Pai depinde ce este inre voi... Daca va cunoasteti de mai demult si este o relatie de prietenie intre voi nu risca, daca nu poti sa-i spui...Bafta\!
Pai cand vorbesti cu el ar trebui sa-i spui ceva de genul,, esti foarte dragut'', iti garantez ca se va apropia mai mult de tine si apoi cand crezi ca este momentul ii spui ca il placi ![]()
Funda?
Heii!
Pai. Incearca pe mess cu un buna ce faci si dupa : "Stii? Imi cam place de tine."
Si daca nu spune nimic:" Serios? Puteai macar sa-mi spui un imi pare rau, dar eu nu".
Dar..Totusi. Cred ca el ar trebui sa faca primul pas. Ar fi bine sa mai astepti un pic.
Bafta!
Demonstreaza-i cum poti tu mai bine. Diferenta de varsta nu conteaza. Da-te pe langa el dar nu exagera. Nu il sufoca. Ca sa nu te creada disperata. Fa-l sa te placa ca asa e cam ciudat sa ii zici tu ca iti place de el. Isi v-a da el singur seama ca il placi si va trece la fapte
sper ca te-am ajutat
funda?
Nu este o relatie de prietenie. Am facut mai demult cunostinta, dar in rest nimic. Adica nu vorbim si nu stiu cum sa-i spun
Fa rost de numarul lui si trimite-i un mesaj si intreaba-l ce crezi despre mine.
Sa nu-i spui de la inceput cine esti, si daca te intreaba zii zici asa: ''-O fata deosebita''
Pai atunci spune-i. Daca erati prieteni, mai spuneam ca nu vrei sa strici prietenia, daca nu risti nu castigi! Spune-i in fata pentru ca asa te va considera o fata curajoasa, care stie ce vrea de la viata...
Bestialalori întreabă: