|

Salutare tuturor!Am visat că mă aflam undeva și deodată și-a făcut apariția o fată pe care o plac. A spus câteva vorbe și apoi m-a tras deoparte și a zis că are de discutat cu mine o afacere. Până aici e bine.Apoi când ne aflam afară îmi zicea să nu mai umblu după ea că nu mă place. Țin minte că m-a întrebat dacă am înțeles asta. Și apoi a dispărut.Mă aflam afară și a venit o vară de-a mea și si-a pus mâinile peste gura mea, încercând oarecum să mă sugrume. Epic.Și îmi spunea că acelei fete nu-i place de mine să nu mai încerc să vorbesc cu ea. Încerca să se asigure că eu n-o să mai încerc niciodată să mai vorbesc cu acea fata... Îmi spunea despre starea socială pe care o au părinții acelei fete și că îs mândri de unde se află.Pff... Oare ce să înțeleg din ASTA?Într-adevăr în realitate am pus-o pe vară mea să-mi facă relație cu această fata. Dar fata nu vrea.Off...Cum să înțeleg acest vis? E încâlcit? Sau îmi transmite direct mesajul acesta pe care l-am visat?

Offf... Mă omor.

O iubesc atât de mult... Nu cred ca o sa iubesc o alta fata la intensitatea asta... Mă doare inima!La început când mă îndrăgostisem de ea... visasem ca venea să ma sărute. Acum îmi interzice să vorbesc cu ea...

Ce naiba sa mai înțeleg?

Îs devastat...

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Acorzi o prea mare importanta viselor, nu mai repeta aceeasi greseala.
Visele nu inseamna nimic, astazi te incurajeaza, maine te descurajeaza, invata sa nu-ti mai bati capul cu agest gen de lucruri, in general cu lucrurile pe care nu le poti contrala.
Cum nu poti controla visele, asa nu poti controla nici celelalte persoane.
Ce vreau sa spun prin asta?
E ca, oricat ai incerca, nu ai cum sa controlezi o persoana, aici ma refer la fata pe care o placi, oricat ai placea-o, nu vei sti garantat daca te place sau daca nu te place, indiferent cate vise ai avea.
Dar din fericire, ai sansa sa afli in realitate adevarul.
Ei bine, asta trebuie sa faci tu.
Incearca sa te apropii de fata respectiva, sa o cunosti cat de cat, sa te simti bine in prezenta ei, nu fa greseala sa-i spui ca o placi din prima, intai, incearca sa te convingi ce fel de persoana e, daca e asa ca in visele placute, sau asa ca in cosmarul de care ne ziceai.

| a răspuns (pentru AlphaAttitude):

O cunosc foarte bine... N-aș ezita sa-i spun ca o plac.

Off. E dureros! Ce mai viață...

| a răspuns (pentru AlphaAttitude):

E o fata dulce, cu lipici! Are mulți pretendenți. Probabil de asta nu e interesată de mine. Sau ce spun?! Vorbesc prostii. Dacă și ea m-ar fi plăcut ar fi făcut măcar un pas. Nu mă iubește și punct.

Doare fiecare clipă!

| a răspuns (pentru Anonim15032001):

Fetele asteapta ca tu sa faci primul pas de fiecare data, dar trebuie sa-l faci diferit fata de ceilalti.

1 răspuns:
| explică:

Buna. Visul are 2 interpretari.
1. Visul arata frica din subconstientul tau.
2. Visul se poate indeplini, dar invers. Gen, fata aia a spus acum ca nu vrea, iar apoi sa ai o sansa cu ea.
Fa-ti o gandire pozitiva, si sigur gandirea pozitiva te va ajuta. Daca gandesti negativ, vei atrage negativitatea. Asta e o chestie a mintii. Concentreaza-te asupra a ce vrei, si ai sa obtii. Vorbesc din proprie experienta. Sa ai o zi buna.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc.

S-a îndeplinit în sensul negativ. M-a respins! Am încercat să vorbesc cu ea de pe telefonul unei cunoștințe care se afla la ei, prin intermediul mesajelor. Dar a spus că nu vrea să audă de mine.

Probabil a fost sceptica să vorbească de pe telefonul cuiva? Sau dezamăgită că am ales ca "intermediar" acea persoana? Neîncrezătoare? Sau pur și simplu nu mă vrea? Eu rămân la ultima soluție... Nu m-ar fi jignit dacă m-ar fi plăcut! Ar fi evitat subiectul cu acel om... Mă simt ca un cățeluș care tânjește după iubire! Epic. Ăsta sunt. Probabil am insistat prea mult. Pffff

| explică (pentru Anonim15032001):

Am inteles. E greu. Pe tema asta sunt discutii si discutii.

| explică (pentru Anonim15032001):

Eu raman la ideea ca te-a sabotat cineva.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Oare o să mai fie o fată de care să mă îndrăgostesc la intensitatea asta, sau chiar mai mult?

| explică (pentru Anonim15032001):

Speranta moare ultima. Deci, din propria experienta iti spun, urmatoarea persoana o vei iubi mai mult decat pe prima. Aici depinde, ca fiecare are trairi diferite.

| a răspuns (pentru Anonim15032001):

Da.