anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună TPU. NU știu cum sa încep, dar am o problema destul de mare. Aceasta este ca nu am prieteni in zona.M-am mutat de când aveam 11 ani (acum am 13)și nu am nici măcar un prieten în cartier. Ideea este ca nu sunt copii (maxim 2-3 fete de 12-13-14 ani).Cu colegii ma înțeleg bine și am prieteni prin oraș, dar fiind departe de oras, n-am timp sa ies.NU știu ce sa fac, ma simt aiurea și maica-mea tot îmi zice ca sunt singura.((De obicei sunt prietenoasa și ma înțeleg bine cu toată lumea, dar în zona, n-am pe NIMENI, deși îmi doresc sa pot sa ies pe strada si sa am multe prietene.
1.Mai este cineva în situația mea?
2.Ce activități pot sa fac ca să nu mă plictisesc prin curte sau în casa (in afara de lectii și citit, pentru ca asta fac aproape toată ziua.)
3.Ce pot sa fac sa nu ma mai simt ciudata și singura?(asta e din cauza unor prietene din oraș care îmi povestesc tot timpul cum au prieteni la blocuri.)
Fără jigniri. Ofer funda. Scuzați pentru greșeli (dacă sunt)

Răspuns Câştigător
| Tia10 a răspuns:

Hei. Te înțeleg perfect și pot sa spun ca sunt în situația ta. Și eu m-am mutat des, la fel ca tine. Doar ca eu am fost mai mereu o persoana mai retrasa și timida și am avut putini prieteni. Eu stau la oraș, însă nu am cu cine sa ies pe afara. Am avut doar prieteni falși și am întrerupt legătură. Deja a venit vara și vreau sa ies și sa ma distrez, dar nu am cu cine. Ma simt singura și nu știu ce sa fac ca să ies din starea asta și sa fiu fericita. Tot ce am e telefonul meu, care e atât de gol, ma întristează. În afara de seriale, nu am nimic altceva de făcut și asta e singurul lucru care ma face sa ma simt mai ok. Și eu am avut o prietena care îmi povestea mereu cum are prieteni prin zona, pe la ea la blocuri și eu ma simțeam oribil, căci ea era singura mea prietena, însă eu nu eram singura ei prietena. Trebuie sa te gândești ca nu ești singura care se afla în situația asta. Poate e mai greu sa dai de persoane care se simt la fel ca tine sau asemănător, căci acum lumea evita sa vorbească despre asta. Dar nu ești singura. Crede-mă ca exista multe persoane care sunt în situatia ta sau a mea. Nu ești ciudata, deloc. Gândește-te ca pana la prieteni, te ai pe tine. Ai grija sa te iubești și sa te accepți asa cum ești. Și niciodată sa nu îți pierzi speranța. Și ești norocoasa ca ai curte, unde poți sta în liniște afara. În privința activităților, încearcă sa fii spontana și sa nu lenevești prea mult ca sa nu te simți prost. Fa orice îți trece prin cap. Gătește ceva, orice. Eu asta am făcut și a fost chiar distractiv. Sa faci curat, și asta ajuta. Cand plictiseala e prea mare asa cel puțin o sa ai o activitate și o sa te concentrezi pe ea. Eu cam asta fac, nu prea multe, știu. Asculta muzica. Practic muzica e tot ce am. Asa ma simt înțeleasă, pentru ca nu am pe nimeni alături. Sau poate pictează, desenează, ceva. Găsește-ți o pasiune, un hobby. Mie îmi place sa mai scriu poezii din când în când, asa ma descarc eu. Încearcă sa îți faci un jurnal. Eu aveam când eram mai mica. Și tine minte ca o sa vina și timpul tău. Poate acum nu te simți foarte bine, dar într-o zi o sa te simți asa. O sa treacă și totul o sa fie altfel. Eu am 16 ani și sunt fata. Daca vrei, putem sa vorbim. Îți urez numai bine! Sper sa avem o vara ok happy

| Georgiana2018 a răspuns (pentru Tia10):

Mersi pentru răspuns.M-a ajutat mult. O sa iti dau fundă. ☺️

| Tia10 a răspuns (pentru Georgiana2018):

Mss și ma bucur ca am putut să te ajut! happy

2 răspunsuri: