Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 29 Decembrie 2025 sunt:
As dori sa imi cumpar o motocicleta mai puternica si m-am gandit la Honda CBR600 si Yamaha R6. Ce imi recomandati? Mentionez ca niciodata nu am mai condus o asa 'bestie' si viteza maxima cu...? (mai mult)
Ce se intampla daca se rupe cureaua de la distributie la un opel astra 1. 4 in timpul mersului?
Ce inaltime poate avea un ATV pentru un copil de 14 ani?
Salutare, am un kawasaki (motocross) si deasupra manetei de ambreaj, este o maneta mai mica, cand e la relante, se accelereaza cand trag de ea. As dori sa stiu ce face in special si cum se numeste.
Sall, am o problema cu jocul F1 2010 si am gasit aceasta solutie: Try to disable everything on your system tray, specially wireless keyboard & mouse software. Ce inseamna? ce ar trebui sa fac?...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi cumpar o masina din strainatate, Olanda, Germania, si vreau sa va cer un sfat, pentru o masina pana in 3000 euro. daca imi puteti da niste sfaturi, un BMW 320? un wv passat? ceva...? (mai mult)
Am o problema vreau sa cumpar un atv am doar 900euro si ma gandesc asa nu vreau chinezarii sunt bune atv-urile de pe acest site?:http://www.bemiromania.aaz.ro/ sau imi puteti da voi ceva oferte...? (mai mult)
Scuter de vanzare! am un nrg mc2 pe apa, scuteru are motoru nou, set malossi de 70 cm3, are app 50 km parcursi cu setu nou deci inca este in rodaj, ambielaj nou, segmenti noi, chiuloasa noua, toba...? (mai mult)
Unde se afla releul de semnalizare la piagio liberty?
Am o nelamurire! Sa zicem ca un logan consuma 10litri la 100/km daca ai pun gpl consuma tot 10litri la100/km? adica intelegeti la ce ma refer! orice masina care are un anumit consum de benzina sau motorina...? (mai mult)
Revin cu o intrebare legata de masina mea, un opel astra.Problema e aerul conditionat.Caldura merge foarte bine, la temperaturi foarte scazute aerul se incalzea destul de repede insa cand schimb...? (mai mult)
Avand permis categoria B poti sa conduci si un tractor?
Cine ma poate ajuta si pe mine va rog, as vrea sa stiu cum se numeste o melodie.Melodia am auzit o la o masina in trecere.Tot ce stiu sunt cateva cuvinte "shake one a go" si se repeta cuvantul...? (mai mult)
Cand te duci sa faci ITP-ul trebuie sa ai triunghiurile, vesta si trusa medicala?
Am un scuter aprilia mz si imi trebuie o toba de esapament pentru ea! stiti cumva niste depozite unde pot gasi asa ceva! un link,, orice! plizz
Cine imi spune care este traseul cel mai bun pe care il poti face cu masina Botosani - Londra. Ma refer la faptul ca mie GPS-ul imi arata ca trebuie sa o iau prin apropierea Dorohoi-Cernauti. E bun traseul?...? (mai mult)
Putin ajutor, va rog: asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTt_1200_Mk_II/ + asa ceva(doar statia) http://www.conrad.de/ce/de/product/372466/RAVELAND-GREEN-FORCE-I-POWER-PACKAGE/?ref=detview...? (mai mult)
Cum imi deznec scuterul? DE ULEI SI DE BENZINA IN MOTOR? HELLP
Unde este filtrul de polen la bmw 520 touring din 1995? multumesc
De unde pot cumpara un kit 80cc pentru bicicleta cu motor?(campina)
Buna ziua! Zilele trecute am avut parte de o mare bucurie : amenda + permis retinut. Amenda depaseste cu putin 600 ron, platibila la jumatate in cele 48 de ore. Permisul suspendat pe 3 luni, cu posibilitate...? (mai mult)
Sal all! Pentru cei care au dat orasul la categoria CE, imi pot spune cum se procedeaza, adica, daca se mai da poligonu sau daca dupa ceva timp de condus trebuie sa lasi remorca intr-o parcare si sa...? (mai mult)
Am un scuter marca Piaggio Fly motor 100 cmc in 4 timpi. Cat ar trebui sa prinda maxim? pentru ca la mine mai mult de 80Km/h nu merge nici mort. Posibil sa aiba limitator?...? (mai mult)
Unele quad-uri au diferential pe puntea spate?
Daca maine implinesc 18 ani pot da maine sala? pentru permis
Salut all, am un scuter si nu am 16 ani impliniti, fac in iunie si as vrea sa-l trec pe numele meu in acte in vacanta de pasti, se poate? mersi anticipat, funda pentru cel mai bun raspuns
Am si eu o intrebare. La modelul asta de BMW 320d, cel de jos din lick, se poate sa ii schimb evacuarea. Adica ceea ce vreau eu e sa ii pun o toba pe o parte si una p cealalta parte si daca...? (mai mult)
Salut as dori sa aflu si eu consumul unui BMW e46 316i si costurile de intretinere?
Cum pot aduce performante unui scuter chinezesc? ...In afara de a schimba setul.
Salutare stie cineva care este viteza maxima la aprilia rs 50, 125, 250 si cat consima fiecare la 100 de km
Vreau si eu un trainer de masini la nfs ug2 sau sa-mi dati site de la un videoclip care imi arata cum fac rost de ford mustang da nu vreau sami dac da pe nfs cars
Care e diferenta intre Honda si Aprillia? sa zicem ca eu am Honda Sky si altcineva are Aprilia SR, eu vreau sa stiu care FIRMA e mai buna!? nu ma intereseaza diferenta de scutere, vreau sa stiu care...? (mai mult)
Ajutor, in masina am dvd, si vreau sa scriu niste videoclipuri, am pus formaturi de tot felul dupa mintea mea, dar nu merg, doar dvd-uri originale merg. acolo scrie dolby digital cind se aprinde 1...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot achiziționa masca argintie din mijloc de la Logan pe alt model în afara de stoc gen carbon si de unde pot achiziționa țipla de la ceasurile de bord tot pe un model diferit...? (mai mult)
Ce rol au astea intr-o masina? Carterul, teava de esapament, toba de esapament, pistoanele motorului, cilindrii motorului, sasiul, dau funda!(_! _)!
va rog frumos spuneti-mi si mie cum vin astea daca ai motor de 1. 9 merge pe motorina din cate stiu dar daca ai motor de mai stiu si eu 1. 4, 1. 6 etc pe ce merge a si CAI...? (mai mult)
Cum sa imi pun LED-uri pe bord? ..Am un Renault Symbol si nu vreau sa merg undeva sa le pun vreau sa le pun singur. Vreau sa imi schimb culorile standard cu albastru ajutati-ma Va Rog... Dau Funda+? (mai mult)
Salut TPU care sunt toate piesele unei masini? cele mai folosite bineinteles stiu si eu cateva:segmenti, rulmenti, carburatorul, pistonul, baia de ulei, cilindru, motorul, filtrul de aer altele...? (mai mult)
BUNA, ziceti-mi si mie cat ma costa sa bag o masina in taxi? cu tot cu firma cu omologat total cat mar ajunge? Funda :X
as vrea sa-mi cumpar un motor aprilia rs 125 15 CP pentru ca vreau sa dau de a1, la mana a 2 ce parere aveti despre acest modell?
Cat costa in prezent inmatricularea unei masini dacia super-nova din anul 2002? Dau funda+vot.
Buna am un piaggio zip an 2009 deci tipul nou si as vrea sa schimb carena din fata s-ar potrivi carena de la un zip sp?
Buna ...tpu! - Am si eu o intrebare. defaapt sa va dati cu parerea... -As vrea sa-mi achizitionez un OPEL TIGRa... sunt cam la inceput si as vrea sa imi spuneti se gasesc piese usor? sunt scumpe?? (mai mult)
Salutare.Sa zicem ca iesi la autostrada din greseala... Ce e de facut atuncea daca tu vrei sa te intorci?
Am si eu o bicicleta cu viteze First Bike si cand merg mai tare imi cade lantul.De cand am bicicleta asta nu mi s-a mai intamplat sa-mi cada si nici tata nu stie ce sa faca, iar eu nu stiu pe...? (mai mult)
Cum este zona din piata libertatii(parcul carol) pentru. examenul auto? am fost putin criticat de cativa prieteni ca nu am ales moghioros
Cum scot mirorul de voma din masina?
Audi q7 vs land rover discovery 4?!
De la ce magazin pot sa imi iau si eu un BMX calumea? de exemplu Play Bike.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?