Sall am o intrebare: Unde pot gasi carenaje pentru atv asta? un site as fi foarte recunoscator daca mi-ai gasi un site bineinteles fundita:DAtv Quad Bashan
C-am cat primesc daca dau un opel la rabla, conteaza de cand este fabricat?
Am un logan 1.4 2010 full option, doar aerul conditionat ii lipseste.cat ma costa toate modificarile? dau funda
Ce tractiune ati prefera pentru o masina:tractiune fata, spate sau integrala?
Salutare, tocmai am achizitionat un scuter si trebuie sa il mai aranjez putin. Treaba e ca are cateva gaurele si trebuie sa dau cu chit si plasa sub carene. Eu am cumparat chit cu fibra de sticla dar cineva...? (mai mult)
Unde as putea sa gasesc o Honda civic mai ieftina? are careva cunostinte in afara romaniei?
Sfaturi utile pentru un consum putin la masina.Cum ar fi de exemplu sa nu schimbam vitezele de prea multe ori sau sa nu caram in portbagaj lucruri grele inutile
Daca beau o bere cat imi iese la aparat? Si poate sa-mi faca ceva de la o bere?
Salut am fost prins conducand sub influenta alcoolului la etilotest mi-a iesit 0, 41 am fost dus la spital si in sange a iesit 0, 90 am vreo sansa sa scap fara sa mi se anuleze permisu cu vreo amenda...? (mai mult)
Se poate pune un nr la masina format din 4 litere? nu cred dar am vazut-o pe oana zavoranu cu o masina si pe placuta scria oana
Am un Renault Megane Clasic si vreau sa resetez erorile din calculatorul de bord! Cum pot sa procedez? Daca scot borna de la baterie este de ajuns? Se reseteaza erorile? M-ar interesa si o carte...? (mai mult)
Sunt incepator si vreau sa imi iau masina. Ideea e ca nu pot dispune de mai mult de 1700 euro [maxim]. Ce masini as putea gasi la banii astia? [eu ma gandeam la un bmw sau la un golf] Multumesc!
Ce gps auto pana in 400 lei imi recomandati?
vreau sa-mi pun geamuri fumurii, dar sunt indecis pentru ca nu stiu cat tine.este buna? cam cat timp dureaza? ast rasp urgent
Eu sunt in italia si la vara o sa vin cu masina parintilor in romania. vroiam sa stiu daca am nevoie de o autorizatie de la ambasada ca sa pot folosi masina in afara italiei. la intoarcere ma duc in olanda...? (mai mult)
Ce jante s-ar potrivi la un logan visiniu? Si c-am cat ar costa toata afacerea? Multumesc!
Am o bicicleta Cross Rider http://www.crosscycle.com/products/view/27/rider si am o problema. :| Cand dau din pedale, simt ca vibreaza ceva ca si cum nu ar fi fixat bine axul pedialier si...? (mai mult)
Exista un dictionar tehnic romana-engleza pe internet in domenul autovehicule rutiere? Daca da, dati-mi site-ul. Va rog! Sau un site despre termeni auto in limba engleza (si cu traducere in limba romana...? (mai mult)
Ce fel de soferi sunteti? http://www.drive-test.ro/chestionar-auto.html
Mobra (motoreta) se mai fabrica?
Am 15 ani si o sa imi iau cu siguranta o motocicleta.Intrebarea este: Daca am de ales intre o motocicleta de 80cc si una de 600cc pe care ar trebui sa o iau? Este prima motocicleta si nu sunt sigur daca...? (mai mult)
Ce masina iti doresti?:>
Unde este fabricat rolls royce?
Am o intrebare foarte importanta si as avea nevoie de raspunsuri cat mai rapide! Stie cineva de unde pot face rost de un pachest legislativ(asa ca in video-ul de mai jos: http://www.youtube.com/watch?v=aD8IX1FgrC0...? (mai mult)
In vara asta o sa ma duc cu masina parintilor din Italia in Romania. Vroiam sa stiu daca am nevoie de vreo autorizatie de la ambasada ca sa pot folosi masina in afara Italiei. La intoarcere ma duc in Olanda...? (mai mult)
Este cineva care a dat de permis de curand? Ce intrebari v-au picat la proba teoretica(sala)? o sa dau si eu si mi-e putin frica! Am auzit ca sunt posibilitati sa fie 6-7 intrebari de mecanica doar la un...? (mai mult)
vreua sa vand urgent o motocicleta.pe ce site-uri sa pun anuntul? va rog ajutati-ma.
Salut! Am gasit pe Google, cu ceva timp in urma un site unde iti puteai calcula singur marimea potrivita la manusi, geci moto si casti. Daca aveai intre 55-56 cm ti se potrivea marimea S la casti (un...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ce jante s-ar potrivi pe un logan visiniu? Si c-am cat m-ar costa toata afacerea? Multumesc!
Care este masina voastra preferata? Cel mai frumos raspuns primeste funda!
Salut! Am gasit pe Google, cu ceva timp in urma un site unde iti puteai calcula singur ce marime potrivita la manusi, geci moto si casti. Daca aveai intre 55-56 cm ti se potrivea marimea S la casti (un...? (mai mult)
Ce parere aveti despre fetele care asculta hip-hop prin oras in masina? (intrebare in special pentru baieti)
Pe ce masina se invata cel mai bine sa conduci dintre: Mercedes-Benz, Opel Astra, Audi A4, Renault Symbol, Renault Clio si Wolkswagen Golf? Vreau sa incep scoala si nu stiu ce masina sa aleg.thanks...? (mai mult)
Sall de ce tara e facut atv-ul Loncin?
Stie cineva ce sezon din Top Gear este acum pe Discovery? multumesc
O sa ma duc joia viitoare sa dau sala pentru A si B. Din cate stiu la B te pogrameaza chiar ziua urmatoare dar la A nu stiu.Cineva a zis ca in 2 saptamani te programeaza sa dai poligonu.Asa ca cine are...? (mai mult)
Pe la cat credeti ca va ajunge pretul unui Audi A5 coupe in 2016? Daca trecem de 2012 :))
Vreau sa schimb luminile de la bord la o Solenza. A facut cineva asta pana acum?
Am un bmw 316 i din 95 si mi se pare ca consuma cam mult.Sunt constient ca astea consuma ceva benzina dar cu 7 litri sa merg 40 km nu cred ca e normal. O fi ceva in neregula?
Am o problema, s-a stricat filtrul de ulei, am o Dacie Logan 1.6 MPI cam cat costa? Dau fundita!
Salve, cum fac si eu sa pun un anunt pe internet? precizez ca anuntul este legat de reparatii masini
Stiti pe cineva sa vanda piese second hand pentru combina claas cosmos?
Care sunt diferente si asemanari dintre reductor-distribuitor si reductorul central?
Diferenta dintre motocicletele SS si Sport-touring. Motocicletele ST (gen Hayabusa) se spune despre aceasta ca nu se poate lasa pe curbe ca SS, nu poti face stoppie si etc. Este adevarat? Dau fundita...? (mai mult)
Stie cineva cat costa numerele de tol in germania? de la cea mai mica perioda pana la max 1 luna m-ar interesa
Cate valve are un renault?
Ce marca de casetofon auto a`ti alege intre un sonny exploud 4x45 fara iesire de subwoofer si auxiliar si un pionner 4x50 cu auxiliar dar fara iesire de subwoofer Bookmark.
Salut.cat pot circula cu o masina cu numere de italia in romania? si ce acte trebuie sa fac, iau idn italia sa nu am probleme aici? stima
Pentru o masina inmatriculata inmatriculata in anglia cum afli caii?
Existe maşini Reliant Robin în România?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?