Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Cum imi fac un cont de facebook? Mai am un cont dar mai vreau sa fac unul
de ceva timp am observat la dacia mea o problema, gasesc ulei la bujiile de la pistoanele 1- 2 pe filetul bujiei cat si pe exteriorul chiuloasei curge uilei din camera de ardere cred, nu ...? (mai mult)
La multi ani tuturor, sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca in anul ce tocmai a sosit! M- am hotarat in a- mi achizitiona o Skoda Fabia mai noua de anul 2009 in aceasta primavara.Acum va...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre bmw 320d e 46 si 136 cp diesel. au ceva probleme masinile astea? consum?
Vreau sa imi cumpar un ER6 si nu stiu ce varianta sa aleg, N sau F? Mentionez ca o sa il folosesc si in oras si destul de mult in afara orasului. Voi ce ati alege? De ce?
Salut am o skoda octavia 1 (2002 ) 1.6 102 cp. Cand o conduc parca nu vrea sa traga tare. Sa simt ca se duce am incercat i- am dat 170 km/h si nu facea figuri dar in oras e puturoasa. ce sa fac sa se intepe...? (mai mult)
Ce as putea face la masina (am o skoda octavia 1 din 2003 1.9 tdi 90cp) ca sa ii pot ridica performantele si nu puterea. ma refer ca acum 2 ani ajungea foarte usor la 190km/h... acum abia daca trage spre...? (mai mult)
doresc ca peste vreo 2 3 luni sa imi iau o masina la aproximativ 10.000 euro, si nu ma pot hotara ce sa imi iau. As vrea sa aiba motor de 1.9 sau 2.0 si in jur de 130 140 cp dar sa aiba si un consum...? (mai mult)
Va rog imi dati si mie niste site de editat poze cea mai rumoasa o sa prieasa si o funda va multumesc!
Hei baietii va rog cateva pareri despre marca de masini Fiat
.. Care este mai bun la categoria 125? Honda NSR 125 sau Aprilia RS 125
Salut, va rog sa imi ziceti ca am vazut la un BMW 316 la caracteristici ca are motor de 1995 cmc, iar cel de 320 e mai scump avand tot acelasi motor, mentionez ca informatia am luat- o de pe mobile.de. ...? (mai mult)
Cum se scoate CD- ul la un Casetofon auto Sony Xplod arata asa: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://images1.okr.ro/auctions.v3/700_700/2012/04/24/3/7/696234987631901146368861- 6569120- 700_700.jpg&imgrefurl=http://www.okazii.ro/sisteme-...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am o intrebare doresc sa achizitionez niste Xenon pentru masina h4 si am gasit o denumire hb4 adica bixenon? asta inseamna hb4?
Ce e verbul la mai mult a perfectul? dau funda
Daca am 1.85 cum voi arata pe o motocicleta gen Yamaha R1?
Se merita sa pui instalatie GPL pe astra bertone motor 1.8 16v? Cat va consuma, se va simti diferenta in rau sa bine din punct de vedere al puterii?
Dati-mi va rog un link cu Romania truck simulator ca am cautat da n-am gasit.
Unde se pot verifica pompele de inalta presiune in Bacau?
Buna TPU am o problema...am cumparat un moped yamaha mbk de la un amic care la randul i la adus cineva din afara, amicul meu la inmatriculat intr- o comuna din acelasi judet cu mine, acte la el are doar...? (mai mult)
as dori sa stiu ce trebuie sa fac cand imi iau o masina sh : -sa.l trec pe numele meu -acte -si alte hartoage
Unde pot plati o amenda rutiera, azi(2.01.2013)? P.S.:DAU FUNDA!
Buna tpu.ma intrabeam vreau sa cumpar o camera video in care vreau sa filmez videoclipuri si la dau pe you tube.am gasit o camera: Camera video CANON HFR205, Full HD, 3. 28Mp, 20x, 3 inch, argintiu...? (mai mult)
Buna, Ma puteti ajuta va rog cu un cod pentru casetofon auto 5000 RDS eon model sn M002589 Multumesc!
Buna TPU. Am un bmw 320 e46 si as vrea sa schimb farurile sa pun ceva sa vada mai tare ce imi recomandati se poate sa schimb numa becul?
Vreau si eu un link cu chestionare auto online in categoria B, adica sa pot sa invat mai usor de pe laptop ( vreau si eu varianta mai noua, ca din ce am inteles sunt si mai vechi ).
Se poate ca la o masina inmatriculata in Italia sa-i platesti asigurarea in Romania si ea sa ramana pe numele unui prieten care are cetatenie italiana?
EVITAREA PLATII TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE As vrea sastiu cum pot sa evit platirea taxei sau sai pot recupera
Cat consuma astra bertone 1.8 16v in oras si in exterior?
Cine stie cand vor fi urmatoarele curse de masini de la TULCEA? Cat costa?
Am schimbat caloriferul de incalzire la dacia logan si tot baga aer caldut, mai e vreun filtru in sistem care nu e curatat sau care trebuie curatat, sau suflat cu aer? Caloriferul este nou.
De ce apare in bord la vw golf 4 service jetzt?
Am o intrebare si vreau sa raspundeti sincer si serios.Cum ar arata masina visurilor voastre? Ma refer doar la exterior.Vreau detalii de ex: joasa, lata, faruri ascutite etc. Vreau sa adun raspunsurile...? (mai mult)
Cum imi inlocuiesc cauciucul la masina...de jucarie:))
Stie cineva cat ar costa interetinerea unui logan pe 1 an cu casco ( DACIA LOGAN, 2006, 1.5 DCI, DIESEL, 115000 KM ) ( sau la varianta benzina )?
Imi spune si mie cineva ce inseamna,, tractiune integrala"? dau funda!
Am un vw touareg din 2004, am schimbat o data bateria si mia amarut pe navigator codu pin, am tastat de 3 ori codu gresit si acum ini scrie unit locked.Ce as putea face? Va rog nu ma trimiteti la service...? (mai mult)
Cine stie sa imi spuna si mie cateva site-uri de camioane din Germania si Austria?
Unde as putea sa ma inscriu la competitii cu scutere in Constanta?(gen curse pe pistra,liniute, drifturi si alte chesti)
am un modulator la masina, de muzica, nu stiu cum se numeste e unul de 20- 30 de lei, cand l- am cumparat a mers totul OK, dar dupa cateva zile a inceput sa nu- mi mai mearga, imi arata ...? (mai mult)
Se poate ca un motor de 4.6 l de Mustang sa consume doar 11%? Am vazut mai multe posturi pe diferite site-uri cu consumul asta...
Cati GB are nfs world?
Caut o jacketa de motor (rock, metal) din piele sau imitatie, nu stiu exact cum ii zice. Are cineva asa ceva? tavi.says
Sall am cumparat recent un Vw Touareg din 2004 are motor de 2.5 r5 174CP, m- am dat azi dimineata o intrecere cu un X5 si dupa circa 10km am realizat ca alternaltoru nu mai incarca.Am chemat pe un prieten...? (mai mult)
Pot inmatricula masina fara taxa, daca mama mea este tutorele unei persoane cu handicap de grad 1(psihic)? Iar acum este in curs pentru obtinerea actelor de insotitor.
Ce semnifica erorile astea ECN042A0S,ECN227956,ECN038008 Dau funda cine imi spune ce este stricat Opel zafira an 2007 1. 9CDTI 120cai 88KW
imi poate recomanda cineva un chopper pentru categoria A1?
Buna,cat ma costa sa refac actele la scuter? Nu am nici un act de inmatriculare sau altceva la scuter(talonul,numerele, asigurarea...etc)
Buna seara...De curand mi- am cumparat un scuter cu capacitate de 49 cm3 si la el am aceste acte: Talonul acela galben, contract vanzare- cumparare facut la notar deoarece este cumparat la mana a 2'a,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Andreea17M întreabă:
anjellique întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!