura de ceva sad.
Urmeaza o excursie in care stiu sigur ca o sa vina, mi-a spus chiar el..Cum sa il fac sa se indragosteasca de mine? happy
El o sa stea cu o fata cu care se intelege foarte bine.Dar am intrebat-o daca ar putea sa stea cu el,si a spus ca nu,CLAR DOAR PRIETENI.
Si a da, am uitat, el m-a invitat sa dansam happy Eu rosisem toata,tremuram,aveam emotii, cred ca si-a dat seama.
Voi ce credeti? Ce pot sa fac sa fie indragostit de mine?

Răspuns Câştigător
| ILoveHandball a răspuns:

Eu cred ca mai bine ii spui direct ca daca chiar te-a placut foarte mult inca te mai place...''daca nu intrebi raspunsul va fi intotdeauna nu!''

| DeliaAmalia explică (pentru ILoveHandball):

Asta o sa fac.Multumesc!

5 răspunsuri:
| anitza2000 a răspuns:

Eu cred ca inca te place. Fata aceea nu ar avea de ce sa te minta, consider eu. Poti vorbi cu el si sa vezi felul cum reactioneaza si sa ii zambesti des, oamenii care zambesc sunt foarte frumosi.

| DeliaAmalia explică (pentru anitza2000):

Vorbim foarte des, dar mai mult pe facebook.Ne zambim unul altuia cand ne intalnim, si de cele mai multe ori vorbim, mergem amandoi sa ne plimbam si alte chestii. happy Multumesc ca mi-ai raspuns :*.

| positivity a răspuns:

Adică tu vrei să forțezi pe cineva să te placă? Nu e ca și cum trebuie să urmezi un plan, și gata l-ai cucerit. Cu dragostea nu te pui!
Tipului i-ai fost simpatică, te-a plăcut. Dacă tu nu știi să apreciezi ceea ce ai, îl pierzi. Orgoliul este un defect, un mare defect. Fă tot ce poți și renunță la el.
Eu consier că ar trebui să-i dai de înțeles sentimentele tale. Sunt șanse ca încă să te placă, și șanse să nu mai aibă nici un sentiment pentru tine. Dar oricum, ce riști dacă încerci?

| DeliaAmalia explică (pentru positivity):

O sa incerc.Multumesc foarte mult ca ti-ai pierdut timpul sa imi raspunzi la o intrebare ca aceasta, si ca ti-ai facut timp sa citesti. :*