TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
whateverlol
în 1 Aprilie 2023 | whateverlol întreabă:

Buna, am trimis o cerere de restituie a banilor de la facultate, stiti cumva in cat timp o sa ii primesc inapoi? multumesc!

6
Răspunde Raportează
PicuMotanu
în 1 Aprilie 2023 | PicuMotanu întreabă:

Salut TPU! Ce influenceri/youtuberi urmariti din industria crypto? Eu urmaresc pe Iblock, Mihai Daniel, Cryptomatrics (sau Mada) si Mr Crypto. Cum vi se par acestia de mai sus?

2
Răspunde Raportează
AlexMaftei2001
în 1 Aprilie 2023 | AlexMaftei2001 întreabă:

Dacă eu am card la Banca Transilvania pot sa ii transfer bani mamei mele care are card la Unicredit?

11
Răspunde Raportează
Andrei40392
în 1 Aprilie 2023 | Andrei40392 întreabă:

Bună, deci i- am transferat unui prieten pe paypal o sumă de bani iar după am dat anulare la plată și îmi scria + suma respectivă și rambursare. Întrebarea mea este:o să- mi primesc banii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AleAlex27
în 31 Martie 2023 | AleAlex27 întreabă:

Buna seara! Am un credit personal la banca pe care nu il mai pot plati. Nu am nimic pe cap trecut! Daca nu mai platesc ce se intampla?

3
Răspunde Raportează
djvegasofficial
în 31 Martie 2023 | djvegasofficial întreabă:

Buna seara, am si eu o nelamurire, daca sunt propriul angajat al firmei mele, sunt obligat legal sa virez banii din contul firmei mele in contul personal lunar, sau doar contributiile lunare la stat,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CraciunMihaelaxpXi
în 31 Martie 2023 | CraciunMihaelaxpXi întreabă:

Imi deschid un magazin alimentar si as vrea sa stiu pentru inchirierea unui frigider cum se procedeaza?

8
Răspunde Raportează
Lawerence
în 31 Martie 2023 | Lawerence întreabă:

Salut TPU! Stie cineva care sunt pașii de urmat pentru a deschide un site unde se comercializează licențe de Windows? De unde obțin aceste licențe pentru a le comercializa?

4
Răspunde Raportează
David0700
în 31 Martie 2023 | David0700 întreabă:

Ce locuri de munca se pot găsi in Suceava de la 15 ani. Dacă nu, măcar de la 16…îmi puteti da va rog niște idei?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Martie 2023 |

Mi-am deschis cont la ing si am o problema cu homebankul: nu pot sa imi setez telefonul (iphone) ca dispozitiv de incredere pentru a ma loga cu face id. A mai patit cineva asta?

2
Răspunde Raportează
alb3rtexe
în 31 Martie 2023 | alb3rtexe întreabă:

"institutia financiara selectata pentru plata este necunoscuta" asa scrie pe chitanta dupa ce am incercat sa scot bani de la un atm BT cu Revolut Junior. Tin sa mentionez ca am toate permisiunile in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Donpablo455
în 30 Martie 2023 | Donpablo455 întreabă:

Salutare,am facut comanda de un card la monese dar am inchis contul o sa mai vina cardul?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Martie 2023 |

Bună! Știți cam câte săptămâni durează să ajungă cardul Revolut din momentul în care l-am comandat?

4
Răspunde Raportează
unknown1996
în 30 Martie 2023 | unknown1996 întreabă:

Bună ziua, A făcut cineva rambursare anticipată cu scăderea perioadei de plata la Raiffeisen? Este posibil? Ca in exemplul: https://www.finzoom.ro/articole/sfaturi/rambursarea- anticipa~66fe70e6-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Martie 2023 |

Bună ziua TPU! Am o întrebare: Dacă m- am înregistrat pe eduboom si am primit 21 de zile gratuit, după terminarea acelor zile sunt obligat sa plătesc abonamentul dacă eu nu vreau sa mai folosesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RazvanBogdannn
în 30 Martie 2023 | RazvanBogdannn întreabă:

Salut TPU, am 17 ani si de ceva timp am inceput sa castig cativa bani din editat poze si facut postere pentru diferite evenimente de la mine din oras. Nu va ganditi ca fac super multi bani, 50 de lei...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 30 Martie 2023 | SingleForOne întreabă:

Se poate primi finanțare într- un fel pentru o afacere, fără a avea sediu/proprietate cu numele meu, dar totuși cu această finanțare aș putea cumpăra o proprietate să fie pe numele meu, și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
EmilianMitile
în 30 Martie 2023 | EmilianMitile întreabă:

Stie cineva niste siteuri Cazino fara depuneri, sa fie ok?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Martie 2023 |

Buna! Am retras o suma de bani de pe unibet si mi- au cerut documente de pe cardul de pe care am retras banii! Am folosit cardului altei persoane pentru eu nu am un card, acea persoana are peste 18 ani!...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Densia03
în 30 Martie 2023 | Densia03 întreabă:

Buna seara, am facut cont pentru bursa copilului pe numele lui, dar cardul este pe numele meu. Intrebarea mea este ca eu am popriri. As dori sa strâng niste bani pe acel cont al lui. Dar dacă este ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AaLleExX272727
în 29 Martie 2023 | AaLleExX272727 întreabă:

Hello,lume! Care este diferenta dintre taxe si impozite?

5
Răspunde Raportează
user16341827493288726481
în 29 Martie 2023 | user16341827493288726481 întreabă:

Vreau sa imi fac card BCR George kid. Este ca revolut? Are aplicatie proprie? Ce taxe se aplica? Cat costa taxa de administratie?

4
Răspunde Raportează
simona0588
în 29 Martie 2023 | simona0588 întreabă:

Buna! Vreau sa postez pentru câteva firme pe eMAG, de acasa, cât sa oercep per anunț preț? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
xSNGHOSTx
în 29 Martie 2023 | xSNGHOSTx întreabă:

Salut, cum pot sa bag bani pe PayPal? Nu am card si nu il pot folosi pe al părinților.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Martie 2023 |

Știe cineva cam cât sunt salariile pentru joburi part-time în București?

4
Răspunde Raportează
ionela0944
în 29 Martie 2023 | ionela0944 întreabă:

Buna...vreau sa imi deschid o gogoserie acasa...de ce as avea nevoie in prim plan?

4
Răspunde Raportează
Cavani1999
în 29 Martie 2023 | Cavani1999 întreabă:

Vreau sa sun la raiffaisen sa rezolv o problema dar eu nu pot sa vorbesc pentru ca am fobie sociala, poate sa vorbească maica mea în locul meu sau doar titularul trebuie sa vorbească?

7
Răspunde Raportează
Cavani1999
în 29 Martie 2023 | Cavani1999 întreabă:

Bună ziua. Am deschis azi aplicația de la raiffaisen și am văzut ca mi s- a făcut un transfer bancar dar nu e specificat către ce Iban e făcut transferul, scrie "DB AG DB AG". Îmi puteți spune...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
OanaTimofte25
în 29 Martie 2023 | OanaTimofte25 întreabă:

Bună ziua, doresc să deschid magazin de haine și vreau să mă ajutați dacă știți de unde as putea comanda online nu aș vrea să mă deplasez. Mulțumesc anticipat.

5
Răspunde Raportează
ElenaIssa1999
în 29 Martie 2023 | ElenaIssa1999 întreabă:

Bună TPU! Pentru a deschide un salon cu PFA, in afara de autorizatia de la DSP, Primarie, de ce autorizatii mai e nevoie si care ar mai fi pasii? Care e momentul in care pot da drumul la activitate?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OPunGG
în 29 Martie 2023 | OPunGG întreabă:

Salut, de curand m- am angajat la Vodafone si salariul lor mi se pare o pacaleala curata, 1500 lei net + 400 de lei bonuri de masa, stiam ca minim salariul net ar trebui sa fie de 1900 la norma intreaga...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
marniii
în 28 Martie 2023 | marniii întreabă:

Poti ajunge foarte de succes in afaceri fara nicio pila si 100% legal si corect?

5
Răspunde Raportează
marniii
în 28 Martie 2023 | marniii întreabă:

Stiti cazuri populare de oameni care au pierdut afacerile, au dat falimente grave dar si-au revenit si au cladit afaceri noi si mai de succes? Nume?

3
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 28 Martie 2023 | andrei8888p întreabă:

Completarea NIR este obligatoriu in cazul unui pfa fara casa de marcat neplătitor de tva fara angati?

1
Răspunde Raportează
Aedarb88
în 28 Martie 2023 | Aedarb88 întreabă:

In legătură cu situl Rumble.Mi- am făcut cont acum aproximativ 4 săptămâni, am ales opțiunea să- mi fie monetizat conținutul.Am reușit până acum sa generez puțin peste 500 vizualizări + ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Andrei0759
în 27 Martie 2023 | Andrei0759 întreabă:

Vreau sa fac o afacere cu iepuri, pot avea anumiți iepuri si sa ii vand fara acte?(daca e așa câți iepuri pot avea?)

8
Răspunde Raportează
Andrei0759
în 27 Martie 2023 | Andrei0759 întreabă:

Vreau sa fac o afacere cu iepuri, pot sa-i cresc acasa anumit nr de iepuri si sa ii vand fara acte? Mă refer sa fie legal

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Martie 2023 |

Buna TPU, am o întrebare, cum pot face bani de acasă online? Ceva sfaturi va rog am un job dar as vrea sa castig si ceva in plus față de ce fac acum, mulțumesc :3

7
Răspunde Raportează
jhon921
în 27 Martie 2023 | jhon921 întreabă:

Buna ziua, am o întrebare pentru voi. Sunt pasionat de trading(in general, grafice, strategii, economie) si as vrea sa va întreb daca stiti vreo comunitate unde as putea schimba idei si pareri. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 27 Martie 2023 | andrei8888p întreabă:

Ce suma maxima ai voie sa deduci cu autoturismul pe luna la pfa?(reparatii, motorina etc) Si contractul de comodat auto facut de mine acasa trebuie înregistrat la anaf?

1
Răspunde Raportează
croissant
în 27 Martie 2023 | croissant întreabă:

De la cate luni se oferă mărire de salariu?

8
Răspunde Raportează
DearestVicinity43
în 26 Martie 2023 | DearestVicinity43 întreabă:

Salut! Daca am un depozit pe o luna de zile de 6000 lei cu o dobanda de 5.6%, cati bani o sa am, daca data scadenta a depozitiului este pe 27 aprilie?

7
Răspunde Raportează
GEORGEGEO5
în 26 Martie 2023 | GEORGEGEO5 întreabă:

Buna ziua, daca eu am datorie restanta cu poprire pe salariu si eu lucrez in Austria si am card la sparkasse care din cate am inteles ca ar avea legatura cu bcr, vreau sa stiu daca au si acelasi sistem...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
PaulAndrei8
în 26 Martie 2023 | PaulAndrei8 întreabă:

Buna, am o afacere si doresc sa imi afisez meniul digital pe ecrane TV. Ideea e ca nu stiu ce trebuie sa cumpar sau ce trebuie sa fac, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in care sa imi spuna cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreaDanci
în 26 Martie 2023 | AndreaDanci întreabă:

Cat costa sa deschizi o florarie? Aproximativ

4
Răspunde Raportează
gabi659
în 26 Martie 2023 | gabi659 întreabă:

Buna, am 18 ani si vreau sa ma angajez in vacanta de vara undeva sa fac niste banuti, as vrea ceva serios, nu vanzator la supermaket sau barman, gen in constructii sau etc, am si diploma de mecanic...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
croissant
în 26 Martie 2023 | croissant întreabă:

Extrasele de cont de la banca se pot scoate din anii in urma?

4
Răspunde Raportează
Gabrielos23
în 26 Martie 2023 | Gabrielos23 întreabă:

Salutare, am o intrebare, l- am gasit pe un baiat abtips, ro se intituleaza, care posteaza bilete cu 20 adica bilete 100% dar faza e ca, daca vrei sa intri in posesia unui bilet de genul trebuie sa...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
elly1231
în 26 Martie 2023 | elly1231 întreabă:

Bună! Știe cineva pe aici sau are idee ce fel de job de acasă poate fi mai simplu și nu implica foarte mult timp? Ceva gen part time în plus fata de jobul deja avut? Vreau sa muncesc în plus sa fac...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
therock030891
în 25 Martie 2023 | therock030891 întreabă:

Buna seara, vreau acest an sa deschid un spatiu de joaca pentru copii pe care o sa il conduc din strainatate...as vrea sa ma ajutati cu niste raspunsuri...cate ore va putea munci un angajat lunar? Ce ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 13 ore

Ion1989 întreabă:

Mie mi se pare ca lumea din ziua de azi a devenit cam nesimtita cu camerele astea de supraveghere, peste tot unde mergi vezi numai camere de supraveghere si la magazine si la case si la curti si la gradini,...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • lpavel
    trimisă acum 13 ore

lpavel întreabă:

A investit cineva de pe aici in Bitcoin? Ce parere aveti de investitia in Bitcoin?
    19 răspunsuri
  • danpopa777
    trimisă acum 13 ore

danpopa777 întreabă:

Va salut cu respect pe toti! am o intrebare întrebătoare pentru voi. cati bani ati avut cel mai mult cash/card? care a fost cea mai mare suma deținută de voi vreodată?
    18 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă acum 21 ore

lkmhjk întreabă:

Buna! Am o problema suparatoare. De cand a intrat AI- ul pe piata, PC- ul meu e mereu infectat cu virusi. Va spun dintr- un inceput ca nu umblu pe site- uri dubioase. Cand fac scanari, fisierul trojan...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.289
  • Întrebări: 3.951.188
  • Răspunsuri: 17.640.545
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Plante vindecatoare

Plante vindecatoare

Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.890 Adolescenţi
  • 55.506 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.680 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.971 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.835 Conversaţii