anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sunt cu iubitul meu de aproape un an si nu am fost deloc la el la apartament unde sta singur dar la el la parinti si la ai mei am fost. Am tot facut figuri si am spus nu de multe ori si el tot langa mine a ramas. Observ ca tine tine foarte mult la mine si chiar am vorbit sa fim cuminti pana la casatorie si a acceptat intr-un final.
Zilele astea ati vazut ca este destul de frig ca sa tot mergem in parc si mi-a propus sa mergem la el la apartament sa facem o pizza si in acelasi timp mi-a spus ca o sa fim cuminti.
Voi ce spuneti despre asta? Se poate?

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Daca ai incredere in el eu zic sa te duci pentru ca ai vorbit cu el sa nu faceti nimic si eu zic ca va respecta decizia ta. Faptul ca esti cu el de un an, ca va iubiti, va intelegeti iti da o anumita siguranta, nu e ca si cum v-ati cunoaste de cateva luni. In afara de asta oricum nu poate sa te oblige sa faci ceva ce nu vrei desi nu cred sa fie cazul vostru.

2 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ce sa se poata?
Pe noi ne intrebi?
Eu nu-ti cunosc iubitul, nu stiu ce fel de om e, sincer nici nu ma intereseaza, si nu cred ca cineva de aici iti poate da un raspuns in care poti avea incredere 100%, pentru ca nu te cunoastem pe tine si nu-ti cunoastem iubitul.
Daca ai incredere in el, te duci, ti-a zis ca o sa fiti cuminti, deci se poate, dar doar daca ai incredere in el.
Daca nu, nu te duce si gata.
Nu ne intreba pe noi daca sa te duci sau nu pentru ca nu sti ce-ti face el, nu stim daca o sa fie cuminte sau daca te violeaza, nu-l cunoastem.

| Lazar_Cristi_1995 a răspuns:

Eu zic sa faceti ce trebuie rolling on the floor mai cunosc eu un caz de amorezati rolling on the floor