|

Hei! Am avut in trecutul nu foarte îndepărtat un prieten. Ne stim de 3 ani si in acest timp am fost impreuna de 2-3 ori ( au existat certuri, despartiri si nu ne-am vorbit cam un an din cauza orgoliului). Mereu am avut o legătură speciala, dar acum 1 o luna parca totul a luat sfârșit. Mi-a zis ca l-am dezamăgit și cred ca nu vom mai vorbi de acum încolo. Cand ne întâlnim, ne evităm. La câteva zile după cearta noastră el avea deja o prietena. As dori sa îl uit definitiv. Toti ma certau cand vedeau ca stau ca fraiera după el. As dori sa sterg mesajele si toate amintirile pe care le avem ca sa uit. Stau pe gânduri de ceva timp. Ce sa fac? Prietenele mele imi zic sa sterg tot. Nu vreau sa regret, dar nici sa ma gandesc la el.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sterge tot, mergi mai departe. Tinand cont ca el deja are o prietena la asa scurt timp, asta zice multe despre cat ``sufera`` el sau cat ii mai pasa.

Nu ramane blocata cu aceasta relatie trecuta, cauta-ti prieteni noi si interactioneaza cu lume noua de calitate ( gasesti pe la fundatii/asociatii unde poti fi voluntara) si ai sa iti faci un nou iubit.

Nu ai ce regreta, din ce zici mai sus ai pierdut deja destui ani cu el, asa ca mergi inainte!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sterge tot si obisnuieste-te, impune-ti daca e nevoie ideea ca s-a terminat, gandeste-te la posibilitatile pe care le ai acum ca esti singura, ca vei intalni pe altcineva poate cu mult mai bun cu care vei avea o relatie lunga care sa nu se constituie din 3 despartiri

| a răspuns:

Are pe alta. Ce mai aștepți?
Șterge toate amintirile cu el, uită-l.
De ce nu te gândești la tine? Demnitate nu ai?