Vreau si eu jocurii gen scoala de soferii dar in limba romana plzz.
Ce model de Mercedes e cel din videoclipul Pitbull-Hotel room service? Aici e video-ul http://www.youtube.com/watch?v=Me17_uzP4Pk
as dori si eu daca se poate niste anunturi de un Espero, nu nou, maxim 3000 de euro, sau daca stiti pe cineva care vinde, dar sa fie intr-o stare acceptabila, adica nu harpanita:) Multumesc...? (mai mult)
În calitate de conducator auto, ce trebuie sa stiti despre bateriile auto?
Care sunt cele mai dese defectiuni care apar la o masina pe benzina, pe carburator cat si cu injectoare?
am o intrebare la care as vrea sa primesc cat mai multe raspunsuri daca se poate.Am facut un accident, de fapt am lovit o alta masina in partea din spate.Am asigurare valabila, am dat-o desigur...? (mai mult)
Cu orice autoturism poti face drifturi pe gheata? Conteaza cu ce cauciucuri este echipata masina?
MA AJUTA SI PE MINE CINEVA? ma tot bate la cap fimiu sa ma joc cu el un joc cu masini(eu vs el)...stie cineva un joc?
Salut. Stie cineva cam cat se plateste impozitul pe masina la un motor de 2000cm3, pe anul 2010.Multumesc anticipat.
Cat costa taxa de inscriere pentru un seat toledo 2002 1, 9 tdi? daca stiti va rog sa ma ajutati
Am si eu o masina cu nr de spania si peste 2 saptamani imi expira asigurarea din spania fara asigurare pot so inscriu aici in romania?
Care e cel mai silentios model de motocicleta pe care l-as putea cumpara din Romania?
Pe ce site sa intru casa imi arate componente de masina, cum este impartint motorul cum se numesc unele lucruri si sfaturi pentru a repara masina? Apropo de mecanica as vrea si un site cu piese pentru...? (mai mult)
Pot sa conduc un camion de 20 tone fara atestat de marfa.(in interes personal, adica un prieten il cumpara din strainatate si eu trebuie sa il aduc, el nu are categoria C ). Multumesc anticipat.
Am un Golf 3 motor 1.6 an 1994 benzina, am plecat cu el la drum iar dupa cateva sute de metri am observat ca nu se tureaza aproape deloc, mergeam cu a 4-a si mai mult de 1500 de turatii nu mergea, mergeam...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Dacia logan stiu ca este o masina mai putin buna dar asta imi permite bugetul? Dar totusi se repara usor la fel cum se strica si ce defectiuni apar cel mai repede?
Ce inseamna:dCI; MPI; GTI; Tdi; sdi; cdi? Stiu ca am mai pus intrebarea asta odata dar vreau sa stiu si in romana ce inseamna. Apropo ce este cuplul maxim? Cuplul maxim la ce; dintre cine si cine?
Kesha sau Inna / Mov sau Negru / Cool sau Tocilar? Blond sau Brunet / 10 sau 4 / Actiune sau Comedie
Care vi se par cele mai frumoase masini din lume? Si as vrea sa imi aratati si poze cu aceasta.Adica www...
Stie cineva pretul uni gps cu dvd 2 din si alte multe altele pe el dar sa fie acelea chinezesti ca sunt mai ieftine
As dori sa stiu preturile la dvd auto cu gps si multe alte pe ele cele chinezesti daca si a pus cineva asa ceva pe masina si daca are prb cu el.Marimea este 2 din cu 7 polici multumesc
As vrea sa stiu pretul din Romania a unui dvd cu gps,,, si multe alte pe el chinezesti modelul dublu adica 2 din cu ecran tft de 7 multumesc anticitat
Ce este suspensia semiactiva?
Sunt dezamagita! Am picat din nou examenul la traseu.de data asta am fost bine pregatita. politistul a facut tot posibilul sa ma pice, nu a avut dreptate dar nu pot sa dovedesc.cine m-ar crede?...? (mai mult)
Unde pot gasi Atv-uri(motociclete cu 4 roti) si care este cea mai buna marca si mai puternica dar tot o data si ieftin...
Merge radio-ul la masina daca opresc motorul pentru ca stiu ca aerul conditionat nu merge daca opresti motorul!
Stie cineva cat e taxa la un Aro?
Ce aiti prefera? Drifting sau dragsting?
Cine p0oate sa ma ajute, cu numele unor site-urii de vanzare, utilaje service( vreau sa postez 1 anunt pentru vanzare elevator), va multumesc
Verisoara mea are 8 ani :D si vrea sit`uri cu jocuri de varsta ei :)):))... asa stiti site`uri cu jocuri in genul moshimonsters sau clubpinguin... pls :D
Care este ce mai buna producatoare de SUV-uri?
Va rog sa-mi dati si mie o adresa de unde pot lua si eu manualul de utilizare si intretinere pentru un renault clio 1.2 1996, va multumesc!
Cum pot sa intru sa fac chestionare?
Exista masini de o singura persoana? Si as vrea si putin detalii despre aceasta.
Ce masina ti ai luat pana in 10.000 max.nu mai mult.:$ e criza:)) nu cont ca e la mana a 2-a.
Subiectul zilei de azi: Anvelope MATADOR MP61 "ADHESSA" 195/65 R15. Nu sunt sclavul brandurilor, cu toate ca am vazut un oarecare top in domeniul anvelopelor: Dunlop, Goodyear, Pirelli, Michelin, ...? (mai mult)
Unde pot gasi becuri pentru instalati xone?
Stie cineva un site cu teste de conducere, si era ceva din litere spcr (ceva de genu)?
Ce ziceti de Mustang Shelby GT 500 care?
Daca aveti peugeot 307 pe benzina de mai multi ani imi puteti spune ce probleme ati intalnit?
Cat consuma un golf 4 1.6 16v? Dar un golf 1.4 16v? Ce parere aveti de ele?
Care credeti ca e o masina ideala(consum redus, performante accepabile, pret bun) pentru un adolescent, proaspat sofer
As dori sa stiu pretul uni parbriz de ford fiesta 6 in 5 usi si luneta din spate parbrizul nu are senzor de ploaie mar intersa mult ca nu prea le am gasit pe net preturile
Am o motocicleta 2004 HONDA RC51 Nicky Hayden edition. Vreau sa o duc in Romania cum se procedeaza cu asigurarea? Este inmatriculata in SUA si nu vreau sa o inmatriculez in Romania.Cum se procedeaza cu...? (mai mult)
Care este cea mai buna motorizate pentru o masina:diesel sau benzina? Apropo sunt masini noi care merg pe GPL?
Am o masina inmatriculata pe spania si nu stiu unde si daca pot sa-i fac asigurarea in tara dar sa o pastrez inmatriculata pe spania.ast raspuns
Spuneti-mi si mie cum se numeste melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=UnCDkAMFVJc
Cat costa un vw golf, dar sa nu depaseasca 600 euro.
Puteti schimba singuri roata de la masina?
Ce ati alege intre hibrid si Hummer?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!