TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Artă şi Cultură

Artă şi Cultură

• 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Janaaaa11
în 13 Iunie 2020 | Janaaaa11 întreabă:

Cum publici o carte?

5
Răspunde Raportează
Andrei0986272
în 13 Iunie 2020 | Andrei0986272 întreabă:

Salut, am o intrebare, am gasit doua carti pe "Cărți Play" una de antrenarea creierului alta de antrenarea memoriei, scrisă de "Dr. Gareth Moore" și vreau să stiu daca merita cumpărate sau daca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lorena66
în 13 Iunie 2020 | lorena66 întreabă:

Nu stiu sigur daca categoria e potrivita, insa am nevoie de ajutorul vostru. Am inceput sa scriu "carti" prin clasa a 2a - a3a si inca o fac. Am o groaza de schițe, caiete si agende incepute....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Janaaaa11
în 13 Iunie 2020 | Janaaaa11 întreabă:

Poți sa devii actor și dacă nu urmezi liceul de actorie?

4
Răspunde Raportează
Dariana_8600
în 11 Iunie 2020 | Dariana_8600 întreabă:

Mai exista in tara locuri unde se gasesc acei suflatori de sticla (sticlari)? In ce zone?

1
Răspunde Raportează
melinda_5187
în 11 Iunie 2020 | melinda_5187 întreabă:

Hei, ajutati-ma. De unde as putea cumpara culori care sa nu irite pielea, culori pentru pictura pe piele? Adica sa nu aiba ingrediente ce ar putea produce alergii, ci cat mai naturale.

2
Răspunde Raportează
denisacdeni
în 11 Iunie 2020 | denisacdeni întreabă:

Știe cineva cum și când este admiterea la Unarte Bucuresti anul acesta?

1
Răspunde Raportează
Bettybat
în 10 Iunie 2020 | Bettybat întreabă:

Hei TPU, Unde pot gasi pe internet markere ohuhu sau Touchfive care pot fi platite cu bani cash? Deoarece eu nu am card de credit si am doar 14 ani deci e ilegal sa am card de credit. Sau in general ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie 2020 |

Care este cea mai interesantă cultură din întreaga lume pentru voi? De ce ați ales-o pe aceasta?

12
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 7 Iunie 2020 | RedNightmare întreabă:

Cu cât pot vinde o monedă de 10 franci din 1917? Pe net nu am găsit nimic, toate monedele arată diferit față de cea pe care o am...

2
Răspunde Raportează
fatiggue
în 7 Iunie 2020 | fatiggue întreabă:

Caut să mă introduc în comunități "intelectuale" și în acest scop caut servere de discord bazate pe filme clasice și cărți. Am făcut câteva search- uri și nu prea am dat de nimic, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 4 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Nu sunt rasist, ba din contra. Dar am o întrebare, noi (romanii) suntem considerați țigani de către alte tari, cei de culoare din America sunt considerați la fel(țigani?)?

7
Răspunde Raportează
JamesWatson
în 3 Iunie 2020 | JamesWatson întreabă:

Salut, știe cineva cum se numește scrisul acela in word care semăna foarte mult cu scrisul de pe timpuri (cel din scrisori)?

2
Răspunde Raportează
ValulVerde
în 3 Iunie 2020 | ValulVerde întreabă:

Hei! Am o intrebare la care am nevoie de raspuns urgeeeent!: Vreau să dau la liceul de arte și pe foaie scrie ca trebuie să aduc: - 5 lucrări - - compozitii libere cu problematici plastice diferite....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ValulVerde
în 2 Iunie 2020 | ValulVerde întreabă:

Cu ce notă se intră la Gheorghe Tătărescu în Focșani pe Arte vizuale? Ziceti-mi o nota, că stiu că conteaza si proba de aptitudni, dar o nota mai exactă.

1
Răspunde Raportează
marydraws
în 1 Iunie 2020 | marydraws întreabă:

Salutari! Am inceput recent sa ma reapuc de desen la nivel profesionist si am gasit un tip de hartie desemnat in special pentru desene in creion ("midtone paper", hartie bej pentru personaje si alte desene...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
User764
în 31 Mai 2020 | User764 întreabă:

Pot sa folosesc un MIDI Keystation(m-audio 88 II) fara un PC?

1
Răspunde Raportează
Daniel8888
în 30 Mai 2020 | Daniel8888 întreabă:

Salutare, de unde as putea achizitiona asa ceva? https://imgur.com/a/IP9x5ir. Nu conteaza din ce tara vreau sa stiu de unde. De modelat stiu eu.

2
Răspunde Raportează
Dragos13ro
în 29 Mai 2020 | Dragos13ro întreabă:

Am nevoie de putin ajutor. Trebuie sa fac o prezentare de o pagina a4 pe care o atasez la lucrarea de atestat despre avantajele folosirii programului photoshop. Am scris cceva despre dezvoltarea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VasileVolosciuc
în 29 Mai 2020 | VasileVolosciuc întreabă:

Buna, stiti ce postliceale/facultati ma ajuta in a deveni un animator? Adica sa ma invete cum sa desenez un personaj, peisaj, etc. Faculatea de arte, de desing, de design grafic, etc toate acestea ma...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Clamidia
în 29 Mai 2020 | Clamidia întreabă:

Pe 3 Iunie trebuie sa merg sa ma înscriu la liceul de arte. Acum se face pe baza de portofoliu ce trebuie sa conțină 10 desene sau 15 dacă dorești. (5natura statica, 5 compoziție liberă, 5 free...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ioana_georgescu
în 28 Mai 2020 | ioana_georgescu întreabă:

Cum pot avea incredere in mine si curaj incat sa pot canta in fata mai multor persoane? Deja cand familia se aduna si ma pune sa cant (suntem multi) nu o pot face, am niste emotii, mi se face rau. Cum...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2020 |

Vreau sa ma apuc de graffiti, dar imi este foarte greu sa gasesc un tag. M-am gandit la A$AP sau cash/kash. Stiti daca sunt luate cumva? Am vrut zaus sau fake, dar sunt sigur ca sunt luate.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2020 |

Știe cineva de unde pot lua câteva poze care se regăsesc și în peisajul din desenele gumbal vreau și eu sa editez ceva și am nevoie

1
Răspunde Raportează
Rodica1718
în 28 Mai 2020 | Rodica1718 întreabă:

Imi puteti spune un site de unde pot lua de exemplu acuarele gen lucruri din astea de pictat lucru manual mai multe dar sa vina prin posta? In afara de art hobby.

2
Răspunde Raportează
aannoonniimm098
în 27 Mai 2020 | aannoonniimm098 întreabă:

Buna, siteuri cu articole despre carti, istorie si cultura generala?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2020 |

Este cineva care a experimentat sau stie de/ ce e conceptul twin flames? Daca da, te rog scrie-mi in privat.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Mai 2020 |

Care au fost cele mai mari personalitati ale Romaniei? Cele mai influente persoane care au calcat pe pamant romanesc.

27
Răspunde Raportează
VictorJulien
în 24 Mai 2020 | VictorJulien întreabă:

Ce cărți ați mai citit în ultima perioadă? Ce cărți v-au plăcut cel mai mult?

8
Răspunde Raportează
DoroteeaH
în 21 Mai 2020 | DoroteeaH întreabă:

Știți cumva pe ce site pot sa găsesc radiera plastică? Ideea e că nu vreau să plătesc 20 de lei în plus, pe transport, deși comanda vine din orașul meu. Voi da fundița utilizatorului care...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Mai 2020 |

Unde gasesc un curs de actorie in Judetul Calarasi? Multumesc.(Nu am stiut ce categorie sa pun)

2
Răspunde Raportează
monica77
în 21 Mai 2020 | monica77 întreabă:

Cum as putea gasi grupuri de arta, fie online fie offline? Daca exista asa ceva. Online stiti voi? Iar in Bucuresti exista astfel de cercuri? De pictura, poezie, literatura?

2
Răspunde Raportează
Sasukeuchiha2222
în 21 Mai 2020 | Sasukeuchiha2222 întreabă:

Stie cineva cand a aparut obiceiul cu "iepurasul de Paste" in Romania?

1
Răspunde Raportează
Carmilla29
în 20 Mai 2020 | Carmilla29 întreabă:

Știe cineva dacă sunt ceva reviste literare care cauta materiale? (proză scurta, beletristica)

2
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 20 Mai 2020 | StrongHeart întreabă:

Care e artistul vostru preferat si de ce? Nu conteaza ce fel, arta in general.

10
Răspunde Raportează
Lulucss
în 19 Mai 2020 | Lulucss întreabă:

Am nevoie repeedeee, ce cuvant se formeaza din literele X I C P E L Ă?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2020 |

Este Maya din Mexic aceeasi Maya din Mahabharata?

3
Răspunde Raportează
Soryn2244
în 18 Mai 2020 | Soryn2244 întreabă:

Imi recomandati va rog frumos o carte de fizica pentru incepatori? Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Andrei200202
în 18 Mai 2020 | Andrei200202 întreabă:

Merită să încep să citesc cărtile lui Sven Hassel? Am primit toate cărțile scrise de el de la o vecină și mă gândeam dacă să le citesc sau nu. Sunt despre experiența lui din al doilea război...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
DoroteeaH
în 17 Mai 2020 | DoroteeaH întreabă:

Știți cumva vreun site pe care aș putea posta desene făcute de mine?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Mai 2020 |

Ce părere aveți despre dansul contemporan?

6
Răspunde Raportează
YellowPerson
în 16 Mai 2020 | YellowPerson întreabă:

Cum mai era numita arta paleocreştină?

2
Răspunde Raportează
gabriel_andreescu
în 15 Mai 2020 | gabriel_andreescu întreabă:

De unde as putea cumpara un manechin? Stiu ca nu sunt prea ieftini, insa as putea gasi unul sh? Ma ajutati, va rog?

1
Răspunde Raportează
flo_irina
în 15 Mai 2020 | flo_irina întreabă:

Crushul a aflat ca am ceva voce si vrea sa ii cant. Cum sa fac asta? Totusi e crushul meu, abia pot sa vorbesc cu el fata in fata d-apai sa ii cant? Daca voi fi agitata si voi canta aiurea?

4
Răspunde Raportează
Ioana184
în 14 Mai 2020 | Ioana184 întreabă:

Cine îmi poate spune și mie despre războinicii de teracotă? Mă interesează mult subiectul asta dar pe net nu am găsit cine știe ce! Cine îmi spune cel mai mult despre acești războinici...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sorinamil
în 12 Mai 2020 | sorinamil întreabă:

Imi puteti da o lista de muzee sau locuri ce pot fi vizitate online? Am vazut la un moment dat pe Facebook asa ceva, insa nu am reusit sa salvez informatia. Stiti? Multam.

1
Răspunde Raportează
elena_tataru
în 11 Mai 2020 | elena_tataru întreabă:

Noi am preluat si sarbatorea Recunostintei de la americani? Voi ati auzit de persoane care tin aceasta sarbatoare? Copilul meu face la gradinita despre ea, nu o tin, insa in fiecare an au avut tot felul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RainbowInBaw
în 11 Mai 2020 | RainbowInBaw întreabă:

Hey, buna. Am o intrebara pentru persoanele care au fost sau sunt la un liceu vocational la arte plastice. Va este permis sa folositi materialele pe care le preferati? De exemplu, va este impus sa folositi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
12bAdinabdh
în 11 Mai 2020 | 12bAdinabdh întreabă:

Bună, as avea câteva întrebări referitoare la examenul de admitere în cadrul facultății unarte. În ce consta mai exact acesta? (pictura și design) Pot fi înscrisă la doua departamente în...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 10 Mai 2020 |

Vreau sa scriu o carte de povesti cu ilustratii. Care sunt pasii? La cine apelez pentru a ma coordona in realizarea lucrarii mele? Cat costa printarea si copertarea? E neaparat o regula ca eu sa fi citit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 8 ore

anonim_4396 întreabă:

Bun?...sunt ndr?gostit? de un politist ce lucreaz? la post la mine n sat. ?i el ma urm?re?te mereu de la geam cnd trec prin fata. Cnd ma vede se uita la mine fix dup? ?i ntoarce repede...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă acum 22 ore

m7PGmirelapopescu întreabă:

Seful armatei a declarat ieri ca femeile vor trebui sa nve?e si ele sa trag? cu arma. Asta cumva suna a armata obligatorie pentru femei nu?!
    16 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 18 ore

farcry444 întreabă:

n ziua de azi to?i alearg? dup? bani, dup? ma?ini, vacante, statut social Eu sincer nu vreau asta. Prefer s? am timp pentru mine, lini?te sufleteasc? ?i un minim de bani cat sa traiesc,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 12 Octombrie

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.878
  • Întrebări: 3.951.925
  • Răspunsuri: 17.646.164
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Sistemul solar

Sistemul solar

Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.

Start quiz
Categorii
  • 651.932 Adolescenţi
  • 55.539 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.732 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.936 Conversaţii