| Dragos12333333 a întrebat:

De 2 luni am renuntat sa mai vorbesc cu o fata pe care o placeam foarte mult deoarece ma tinea in friend zone si ma durea foarte tare cand o vedeam cu alt baiat si de o saptamana incoace a inceput sa imi dea mesaj cu 'cum ma simt' si de la intrebarea aia se ajunge la o conversatie pe care o aveam cu ea inainte sa renunt sa vorbesc cu ea si nu inteleg de ce acum incearca sa ma caute, daca ar avea sa imi zica, de ce nu imi spune direct in fata? (tin sa spun ca m-am comportat frumos cu ea de cand a inceput iar sa ma caute si nu am fost un 'dickhead' cum ar fi altii)

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil se simte rpost că te-a rănit cu friendzone

| Jassmina a răspuns:

Stai un pic, ca nu este clar: unde vorbeai inainte cu ea, online sau fata in fata?
V-ati cunsocut vreodata fata in fata?
Fiindca relatiile online sunt relatii de cacao, practic pierdere de timp, unde fiecare minte sau se joaca cu celalalt (flirteaza).

| Dragos12333333 explică (pentru Jassmina):

Pai de 5 luni cat am vorbit cu ea am iesit doar de 2 ori sa ne vedem fata in fata deoarece e corona si ei ii era cam frica ca mergeam cu autobuzu si aveam o sansa sa iau corona si intre timp iesea cu alti baieti care erau mai aproape de ea si puteam spune ca a fost mai mult online

| Jassmina a răspuns (pentru Dragos12333333):

Nici nu se poate vorbi de vreo relatie in cazul asta, fiindca nici nu va cunoasteti, fiind insuficient doar 2 intrevederi.
Intreab-o la modul serios, daca vrea sa fie prietena ta sau nu.
In functie de raspunsul ei clar, mergi mai departe si dezvolti o relatie ori nu mai pierzi timpul cu ea si iti cauti alta, dar de data asta, una din vecinatatea ta.

| mont a răspuns:

Și dacă erai in friend zone ce? Omul are nevoie și de amici.

| Dragos12333333 explică (pentru mont):

Crede-ma ca e foarte greu sa accepti chestia asta mai ales cand placi o persoana foarte mult si de aceea am decis sa renunt si sa imi vad de treaba mea pe viitor

| UnDiavol a răspuns:

Dacă vrei sa afli Adevărul răspuns mergi la ia și spune-i în față ce simți pentru ia doar atunci vei afla Adevărul și atunci vei afla și răspunsul ei cu Adevărată dacă nu faci mișcare asta de a merge acolo și sa afli Adevăratul răspuns

Dacă nu te duci sa afli Adevăratul răspunsul de la ia personal o sa tot pui întrebare asta aicia și nu vei afla Adevărul Niciodată

Ce zici cum rămâne? Mergi?
Eu zic sa mergi nu ai nimic de pierdut

| AlaSwek a răspuns:

Salutare.
Cu toții ne am intampinat odată si odata cu acest lucru. Sunt de parere ca, trebuie să o lasi asa cum ai facut de 2 luni încoace, fara sa i dai importanță deosebită sau să i răspunzi la mesaje. Iti spun asta, deoarece ea crede că ești limba dupa ea, sau mai pe scurt, o jucărie. Iti propun, da nu stiu daca e bine sau nu, faci cum vrei, sa o lasi asa, si sa ti cauti altă deoarece nu ea este fata ideală tie. Gândește te, ca daca voia să te caute, era dupa tine si n gaura de sarpe, dar face asta să te testeze, sau să râdă de tine. Da vorba aia, băieții buni sunt luați de prosti. Dacă nu vor un băiat bun, n are decât să caute pe altul,, jmecheros", ce sa o trateze la 30 ani foarte urat, iar mai apoi o sa i para rau ca n o ales băiatu bun.
Eu zic asa, stai calm, ca fete sunt cu droaia, totul este scris intr o carte cap la cap, deci lucrurile acestea sunt facute să se întâmple. Mult succes si vreau sa ti reamintesc ca e alegerea ta.

| Dragos12333333 explică (pentru AlaSwek):

Si sa inteleg daca imi spune ca ma sustine in tot ce fac sunt doar niste vorbe aruncate in vant?