|

Salutare tuturor! Am si eu o intrebare si anume :

" Ati simtit vreodata un "gol"( singurate,tristete"etc), v-ati simtit ca si cum nu mai aveti chef de nimic (desi va doreati sa faceti anumite lucruri ),daca da,cum l-ati "umplut" sau cum ati scapat de el, cum ati scapat de aceasta stare?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ma simt asa mai mereu. Si nu e atat de usor pe cat pare. Desi vrei sa scapi, sa faci lucruri noi, ca sa uiti, nu poti. In cazul meu e valabil. Am inceput sa cred ca va trece de la sine.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Încearcă sa îți ocupi timpul cu ceva ce îți place și vei scăpa de aceasta stare happy

| explică (pentru ℓαυяα):

Degeaba.mi-am ocupat timpul cu un hobby (desen, P.S vezi la profil), iesiri cu amicii prin oras, fac miscare de 3 ori pe saptamana, da' tot nu e suficient! Desi fac aceste lucruri care-mi ofera un strop de placere...nu-i suficient, sunt anumite momente cand imi doresc sa fac lucrurile de mai sus si simt ca "ceva ma impiedica "...Nu am dispozitia necesara si-mi doresc sa schimb acest lucru!

| a răspuns:

Da, am cunoscut o asemenea persoană.
Apoi și-a amintit că de la 14 ani a dorit să plece în Japonia.
Nu avea nici un ban de drum și nu cunoștea limba.
A găsit totuși o cale.
A stat 18 ani acolo.
Apoi a dorit să plece în USA.
A ajuns acolo cu Green Card.
De 18 ani este acolo.
Acum este cetățean american cu toată familia ei actuală.
Așa că.
Gândește-te ce vrei cu adevărat să faci, fă acel lucru și golul se va umple.

| a răspuns:

Incearca sa-ti ocupi timpul cu cat mai multe lucruri, ia contact cu cat mai multi oameni, nu mai sta in casa, apuca-te de un sport. Succes

| a răspuns:

Eu l-am umplut cu 6 luni de antidepresive. Nu stiu nici azi daca a fost decizia corecta dar sunt ok si nu am mai avut nevoie de pastile de atunci.