Credeti ca modelul Dacia Duster va avea succes pe piata? V-ati cumpara acest model?
Cam cati km mai mergi cu un golf 4 1.4 16v dupa ce se aprinde pompa? Precizez ca asa cum merge oricare si eu merg la consum. mersi
Care are un cont pe empires sa-mi dea si mie. de preferabil sa fie de lvl 1 fara nimic pe el. id : liviupaun86
Salut, daca mai adaug la subwoofer inca un amplificator, pe langa cel ce il are, adica sa am doua, voi avea putere mai mare! http://www.kauf.ro/administrare/SBE-1243BP.jpg
As dori sa mi cumpar o masina dar are cheile pierdute, ma ajuta cineva sa stiu costul refaceri acestei chei telecomanda, mentionez ca masina e din 2007 NISSAN TERRANO
Buna la toata lumea ma numesc lorina.ieri am avut sala am luat-o cu 23 de puncte, si azi am avut traseul, am mers bine adica:nu mi s-a opit motorul, am redus viteza la indicatoare de trecere pentru pietoni,...? (mai mult)
Daca nu am facut nici un accident auto, cat am reducere?
Aprinderea tranzistorizata AT01 se poate monta pe oltcit?
Este mai bine sa turezi sau sa subturezi o masina diesel? dar benzina?
Va spalati masina la spalatorie automata sau manuala?
Am un opel astra si cand accelerez imi pilpaie farurile.Cineva mi-a spus ca e de la becuri ca sunt slabe. e adevarat?
Ce sunt urmatoarele prescurtari:ESC; ETC; TCS; EBD; DFA; CA; ANCAP; si celelalte pe care le mai stiti?
De ce se pune troliu pe utilajele mari si chiar pe Atv-uri? Cu ce ajuta acesta?
Care este cea mai buna masina pentru un incepator care sa aiba urmatoarele atributii? 1)Sa iti ofere o protectie mare. 2)Sa aiba 5 locuri. 3)Sa fie fabricata inainte de anul 2000, cel putin 10 ani. 4)Sa...? (mai mult)
ATV de max 250 sau scuter? Ce ati alege? Calitati si defecte la fiecare.
Am si eu o intrebare am 17 ani fac acus 18 ani si vreau sa dau de permis ( PROFESIONIST ) CE vreau eu sa stiu daca pot sa dau pentru toate categorile la 18 ani ( si cat dureaza sa fac scoala de soferi la...? (mai mult)
Sall.am un cielo din 2002 si merge in 3 pistoane am schimbat bujiile, fisele, am curatat injectoarele si nimic tot asa merge, dar pe GPL merge normal ce sa fie.astept raspuns.multumesc.
Unde gasesc catalizator dacia 1310 li si cam cit costa
Corsa C 1.3cdti sau VW Polo(modelul 2002-2005) 1.4 tdi?
In programul rabla intra si masini radiate deja din circulatie?
Bun, deci. Am vorbit cu taicamiu.si zicea ca daca eu chiar nu mai am rabdare pana la 18 ani, sa dau de permis, pot d cu el de subcateg. B1... Asta e clar, sigur asa fac. dar prbl este ca. O masina? (mai mult)
La vara implinesc 18 ani. locuiesc in constanta, din cate am vazut eu acum, este foarte greu sa obtii permisul de conducere.ma gandeam sa fac scoala si sa dau examenul in Hunedoara crede`ti ca ar fi mai...? (mai mult)
Stau in Franta ce masina ma sfatuiti sa-mi iau la vreo 4000 e cu care sa merg in vacanta in tara
Stau in Franta si vreau sa iau o masina sh de aici la vreo 4000 e ce ma sfatuiti sa iau, laguna II sau o masina nemteasca
Buna ma numesc Gratiela. As vrea sa stiu si eu daca mai pot face ceva la telefonul meu daca mia cazut in apa? Am telefon Lg GT505 sunt multumita de el dar acum nu stiu ce sa fac. Ma poti ajuta?
Salut, am mai pus o data intrebarea, dar n-o gasesc, in fine, daca mai adaug un amplificator la subwoofer pe langa cel care il are, adica sa am 2 amplificatoare, creste mai mult puterea, mentionez...? (mai mult)
De ce se aude un zgomot de frecare fier pe fier cind pui frina de 2-3 ori, iar apoi isi revine? Nu se mai aude.
Ce parere aveti despre masina : chevrolet cruze... :D daca se poate cei din domeniu, sau cei care au o astfel de masina:) sau macar cunostinte :)
Sunt chestionare pentru cat. E? De unde pot sa fac rost? Pe internet? Sunt carti cu chestionare? Am cautat pe internet si n-am gasit. Pe site-ul www.drpciv.ro nu exista. Stiti cum sunt chestionarele?...? (mai mult)
Mi-am cumparat recent un Opel Vectra din '99 cu 5000euro, motor de 2000 pe benzina, cutie automata, 16 valve, in stare impecabila, genti aluminiu etc... Nu stiu, poate ca o sa spuneti ca sunt afon,? (mai mult)
Cunoasteti masini noi care au pretul mic la fel ca la un logan dar sa fie, un pic mai bune?
Am un scuter d 49 cc trebuie permis' am 22 de ani
Am un scuter d 49 cc trebuie permis'
Daca in parcare gasesti autoturismul lovit, cum procedezi?
In ce grupa de munca se situeaza meseria de mecanic auto intretinere si reparatii auto camioane?
Am doua stopuri originale de LOGAN, eu mi-am pus cele cu leduri daca vrea cineva vreau 80 Ron /bucata in magazin sint cel mai ieftin la 100/buc.
Am absolvit scoala de soferi pe 31 aug.2008, am sustinut examenul auto de 3 ori fara succes si din probleme de sanatate nu am mai putut continua, acum as dori sa reiau scoala, ce pasi ar trebui sa urmez...? (mai mult)
Stie cineva cand expira orele de condus? Am platit scoala integral, am inceput orele dar nu le-am terminat. Acum ( dupa 6 luni de la momentul initial) am vrut sa reiau orele dar mi s-a spus ca termenul...? (mai mult)
Detin un ford fiesta din 2008 penultimul model, de curind mi/am montat o instalatie gpl de la brc motorul este de 1, 2 e 70 de cai as dori sa mai maresc putin puterea motorului avind in vedere...? (mai mult)
Salut, cine cunoaste niste firme din Pitesti sau de prin apropriere, care monteaza leduri (bord, neoane exterioare, interioare, xenon etc.). Multumesc frumos!
In ce grupa de salarizare se situeaza meseria de mecanic auto intretinere si reparatii auto camioane?
Vand un opel omega, e interesat careva? 2600 e
Pe ce site pot sa pun un anunt de masina gratuit?
Golf 4 vs Corsa C!?!? care e mai buna
Daca la 18 ani vreau sa fac scoala de soferi ce examene trebuie sa dau si ce acte imi trebuie si cat costa si un nume de scoala de soferi si cand imi iau permisu auto
Subaru WRX STI 2007 sau 2009... MITSUBISHI EVO IX sau EVO X, daca ar fi sa faci o alegere care dintre ele ar fi? Daca poti argumenteaza raspunsul. Sall'tare!
Unde putem gasi injectoare de clio 1, 5 dci?
Cat costa taxa de inscriere la un BMW 525i din 2000, motor de 2500, 177 cai putere, 10 litri consum?
Cam cati Km/luna face in medie o masina de la inchirieri auto?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!