| UNIIQUE a întrebat:

Hey, TPU. Am o problema, si voi sunteti singuri cu, care pot discuta... sunt in clasa a 8a si dupa cum stiti, trebuie sa dau examenul pentru admitere la liceu. Cand ma gandesc la asta, pur si simplu imi trece cheful de viaţă. Pana acum, nu am învăţat la absolut nici o materie, singurele la care vag mă pricep fiind romana şi engleza. La mate, fizică şi geografie sunt varză. Nu ştiu absolut nimic sad ştiu că o să mă judecaţi, dar nu ştiu ce a fost în capul meu pana acum; nu am realizat cat de importantă este şcoala. Cum pot recupera toţi anii de materie într-un timp aşa de scurt? Cand încerc să învăţ simţ că e prea mult..totuşi, reţin repede, dar uit repede. Nota de admitere la liceul la care vreau sa intru e 9... ce pot să fac sad?

1 răspuns:
| AlexandraCroft a răspuns:

Hei!
Inca nu e prea tarziu sa te apuci de invatat, nu inteleg de ce te framanti si te agiti atat, daca acum esti asa dar in a 12-ea cand o sa fi nevoita sa dai bacu', ce-o sa mai faci atunci?
Pune mana si invata, clasa a 8-a nu e asa grea, ai timp, in fiecare zi cate 3-4 ore la o singura materie e indeajuns pana la sfarsitul anului.Ai incredere in tine ca o sa reusesti!