Hola, azi am schimbat rotile de la masina cele din spate le-am pus in fata si cele din fata le-am pus in spate am strans suruburile cel mai bine urcanduma cu piciorul pe cheie si aplicand forta pe ea sunt...? (mai mult)
Buna :d. Am o intrebare: Cum pot sa`mi pun masina la vanzare pe Mobile.ro? Cel mai rapid si bun raspuns primeste funda :*
Cum trebuie sa stea cele doua clapete la maneta de la un volvo fh12 care e mica mare si care e gama?
am o intrebare pentru voi...am un joc gta vice city romania si nu stiu dc la misiunea C mi se blocheaza. De ce mi se blocheaza?
Hey guys. Uite cum sta treaba. Trebuie sa dau peste 2 saptamani examenul auto dar nu prea reusesc sa trec cu 22 de puncte. Am facut pe net chestionare dar sa zicem asa din 10 daca am facut 2 peste 22 de...? (mai mult)
mi-asi dori un Ford mustang 1969, gasesc eu oare unul pina la 10.000 Euro? Caut prin net, dar nici un rezultat...
Sofer de stradă cu maşină puternică vs. pilot profesionist cu maşină slabă Cine credeti ca ajunge mai repede la final pe un circuit de curse: un pilot profesionist pe o masina normala de strada...? (mai mult)
BUNA sa incep acum o luna si o saptamana fix tatal meu a avut un accident de masina vinovatul a fost soferul unui opel astra care a intrat pe contrasens si conducea si sub influienta alcoolului (nu avea...? (mai mult)
Maine trebuie sa iau pe cineva de la Aeroportul Baneasa iar faza este ca eu vin dinspre Ploiesti si nu imi dau seama cum trebuie sa intru (cu masina) in parcarea aeroportului. Pe unde trebuie sa...? (mai mult)
Va rog frumos daca poate cineva sa-mi faca rost de un cod promotional pe care puteti sa-l luati de la orice dealer Opel. Multumesc. Urgent
Buna! Pot sa vin din Spania cu o masina care actele pe numele proprietarului spaniol, si contract de vanzare-cumparare intre mine si el? Sa vin cu numerele de inmatriculare pe numele spaniolului, cu...? (mai mult)
Pot sa cumpar o masina din spania, si sa fac doar contract de vanzare-cumparare intre mine si spaniol, sa-mi dea actele masinii pe numele lui, sa vin in romania cu ea si sa o inmatriculez? (sa vin doar...? (mai mult)
As vrea sa imi fac un simulator auto imi voi cumpara un olcit o plzama mare siun logitech g25 imi spuneti si mie cum sa fac acele sa functioneze
Ce numar de inmatriculare ti-ai dori sa ai la masina? (Sau poate ai deja unul, care?) P. S. Nu vreau sa va dau masina in urmarire sau ceva de genul, ma intereseaza doar ultimele 3 litere
Pe scurt : tocmai ce am revenit din concediu; concediu mers cu masina pe ruta bucuresti-budapesta-bratislava-viena-linz-salzburg-dachau-innsbruck-balaton si retur bucuresti. La intoarcere am constatat...? (mai mult)
SaluT! Imi puteti spune si mieh un simulator de motociclete...cu care sa ma si pot plimba prin oras :D? (Pt. pc nu miniclipuri;)) ) Multumesc anticipat! Funda!
Ce preferati:Ducati, Honda sau Yamaha? Puteti zice si alte exemple de motoclicete.
Cu ce fel de benzina functioneaza un ford fiesta 1299cm an 1996? va multumesc!
De ce scartaie asa tare rotile la fiecare viraj la fiecare frana asa unpic mai brusca la masina? Scartaie tare.:| ca doar nu`i normal nu?:D Daca conteaza ii un peugeot 307 din 2007 Diesel. Va rooooooooog:D....? (mai mult)
Acum cateva zile faceam intoarceri cu frana de mana. m-am distrat 2 minute neintrerupt. dupa aceea am observat ca in mers, la peste 60km/h se aude o bataie la rotile din spate, ca si cum ar freca roata...? (mai mult)
Cine stie un site cu vanzari de masini ford?
va rog sa ma ajutati sa gasesc cartea cu instructiuni pentru ford fiesta 1299 cm, in limba romana.va multumesc!
ma intereseaza cartea cu instructiunii in limba romnana pentru ford fiesta, 1299 cm. va multumesc.
Care 10 masini din clasa mica; compacta etc au fost cele mai cumparate in ani 2008; 2009 si 2010. Funda la primul care raspunde si imi spune 10 masini din fiecare clasa!
Cine imi spune si mie cum pot sa imi cumpar alt camion in 18 wheels of america pedal to the metal? stiu ca trebuie sa ma duc la showroomul acela de camioane dar cand ajung acolo imi zice sa ma uit pe harta...? (mai mult)
Ce preferati diesel sau benzina? de ce:-?
Mitsubishi lancer sport sedan 1.5 sau skoda octavia II sedan?
Http://www.youtube.com/watch?v=Zwv2r0J0EgQ&feature=player_embedded tu porti centura?
Ce depozite de dezmembrari auto in bucuresti stiti unde sa gasesc si pentru reno megane 2?
Ce tip de becuri sunt la ford focus din 2008 am nevoie de raspuns neaparat sau urgent pana maine?(h7 sau al model)
Am un bmw 324d si nu stiu ce are de vreo saptamana de nu mai tine frana cum tinea inainte. Pun frana incetineste putin apoi deodata se intareste pedala si trebuie sa apesi mult mai tare ca sa o pui in nas....? (mai mult)
Ce taxa se plateste pentru moped de sub 50m3? Se plateste? Dar impozit? Daca nu am pus bine intrebarea va rog sa ma scuzati habar nu am de aceste lucruri.Am fost rugata de cineva sa caut;))
Am o ruda care doreste sa cumpere o dacia break, an 95-97, cu acte la zi, stare buna de functionare, fara accidente pret 500 euro.Va rog ajutati-ma +poze si detalii(ofer fundita)!
As vrea sa stiu si eu daca casetofonul de la renault megane 2 din 2007 recunoaste si mp3
As vrea sa stiu si eu daca la un casetofonul de la un renault megane 2 din 2007, recunoaste si mp3?
Sal stie cineva daca este un radar in oras in cazul meu orasul campina si eu trec pe langa el de mai multe ori cu viteza maxim 100 km iau amenda de atatea ori cat trec?
Pe ce distanta se poate merge cu un scuter inregistrat la primarie ( numere de comuna)? Din cate am inteles este voie sa circul numai in comuna de la alti ca numai in judet, nu mai stiu ce sa cred. Deci...? (mai mult)
Dc nu mai are masina mea putere? am un renaul megane 1.9 dci.merge din ce in ce mai greu si accelereaza foarte greu. in plus in bord e mai tot timpu aprin becul de la injector (cred, arata ca 2 spirale)....? (mai mult)
Buna tuturor. va rog frumos sa ma ajutati am si eu o problema. Mi-am mai schimbat parola la mess de mai multe ori ao reusit. Dar acum nu ma mai pot loga pe mess i-mi zice ca parola incorecta sau aidyul...? (mai mult)
Imi puteti spune in Bucuresti o scoala de soferi care are autovehicule care sa se incadreze cerintelor categoriei B1? Multumesc,
Imi puteti spune unde a-si gasi un atv sa il poti conduce fara permis de conducere? Sau stiti cumva daca sunt reguli pentru o persoana cu handicap? poate sa conduca atv fara permis?
am si eu nevoie de cateva sfaturi ale unor mecanici. cam ce as putea sa fac cu viata mea? iubesc masinile si imi plac enorm, ma simt foarte foarte bine langa o masina. acum 3 ani am terminat generala...? (mai mult)
Cat timp dureaza sa fac scoala de soferi pana depun actele si pana am permisul in mana?
Tesla Roadster este masina pentru femei sau barbati?
CE credeti de wollskwagen sharan?
Sal mi-am cumparat o masina din germania si am radiato as vrea sa stiu pentru numere rosii trebuie sa ma duc neaparat ca masina la R.A.R sau pot sa ma duc ca actele sa mi se elibereze un rand si dupa aia...? (mai mult)
Care este cel mai economic motor diesel din lume aflat in productia de serie, cu exceptia celui de pe Smart? va multumesc anticipat si astept cat mai multe raspunsuri de la dvs... o seara placuta.
Cati km de autostrada are Italia? astept raspunsurile dvs.multumesc anticipat.
Baieti, pana la cat (la pret ma refer) poate sa ajunga un parbriz pentru un peugeot 307?:D Dar o oglinda laterala?
Care marca de masini e cea mai buna (atat la calitate, cat si la design) dintre urmatoarele: BMW, Audi, Volkswagen, Opel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?