TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
Anonim12t
în 1 Ianuarie 2024 | Anonim12t întreabă:

Care este plafonul pfa daca vreau sa fac uber party time? Anual

1
Răspunde Raportează
Anonim12t
în 1 Ianuarie 2024 | Anonim12t întreabă:

Am inteles ca pot sa lucrez legal pe baza unei declaratii pe proprie raspundere la bolt cu titlul de administrator fara drepturi in societate? Daca da ce responsabilitati implica

1
Răspunde Raportează
Girly97
în 1 Ianuarie 2024 | Girly97 întreabă:

Se poate completa declaratia 230 pe site-ul SPV fara sa mai trebuiasca sa ma deplasez?

1
Răspunde Raportează
Domnulfrumos25
în 31 Decembrie 2023 | Domnulfrumos25 întreabă:

Cat pot lua împrumut din bancă maxim la 19 ani cu 5 luni de muncă și 2500 salariu ron

4
Răspunde Raportează
AndreeaMarin19mcm
în 31 Decembrie 2023 | AndreeaMarin19mcm întreabă:

Bună. Cum îmi pot promova contul de onlyfans? Dar dacă aș vrea să încep să lucrez cu o agenție? Dar dacă vreau sa vând content pe rețele (Facebook, Instagram). Alte fete sunt dispuse la promovari?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
alexgerchev
în 31 Decembrie 2023 | alexgerchev întreabă:

Salut, aceasta intrebare este pentru cei care au reușit sa ajungă sa monetizeze contul de intagram. Întrebarea mea este daca am nevoie neapărat de firmă pentru a-mi configura monetizarea?

1
Răspunde Raportează
Kedoaka79
în 30 Decembrie 2023 | Kedoaka79 întreabă:

Salut. Acum 6 ani am lucrat la o firmă privată timp de 5 ani unde teoretic trebuia sa lucrez 8 ore pe zi, 170 ore pe lună. Practic lucram 16 ore pe zi, o zi da una nu și eram plătit la negru în...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
imiolacbaniiraudetot
în 30 Decembrie 2023 | imiolacbaniiraudetot întreabă:

Daca am dat ibanul cuiva sa mi transfere bani si tranzactia a fost efectuata, in lista de tranzactii o sa i apara doar ibanul meu sau si numele?

4
Răspunde Raportează
Girly97
în 30 Decembrie 2023 | Girly97 întreabă:

Voua vi se pare normal ca Banca Transilvania sa limiteze semnificativ accesul clientilor la aplicatiile sale timp de 4 zile?

5
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 29 Decembrie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Daca am sa transfer 180, 25€ dintr- un cont de paypal in cont de revolut și după din contul de revolut in alt cont de PayPal, cu câți banii mai rămân după comisioanele de transfer paypal - ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2023 |

Buna seara TPU, azi de dimineata am fost la un magazin de renume, mi- am cumparat mai multe produse unde am luat si un pachet de 1+ 1 de Fanta. Toate acestea au fost cumparate de dimineata, iar de ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2023 |

La ce facultate să merg să devin manager? Dacă se poate și un orar?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2023 |

Bună, oare mă poate ajuta cineva cu câteva răspunsuri? :) Aș dori să merg la facultate și sunt foarte indecisă! As vrea sa devin manager sau ceva legat de afaceri internaționale ????????‍♀️ ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Maya247
în 29 Decembrie 2023 | Maya247 întreabă:

Aș vrea să devin psiholog școlar, câți ani durează facultatea? Cam cât voi fi plătită? Este grea materia? La ce liceu trebuie să dau?

1
Răspunde Raportează
IIIshaneIII
în 29 Decembrie 2023 | IIIshaneIII întreabă:

Salutări zilele trecute am făcut cumpărături de cca 30€ de la penny, iar acum am primit rambursare pe revoulut, aveți idee ce s- a întâmplat.în condițiile în care eu nu am cerut rambursare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Necunoscut041219
în 29 Decembrie 2023 | Necunoscut041219 întreabă:

Bună seara Îmi poate explica cineva care e faza cu bancnota de 20 lei, de ce unii o vând cu peste 200 lei bancnota? Din câte am auzit tine de serie dar care serie este mai importantă? Mulțumesc ...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Xena20
în 29 Decembrie 2023 | Xena20 întreabă:

De la 1 ianuarie vor trebui trimise online doar facturile catre persoane juridice sau si cele catre persoane fizice?

3
Răspunde Raportează
Qswun04
în 28 Decembrie 2023 | Qswun04 întreabă:

Am si eu o intrebare O prietrna care a facit 14 ani acum 2 3 luni inca nu si a facut buletinul, cat de mare o sa fie amenda?

4
Răspunde Raportează
Alice999999
în 28 Decembrie 2023 | Alice999999 întreabă:

Salut.Daca cineva imi trimite niste bani prin transfer bancar eu avand cont la ing trebuie sa îi accept in aplicatie sau imi intra banii in cont fara a nu face nimic?

2
Răspunde Raportează
Nicu1962
în 28 Decembrie 2023 | Nicu1962 întreabă:

As dori sa stiu de ce Trust Wallet imi cere sa depun, daca vreau sa transfer niste bani tot in contul meu, cel de Binance?

1
Răspunde Raportează
alexvalcea2223
în 28 Decembrie 2023 | alexvalcea2223 întreabă:

Cum pot intra și care sunt cele mai bune grupuri de Facebook unde îți poți vinde unele lucruri

3
Răspunde Raportează
needbgd
în 28 Decembrie 2023 | needbgd întreabă:

Dacă mi-am făcut card la aircash MasterCard, în cât timp ajunge?

1
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 28 Decembrie 2023 | SasaSasa2000 întreabă:

Salut TPU, am achiziționat un Smart tv de pe flanco.ro, doar că, când am ajuns acasă, și l- am băgat în priză apăreau niste dungi pe ecran, ce sa fac, ? Va rog, sunt sisperat, a costat ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
ConstantinescuCristina
în 28 Decembrie 2023 | ConstantinescuCristina întreabă:

Cum aflu adresa mea de pay pal

4
Răspunde Raportează
Anonymus20201988
în 27 Decembrie 2023 | Anonymus20201988 întreabă:

Ce firma sa deschid cu srl pfa sau i.i în mare parte doresc ca firma sa se ocupe cu imobiliare ce îmi recomandați.

8
Răspunde Raportează
ionelifrim870
în 27 Decembrie 2023 | ionelifrim870 întreabă:

Salutare, exista cineva care a monetizat blog cu adsense? lucrez de ceva timp la blogul meu si doresc o parere inainte sa aplic pentru adsense. Pe blog postez articole despre curiozitati, animale de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Pubexpresssrl
în 27 Decembrie 2023 | Pubexpresssrl întreabă:

Salutare este cineva care are firma de curier local care este piața lui de desfacere pe local care sunt clienții care trimit colete și cum procedează?

3
Răspunde Raportează
Pubexpresssrl

Salutare este vreo firma de curierat local care colaborează cu firmele astea mari gen Fan Curier, Cargus, Same Day? Care este comisionul sau cât de ia pe colet livrat de la firma mare? Cum se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pubexpresssrl

Salutare dețin un srl pe profit din 2015. Acum vreau sa ma reprofileze pe curier. Știe cineva cum pot lua legătura cu firmele de curierat gen Glovo, Tazz, etc

12
Răspunde Raportează
imiolacbaniiraudetot
în 26 Decembrie 2023 | imiolacbaniiraudetot întreabă:

Buna! Daca vdau codul iban cuiva sa imi transfere bani,atunci cand persoana respectiva mi-i transfera, ii apare numele meu?

5
Răspunde Raportează
Adinastar
în 26 Decembrie 2023 | Adinastar întreabă:

Buna! Am 17 ani și am o pagina de Instagram in care vând hăinuțe din garderoba mea, de care nu am nevoie (unele noi, altele purtate). Dacă produsele au defecte, mentionez și le prezint in fotografii....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonim3152
în 26 Decembrie 2023 | Anonim3152 întreabă:

Am comandat ceva prin decathlon si am ales livrarea in magazin cu plata ramburs, pot platii rambursul cu cash?

3
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 26 Decembrie 2023 | newaccountbye întreabă:

Hei! Există vreo modalitate în care să fac bani online când am timp, de acasă? Am 16 ani și vreau să îmi cumpăr singură chestii pe care mi le doresc, nu mai vreau să cer părinților… Mă...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
DenX5400342
în 25 Decembrie 2023 | DenX5400342 întreabă:

Hey lume. Am fost cu steaua azi și am făcut 170 de lei. Ma gândeam ca mâine sa cumpăr din piață tricouri adidas și nike fake, cu 25 de lei și sa vând pe olx. Merge oare?

10
Răspunde Raportează
Adrianxhx
în 25 Decembrie 2023 | Adrianxhx întreabă:

Salut! Am câteva miniexcavatoare, buldoexcavatoare și manitouri! Tata a hotărât sa renunțe la afacerea lui pentru ca a îmbătrânit și vrea sa se liniștească! El mi- a propus sa preiau eu ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
alexvalcea2223
în 25 Decembrie 2023 | alexvalcea2223 întreabă:

Am primit un parfum cadou de la cineva, nu prea e parfumul pe care mi l-am dorit eu și vreau să scap de el, va rog cineva daca mă poate ajuta, unde aș putea să vand parfumul repede?

4
Răspunde Raportează
M978
în 24 Decembrie 2023 | M978 întreabă:

Buna! Sunt un student in anul 1, la nivelul de licenta la Marketing si crede ti ma, am mult prea mult timp liber. Ma gandeam, cum am carnetul de mai mult de un an, daca ar profitabil, sa devin sofer...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SebiGmm
în 23 Decembrie 2023 | SebiGmm întreabă:

Bună ziua caut și eu da fac un împrumut week acesta într 500 și 1000 de lei, ar fi mai ok cu o persoana deoarece nu am găsit banca sa lucreze, banii se înapoiază luna viitoare + dobânda, pot...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2023 |

Bună! Există locuri de muncă care să îți asigure transportul? Am aproape 19 ani și locuiesc într- un mediu rural și îmi doresc foarte mult să mă pot angaja undeva de luna viitoare, să am ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Fjordneddey
în 22 Decembrie 2023 | Fjordneddey întreabă:

De ce sunt asa multi pe internet care iti dau un master class gratuit? Ei ce castiga?

6
Răspunde Raportează
Anonim12t
în 22 Decembrie 2023 | Anonim12t întreabă:

Am luat atestatul pentru uber /bolt, intentionez sa inchiriez un logan, ce imi recomandati să ma bag ca pfa sau la o flotă parteneră? ce e mai rentabil

8
Răspunde Raportează
Goguline06
în 22 Decembrie 2023 | Goguline06 întreabă:

Buna ziua Am cum sa îmi primesc bani înapoi pe un produs daca bonul este deteriorat? Se vede pretul total si codul de bare.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2023 |

Salutare TPU! Ca orice adolescent imi doresc si eu sa am banii mei, sa pot sa imi achizitionez anumite bucuri, sa economisesc si chiar sa si investesc in ceva din care poate iesi un profit. Am aproape...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Girly97
în 21 Decembrie 2023 | Girly97 întreabă:

Buna! Am si eu o nelamurire: daca un dosar de scolarizare expira iar persoana nu a reusit sa promoveze proba practica pentru obtinerea permisului de conducere, ce se va intampla cu taxa de 89lei pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LG280
în 21 Decembrie 2023 | LG280 întreabă:

Buna seara! Stiti vreun website/platforma unde sa pot vinde decoratiuni handmade, de exemplu broderii lucrate manual? Ceva in genul lui ETSY exista in Romania? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Gstbsbdb
în 21 Decembrie 2023 | Gstbsbdb întreabă:

La comandă după SHEIN se poate plăti și cu card revolut, și se poate plății când vine comanda adică după, nu înainte?

2
Răspunde Raportează
Kenzo1234
în 21 Decembrie 2023 | Kenzo1234 întreabă:

Buna selfpay now nu imi accepta cardul revolut visa imi zice ca imi trebuie un card din Romania ..eu avand doar revolut si vreau sa l alimentez de aparetele de plati facturi...dau funda cine ma ajuta sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
hUnTERRRRRR
în 21 Decembrie 2023 | hUnTERRRRRR întreabă:

Buna ziua ce IFN îmi recomandați pentru a face un credit de nevoi personale de 10000 lei? Am încercat la banca dar mi- au cerut minim 3 luni de venit și eu am doar 2 luni. Ideea este ca eu lucrez...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Kenzo1234
în 21 Decembrie 2023 | Kenzo1234 întreabă:

Buna ziua cel care ma ajuta are funda direct pentru cel mai potivit raspuns Cu ce aplicatie pot incarca cu bani cardul revolut visa in afara de selfpay now ca nu mi l accepta [Dau funda]

3
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 21 Decembrie 2023 | Anonimul151 întreabă:

Se merită să îmi fac card REVOLUT? Dacă DA de ce? Dacă NU de ce? E o aplicație 100% sigura? Cât se plătește transportul? Îmi spune ca va trebui sa plătesc o taxă de livrare... La transferuri,...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • emilianaliminita1234567
    trimisă acum 23 ore

emilianaliminita1234567 întreabă:

Ce imi trebuie sa devin school counsellor in UK dar peste cativa ani sa am si cabinet propriu. Vreau sa fac facultatea si sa raman acolo. Nu ma voi duce intr- un oras giganitc precum Londra dar nici in...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Bogdănel119
    trimisă pe 18 Ianuarie

Bogdănel119 întreabă:

Salut! Acum o s?pt?mn? ?i ceva, pe trotinet?, am fost oprit de politie c? vezi domne' am f?cut stnga pe linia continu?(mai erau 2 metri pn? se ntrerupea) ?i c? n- am acordat prioritate...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • stiflers41
    trimisă acum 15 ore

stiflers41 întreabă:

Am probleme de performanta in pubg pe steam Stuttering, bottleneck ( se mai blocheaza imaginea din cand in cand pentru fractiune de secunda) Detin: Intel i5 14400 F Nvidia rtx 5060 Motherboard:...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă pe 18 Ianuarie

DnIon întreabă:

Cind o sa intre moldova in europa ce parere aveti?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.032
  • Întrebări: 3.955.333
  • Răspunsuri: 17.671.523
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Roma Antica

Roma Antica

Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia

Start quiz
Categorii
  • 652.125 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.142 Carieră
  • 20.375 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.473 Conversaţii