|

Cum as putea afla daca cea mai buna prietena tine intr-adevar la mine si nu ma foloseste? pentru cel mai bun raspuns funda si restul vot.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand atunci cand esti suparata va vedea si va incerca sa te intrebe ce ai si sa te bine dispuna.Cand vei avea probleme te va asculta chiar va fi ea cea care te trage de limba sa vorbesti.Iar atunci cand ai probleme va lasa alte lucruri pentru a te ajuta! O prietena buna e mai presus chiar si de un iubit! O prietenie adevarata se leaga in timp si e bazata pe incredere( atunci cand ii spui ceva nu va face telefonul fara fir cu restul lumii pentru ca va fi sti ca ce ati vorbit trebuie sa ramana intre voi!), respect ( nu va face haz de probleme, atunci cand ti se intampla ceva nu v rade de tine ci de va ajuta atat cat poate) si iubire! Dar e acelasi fel de iubire pe care o porti iubitului sau mamei e o alta iubire, calda, de care mereu vei avea nevoie! O mana care te va alina cand esti suparat, un zambet ce te va molipsi si pe tine, o prietena ce te va scoate la o plimbare cand simti ca lumea ta se prabuseste. Deci o prietena adevarata e mereu acolo cand ai nevoie de ea!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca tine la tine, te ajuta la nevoie, iti e mereu alaturi, e prietenoasa mereu si spune mereu adevarul e o prietena adevarata care te pretuieste. Cand ei nu-i pasa de tine in momentele in care chiar ai nevoie de ea, sau daca te ignora.te foloseste doar in scopurile ei, atunci nu iti este prietena adevarata.
P.S. si eu am avut o asa-zisa "prietena falsa" si tot ce facea era sa se foloseasca de intentiile mele bune. Tot ce vroiam era sa fim prietene adevarate sad Noroc ca mai exista in ziua de azi prieteni adevarati care te ajuta la orice si nu-ti bat joc de tine happy Trebuie doar sa cauti atent si vei gasiwinking
Un prieten e ca un trifoi cu patru foi : greu de gasit, dar norocos daca il ai! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa vezi reactiile ei daca faci ceva ce nu ii convine.Cat de frumos vorbeste cu tine, cat de repede se enerveaza pe tine daca ii spui ceva gresit si sa vezi ce reactie face daca stai cu alta prietena.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi comportamentul ei,daca te ajuta cand ai nevoie de ea, daca te cunoste cand esti trista, daca la nevoi tie alaturi...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează