| LastocikinOficial a întrebat:

sunt un baiat sensbil (nu in toate cazurile: la inmormantarea lui taikamiu nu am plans ba din contra imi venea sa rad si plang la prostii: filme...) Asadar sa ne reintoarcem la subiect: m-am mutat in noua casa de 5-6 ani pe atunci am cunoscut o fata (stiu ca stiti restul dar cititiwinking ) sunt indragostit de ea de atunci dar nu am avut curaj sad, am stat de multe ori si am vorbit cu ea (eram in al 9-lea cer) dar dupa tot facea ceva si imi dadea semne ca nu imi place (mi-a aratat poze cu fostul iubit ) apoi iar imi spunea un cuvant dupa ceva timp apoi iar ma indragosteam si tot asa. S-a intamplat de vreo 5 ori cred, ultima oara s-a intamplat dupa ce a murit tata, eu find nebun dupa mi-am dat seama prea tarziu ca ea vorbeste cu mine doar ca sa imi fie aproape si tot tacamul.
Eu fiind si un romantic aveam un plan sa ii spun si l-as fi pus in aplicare daca nu imi dadeam seama ca vorbeste cu mine doar din cauza aia.
Intrebarea e: voi ce spune-ti sa fac? sa o las balta?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta e un contratimp santeti copii nu stiti ce e gagicareala adevarata aia vine mai tarziu.

| LastocikinOficial explică (pentru mgtow):

Avem 16 ani amandoi tongue

Răspuns utilizator avertizat
| adryana2001 a răspuns:

Fa ce iti spune inima! Daca crezi ca are rost fa-o daca nu, nu! Eu as zice sa nu renunti fiindca nu sti cum se intoarce roata!