| anononimul1hsj63jsn a întrebat:

Salut, am 16 ani si in urma cu 10 luni am cunoscut o fata la un bar, dupa cateva luni am inceput o relatie. Acum trebuie sa implinim 8 luni, in acest timp am cunoscut-o mai bine iesind cu ea si mi-am dat seama ca nu este cum o schițasem in mintea mea, fata fiind orgolioasa, rece, bipolara. Iesind am observat ca nu ii place sa ceara sau sa dea explicatii, sa ofere atentie si ca inca e rusinoasa cu mine. Nu ma suna, nu imi spune unde se duce, ce face etc atunci cand o intreb si eu fiind mai sensibil nu ma simt bine la inceput, credeam ca e rusinoasa, eu fiind primul ei iubit si aveam impresia ca timpul le va rezolva pe toate dar nu a fost asa si acum ma mănanca pe interior. De multe ori fiind suparat din cauza chestiilor mici care se aduna in mine iar in fata ei incerc sa ma comport normal iar acasa ma consum, stiu ca ma iubeste dar asa este ea, ce pot face?

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să discuți cu ea despre aceste probleme, dacă nu există comunicare relația se va deteriora pe parcurs, asta dacă nu s-a întâmplat. deja.

| Glacyer a răspuns:

Asa e ea. Nu se poate schimba. Discuta cu ea aceste detalii happy dacă nu mai poți asa. Termina relația.

| Meme10Memu a răspuns:

Ia si citeste Biblia mai intai. Acolo descoperi cum sa te insori sa faci lucrurile ca la carte.

| marevna13 a răspuns:

Paraseste-o urgent. Daca dupa 8 luni te simti asa, cum te vei simti mai incolo? Poti cere niste explicatii totusi inainte.

| marevna13 a răspuns:

Si un sfat: nu mai aduna chestii in tine. Discuta deschis ce te deranjeaza.