|

Bunăă! Este pentru prima data când postez pe aceasta platforma sa ii spun așa și chiar as avea nevoie de "un sfat " ..pentru ca sincer chiar nu știu cum și ce ar trebui sa fac in urma situației.:
Am 16 anișori, de curând am început o frumoasa relație cu un băiat cu 3 ani mai mare decât mine. Eu fiind plecată in alta țara, trecând peste asta. Relația decurge foarte bine, ne înțelegem foarte, dar foarte bine! Cu toate acestea, ca orice fata am încercat sa vorbesc cu mama mea despre asta. I-am povestit, explicat și toate cele, iar reacția ei m-a surprins grav..."Nu ești tu de băieți, nu este vremea, ai timp o viața întreaga și cu ăla?! Pai nu face ăla de tine nici de acum in 100 de ani (necunoscând persoana respectiva ), trecând peste asta a adresat cuvinte jignitoare la adresa prietenului meu necunoscându-l din nici in punct de vedere și susținând ideea ca eu nu trebuie sa am un iubit ca prioritatea mea este școala, așa cum a fost mereu happy ca sa înțelegeți și vechea poveste "sa nu ma faci de ras". Pe lângă faptul ca nu am primit susținerea ei, mi-a impus ea ma despart de acest băiat, logic ca nu am făcut-o și am preferat sa tin "ascunsa" relația. Când vine vorba de acest subiect ...nici nu vrea sa audă..cu toate ca am încercat sa fiu deschisă cu ea și sa nu ii ascund anumite lucruri, dar ..asta este!
Un sfat, o parere?! Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ea este mama ta si tu depinzi în acest moment al vieții de ea. Ea te întreține, mai pe scurt. Nu prea ai ce să faci. Ține relația ascunsă, dar ai grija să nu o afle și atunci când vei fii 100% pe picioarele tale nu va mai fii nevoie.
Când mă refer să fii 100% pe picioarele tale nu ma refer ca atunci cand faci 18 ani să mergi la iubitul tău si sa te întrețină el. Nu. Fă o facultate ca sa ai un job stabil. Si dupa faci ce vrei. Nu te certa cu mama ta din cauza acelui băiat. Scuze ca îți spun, dar unele persoane vin si pleaca, dar parintii vor rămâne acolo. Nu zic ca te vei despărții de prietenul tau, dar el poate nu va fi mereu alături de tine, dar mama ta da. Să nu o superi pe mama ta din cauza acelui băiat.
Ține relația ascunsa, fa o scoala ca sa ai un job calumea si cand te întretii 100% tu atunci o sa-i spui. Succes!

| explică (pentru laviniaaaaaaaaa):

De aceeași parere am fost și eu. Este normal ca in momentul de fata sa depind de ea, de ei ca și părinți și nu neg asta. Și normal, și școala este prioritară! Mulțumesc frumos!?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Sfat ca să ce? De acum, taci și faci.

| explică (pentru sadrian46):

De aceeași parere am fost și eu. Zic ca ei și fac ca mine.

| a răspuns:

Dacă mama ta nu e de acord, asta e.
Dacă chiar simți că îl iubești ai putea să ții ascunsă relația un timp până când mama ta va fi mai înțelegătoare.

| a răspuns:

Pai si cum i-ai permis mamei tale sa iti jigneasca iubitul?
Ar trebui sa fi putin cu capul pe picioare.
Mama ta nu are dreptul sa intervina in relatia ta de cuplu.

| explică (pentru mdc98):

Nu încape in dicutie sa ii fii permis așa ceva, normal ca i-am luat apărararea și am încercat sa o fac sa înțeleagă anumite lucruri.dar degeaba. Mulțumesc frumos!?

| a răspuns:

Părerea mea este ca trebuie sa faci exact ceea ce simți. Școala și relația nu au nicio legătură!