TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
oceanoflove
în 21 Ianuarie 2024 | oceanoflove întreabă:

Cei care aveti card la bcr mai e nevoie de aplicatia etoken? M- a pus sa actualizez aplicatia george dar am dat repede pe altceva si parca zicea ceva ca nu mai e nevoie aplicatia etoken acestea 2 fiind...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 21 Ianuarie 2024 | Rienmedire întreabă:

Buna TPU! Imi puteti spune concret cum se investeste la bursa? De exemplu eu am aplicatia Bursa in telefon pe iPhone, am si aplicatia de la ING unde am card, pot sa investesc direct cu aplicatia sau ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Lester23
în 21 Ianuarie 2024 | Lester23 întreabă:

Salut TPU. Se pot plati facturile de la engie/enel in rate?

9
Răspunde Raportează
Prf_Cristy_1996
în 20 Ianuarie 2024 | Prf_Cristy_1996 întreabă:

Buna seara, as fi interesat sa inchiriez pentru vara in fata cazinoului din constanta, mentionez ca vreau sa pun o toneta de porumb fiert, una de vata de zahar si un aparat de incghetata. Stie cineva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CataKos
în 20 Ianuarie 2024 | CataKos întreabă:

Am de facut un banner in photoshop de 7.6x1.2m si nu stiu ce rezolutie sa pun la poza pentru a face bannerul cum pot alege dimensiunea cum e 1920x1080 ca sa nu iasa bannerul pixelat (dau fundă)

5
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 20 Ianuarie 2024 | Lightning1997 întreabă:

Poti la Banca Transilvania sa trimiti prin aplicatia Bt Pay din contul tau in lei bani in contul altcuiva care are cont tot Bt dar in euro?

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 20 Ianuarie 2024 | SingleForOne întreabă:

Care este codul caen pentru a oferi cursuri legate de administrarea de afaceri, planuri de marketing, finanțe, etc? Ulterior, să fie aplicabil un alt cod caen, 7022, activități de consultanță...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 20 Ianuarie 2024 | SingleForOne întreabă:

Cum afli nevoile dintr-un oraș anume, înainte de a începe o afacere în acel domeniu? Cum analizezi piața respectivă? Trebuie verificat un site de statistică înainte?

3
Răspunde Raportează
cristi1337
în 19 Ianuarie 2024 | cristi1337 întreabă:

Salut merge sa trimit bani prin western union daca am 15 ani?

4
Răspunde Raportează
andreandy2
în 19 Ianuarie 2024 | andreandy2 întreabă:

Am primit o propunere sa adaug produse pe eMAG, cat se cere la fiecare produs adaugat pe eMAG? Nu stiu cat sa cer, stiu ca este in functie de cate produse are, stiu ca are peste 250. Multumesc!

2
Răspunde Raportează
MMP2000RO
în 19 Ianuarie 2024 | MMP2000RO întreabă:

Vi se pare utilă Facultatea de Business? Există o astfel de facultate la noi în Cluj (la UBB) și mă întrebam care îi e rostul și ce se studiază concret acolo, având în vedere că pentru a deschide...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Diana1990A
în 19 Ianuarie 2024 | Diana1990A întreabă:

Buna seara. Știți cumva daca indemnizația de creste copil se poate vira în cont bancar deschis la banca Monesse?

3
Răspunde Raportează
Sophieka
în 18 Ianuarie 2024 | Sophieka întreabă:

Cand se afiseaza pe listele de firme, cifra de afaceri / profitul etc pentru anul 2023?

8
Răspunde Raportează
Eusunt132
în 18 Ianuarie 2024 | Eusunt132 întreabă:

Salut. In legatura cu site ul mobile.de au niste preturi si masini ok, in schimb vreau sa stiu daca pretul spre exemplu de 3900 euro (brut), asa cum apare la o masina, cat ar insemna in net. Cum se ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AndreiLuca20
în 18 Ianuarie 2024 | AndreiLuca20 întreabă:

Salut TPU, am 15 ani și nu mi-a venit alocația de 1 lună, mi-am făcut cardul și nu îmi mai vine. Precizez că nu îmi vine nici pe card

2
Răspunde Raportează
RolandMRD18
în 18 Ianuarie 2024 | RolandMRD18 întreabă:

As vrea sa va intreb, daca pot folosi cardul business antreprenor BT pentru a plati de ex. o factura pentru firma? (nu este un card de credit, ci cardul asociat pentru contul firmei) Intreb asta pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2024 |

Salut. Aș vrea să mă apuc de transport persoane Austria, Germania, Belgia, Olanda și m-ar interesa și pe mine care ar cam fi prețurile. Dacă mă poate ajuta cineva.

3
Răspunde Raportează
Firbiddb
în 18 Ianuarie 2024 | Firbiddb întreabă:

Salut, daca am primit deja monetizarea pe Youtube si o sa ma mut în curand în alta tara, cum pot sa-mi continul monetizarea?

3
Răspunde Raportează
Lucian1209
în 18 Ianuarie 2024 | Lucian1209 întreabă:

Buna ziua, stie cineva despre firma s.c deusche saisonarbeit kraefte srl cu sediul la Arad ( Fortele de munca )?

0
Răspunde primul Raportează
ElefantuGigi
în 18 Ianuarie 2024 | ElefantuGigi întreabă:

Ce acte sunt necesare pentru a îmi înființa o flota pe glovo/Bolt Food? Si cum pot face asta?

1
Răspunde Raportează
Anonimulantisocial17
în 17 Ianuarie 2024 | Anonimulantisocial17 întreabă:

Am o problema destul de mare.Nu ma pot readapta in Romania si sa locuiesc cu parintii si cu salariu asa mic. Dupa ce am terminat liceul am plecat in Austria, acolo am stat 2 ani de zile, am avut 3 locuri...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Tybex
în 17 Ianuarie 2024 | Tybex întreabă:

Salut, am și eu o întrebare. Am făcut transfer de pe cardul de Germania pe contul de revolut. Iar contul în am în lei și transferul nu mi- a ajuns, au trecut 3 zile. Mă poate ajuta cineva?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andeeeys
în 16 Ianuarie 2024 | Andeeeys întreabă:

Salut! Lucrez barman, momentan am program de la 17 la 1-2, dar pot si 1 zi cu 1 zi, merita sa fac și livrări tazz în timpul liber?

2
Răspunde Raportează
axismundivvv
în 16 Ianuarie 2024 | axismundivvv întreabă:

Buna TPU, daca esti minor poti face transfer la banca cu cash? Sau la OMV tot asa? Am card de identitate.

3
Răspunde Raportează
Christianenache
în 16 Ianuarie 2024 | Christianenache întreabă:

Salutare TPU, astazi mai in gluma mai in serios mi- am uitat cardul in bancomat, m- au sunat cei de la agentia in care am uitat cardul si mi- au spus sa- l blochez, am sunat la brd si mi l- au blocat....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CristiV96
în 16 Ianuarie 2024 | CristiV96 întreabă:

Salve, ați auzit cumva eu, am fost la BCR azi încercând să fac cerere de credit, dar ce sa vezi, sunt surprins din nou cu o noua 'molima' poate vreun IFN sau orice creditor sa- si mascheze numele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Ianuarie 2024 |

Vreau sa stiu si eu cand cumperi o grasionera la ce acte trebuie sa rte uiti atent sa nu te trezești cu vreo teapa si ce acte trebuie sa aduca proprietarul la notar?

1
Răspunde Raportează
Endremanuuuuu
în 16 Ianuarie 2024 | Endremanuuuuu întreabă:

Salut, recent am implinit 18 ani si vreau sa imi infiintez un cont bancar la Banca Transilvania pentru a imi primi alocatia(sunt elev in clasa a 12a), imi poate spune cineva exact cum pot proceda ca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Ianuarie 2024 |

Salut. Știți vreun site de verificat RCA și itp de Bulgaria?

1
Răspunde Raportează
ElenaLuana
în 16 Ianuarie 2024 | ElenaLuana întreabă:

Bună ziua, am o întrebare, nu știu dacă ați pățit vreodată, astăzi am fost sa scot o sumă de bani de la un bancomat CEC Bank, am pus datele necesare pe care le cere, am pus suma pe care ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Catalion
în 16 Ianuarie 2024 | Catalion întreabă:

Am observat ca poti dona 3, 5% din impozitul pe venit pe care il ia statul, la o asociatie, precum crucea rosie. Ce inseamna acel impozit? Inseamna din banii pentru viitoarea pensie? Stiu ca nu afecteaza...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreyiu
în 16 Ianuarie 2024 | andreyiu întreabă:

Salutare tuturor. Sunt nou pe platforma Etsy și am înțeles că la un moment dat va trebui sa am un Taxpayer ID. Din cate am înțeles de pe net, pot folosi CNPul, sau îmi trebuie un CUI sau Cod de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreibogdi51
în 16 Ianuarie 2024 | andreibogdi51 întreabă:

Vreau sa ma fac inginer medical dar nu prea sunt lamurit cu salariile. Oare are careva o idee cam ce salar are un inginer medical?

4
Răspunde Raportează
Alrike
în 16 Ianuarie 2024 | Alrike întreabă:

Am cont George Young si am facut 18 ani, trebuie sa fac ceva la banca?

1
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 16 Ianuarie 2024 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, dacă un client merge către un magazin, iar ajuns acolo îl vede pe vânzător ca încuie (e sfârșitul programului) și îl întreabă pe vânzător dacă e închis, iar vânzătorul urla...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
HarpaMarian19
în 16 Ianuarie 2024 | HarpaMarian19 întreabă:

Salut, Acum 3 ani bunica mea a cumparat in 46 de rate niste electocasnice destul de scumpe de la Flanco. A primit si un card de cumparaturi. A platit timp de un 6 luni suma minima de plata, dar dupa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alinacl03
în 15 Ianuarie 2024 | Alinacl03 întreabă:

Salut! O întrebare am, acum 5 ani mi- am facut card la banca BRD și acum 3 ani am terminat școala și nu am inchis contul, iar acum am fost și am dobândă 300lei, ce pot face in situația asta? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FlorinVictor20
în 15 Ianuarie 2024 | FlorinVictor20 întreabă:

Buna ziua, are cineva o idee de afacere? Fonduri 4000---5000 euro

13
Răspunde Raportează
cristian3333822
în 15 Ianuarie 2024 | cristian3333822 întreabă:

Salutare! Am nevoie de detalii despre firma Shanzer din Germania, asamblare bureti scaune auto. E ceva serios? Am nevoie de răspunsuri de la cei care au fost! Dau fundă!

0
Răspunde primul Raportează
Varuvirgil1990
în 15 Ianuarie 2024 | Varuvirgil1990 întreabă:

A trecut cineva prin percheziție informatică? Telefon / laptop In cazul în care am uitat parola poate poliția să scoată datele?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Ianuarie 2024 |

Salut. M-ar interesa niște site-uri de vânzări utilaje din Serbia.

2
Răspunde Raportează
redu111
în 14 Ianuarie 2024 | redu111 întreabă:

Buna TPU, am o problema legată de cardul pluxee(fost sodexo)am bagat plata cu telefonul de scurt timp si am folosit- o de maxim 5 ori, azi am incercat cu cardul fizic si imi da eroare mereu, ce s- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
redu111
în 14 Ianuarie 2024 | redu111 întreabă:

Buna TPU, am o problema legată de cardul pluxee(fost sodexo)am bagat plata cu telefonul de scurt timp si am folosit- o de maxim 5 ori, azi am incercat cu cardul fizic si imi da eroare mereu, ce s- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlexIm123
în 13 Ianuarie 2024 | AlexIm123 întreabă:

Cum elimin conținutul de marcă de pe Instagram? De 3 săptămâni am aceasta problemă, nu mai pot da follow și nu mai pot primi

2
Răspunde Raportează
IuliaIulia6315
în 13 Ianuarie 2024 | IuliaIulia6315 întreabă:

Bună tuturor! Stie cineva daca si de unde se pot lua bani imprumut cu contract notarial in Timisoara sau imprejurimi?

2
Răspunde Raportează
Sachiroo
în 13 Ianuarie 2024 | Sachiroo întreabă:

Salut, TPU! Mi- a venit o idee, cum să fac bani vara asta, fără să muncesc foarte mult. Un magazin mai mare(nu precizez despre care este vorba), dintr- un mall, dintr- un oraș aflat la 70 de ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Xerol
în 12 Ianuarie 2024 | Xerol întreabă:

Pot afla ora unui transfer dintr-o sucurseala unicredit?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Ianuarie 2024 |

Salut! Care este diferenta dintre sucursala si extras de cont?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Ianuarie 2024 |

Salur! Cum vad ora la care am trimis un transfer pe unicredit ca pe extrasul de cont nu imi apare

10
Răspunde Raportează
Ahileee
în 12 Ianuarie 2024 | Ahileee întreabă:

Salut Grup! Pot cumpăra un apartament in România in baza unui contract de munca belgian? Menționez ca am contract de munca belgian nedeterminat. Care ar fi pașii? Thanks

6
Răspunde Raportează
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • emilianaliminita1234567
    trimisă acum 21 ore

emilianaliminita1234567 întreabă:

Ce imi trebuie sa devin school counsellor in UK dar peste cativa ani sa am si cabinet propriu. Vreau sa fac facultatea si sa raman acolo. Nu ma voi duce intr- un oras giganitc precum Londra dar nici in...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Bogdănel119
    trimisă pe 18 Ianuarie

Bogdănel119 întreabă:

Salut! Acum o săptămână și ceva, pe trotinetă, am fost oprit de politie că vezi domne' am făcut stânga pe linia continuă(mai erau 2 metri până se întrerupea) și că n- am acordat prioritate...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • stiflers41
    trimisă acum 13 ore

stiflers41 întreabă:

Am probleme de performanta in pubg pe steam Stuttering, bottleneck ( se mai blocheaza imaginea din cand in cand pentru fractiune de secunda) Detin: Intel i5 14400 F Nvidia rtx 5060 Motherboard:...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă pe 18 Ianuarie

DnIon întreabă:

Cind o sa intre moldova in europa ce parere aveti?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.032
  • Întrebări: 3.955.332
  • Răspunsuri: 17.671.520
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Supernatural

Supernatural

Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 652.125 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.142 Carieră
  • 20.375 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.473 Conversaţii