| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, peste un an si ceva o sa plec la Bucuresti la fratii mei dupa ultimul examen de bacalaureat,planul este sa ma duc pentru o saptamana iar dupa sa raman de tot, ca sa nu aiba mama ce sa mai faca nu de alta dar mai mult ca sigur nu m-ar lasa sa ma duc. Credeti cand voi pleca atunci dupa o perioada de cateva luni, un an o sa isi de a seama de greseala? Ca dupa sa mai venim sa ii vedem cum e normal.(adica acum nu ma lasa sa imi vad fratele 2 ani, imi baga prostii in cap cum ca ma urasc ei si stiu ca nu ma urasc, zice ca ea il uraste pe celalalt frate al meu, cam incearca sa bage cearta intre cumnata mea si fratele me, si am observat ca incearca sa faca vraji probabil ca sa ma tina pe mine aproape de ea de exemplu pune zahar, cutit la pat, ia cenusa etc.).

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Asmenea lucruri nu le poti scoate din capul unor asemenea oameni. Trebuie doar sa nu le bagi in seama, sa treci pe langa ele ca si cum nu le-ai vedea, ca si cum nu ar exista.
Vrajile se leaga doar de cei ce cred in ele.

6 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Dar tu ai cerut voie sa mergi la Bucuresti la fratele si cumnata ta?
Fiindca frate-frate, dar branza-i pe bani si una este sa stai cateva zile si alta este sa vrei sa ramai acolo nelimitat, pe capul lor.
Eu una, te-as impacheta rapid si te-as trimite la mamicuta ta, ca nu-i nimeni obligats a te intertina si sa te ina pe casa si masa, in situatia in care sunt si ei la inceput si au destule greutati financiare si sentimentale.

| Byb2001 explică (pentru Jassmina):

Da iei mi-au zis sa merg la ei dupa ce termin liceul doar ca fara sa stie mama ca sa imi fie mai usor sa vin

| Byb2001 explică (pentru Jassmina):

Si nu sunt la inceput au 30 de ani

| Fatamuntilor a răspuns:

Stii,romanul are ovorba:
., NU se potriveste socoteala de acasa cu cea de la targ''
Adica tu ti-ai facut planuri cu un an inainte?
Intr-un an se poate intampla multe,
In bine sau in rau.
Teoretic, dupa 18 ani poti face ce vrei! IInclusiv sa iti vezi fratele! DAR sa n stai pe capul lor prea mult timp.Eu,as pune problema alfel. Dupa ce termini liceul fie dai la facultate, dar in Bucuresti, Dar nu stai la fratele tau decat pe peroada scurta.Iti gasesti gazda, cauti de munca part-time ca sa te intreti.
Sau daca nu e tine facultatea nu e tine, stai la frate pana iti gasesti un rost, te muti in gazda si asta e!
Fratele nu e obligat sa te intretina.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ai mai pus aceasta intrebare, cel putin odata.

| Byb2001 explică (pentru CodrutElian1990):

Stiuhappydar am pus o si pentru cei care n au vazut o, dar ce crezi ca o sa isi de a seama mama ca sa putem sa mai venim si noi in vizita dupa normal?